http://www.blic.rs/V...na-do-Temisvara
Бициклистичка стаза Зрењанин-Темишвар
Postavljeno 22 June 2015 - 06:15 PM
Prošao sam ja danas s ortakom rumunskim delom ove staze u povratku iz Temišvara. Šta znam, lepo je za promenu (u odlasku smo išli nama kraćim putem kroz par sela), ali dosadno, sve isto nigde ničega. Od biciklista nismo videli skoro nikog. Jedino što ima usput zanimljivo je neka brana, bedenarnica šta li, na Begeju.
Još ako sunce prži, nigde hladovine ceo put. Ima povremeno napravljena odmorišta ali štite samo od kiše i vetra, ne i od sunca.
Evo i kratak video malo sam se zezao usput.
Postavljeno 23 June 2015 - 12:47 PM
Evo ga i kraj, dead end tačnije početak. Numerisano je stubićima na svaki kilometar, još mi razmišljamo šta sad to odbrojava šta će da bude na kraju, promašimo prelaz preko Begeja i odemo u ćorsokak. Već umorni, gladni a i vode ponestaje a nigde ničega i još granični prelaz radi samo do 19, onda je bilo daj brže bolje žuri nazad
Postavljeno 16 July 2015 - 10:08 AM
Bas su se potrudili da ubrzaju izgradnju :-) pitam se da li ce i tada biti gotova
Sent from my K013 using Tapatalk
Postavljeno 03 August 2015 - 08:41 AM
Da ne otvaram temu samo zbog jednog kratkog pitanja...
Trebalo bi narednih dana da skoknem do Temišvara po neke bidone, dopisivao sam se dve nedelje s dekatlonom najzad su ih dobavili.
Planirao sam sa drugom samo brzinski po to, pošto smo prošli put obišli centar i sve one lepe parkove.
Nego, ima li još nešto posebno zanimljivo za obići/videti tamo, što ne bih trebao da propustim? Pošto sledeći put ko zna kad ću ići.
U slučaju da nešto vredi obilaziti onda bih se drugačije organizovao.
4 članova čita ovu temu
0 članova, 4 gosta, 0 anonimnih korisnika