Da li neko zna šta se dešava sa ovom stazom sada? Ako se ne varam, Rumuni su svoj deo uradili. Naravno, naši kasne...
Бициклистичка стаза Зрењанин-Темишвар
Postavljeno 19 March 2015 - 02:10 PM
Postavljeno 19 March 2015 - 03:34 PM
Svaka im cast.
Rekli, uradili...
Sad da vidimo kako mi da se sa naših poljskih puteva dokopamo te staze I nastavimo asvaltom ka Temišvaru...
Dok se naši ne sete ili bar malo postide što nisu napravili bar pola od ovoga što su oni uradili.
Nego nešto mislim, kako će kontrolisati pasoše? Mislim granicu su Rumuni postavili, gde će biti naša?
Svakako će biti u planu za ovogodišnje vožnje...
Postavljeno 17 May 2015 - 07:28 AM
Postavljeno 17 May 2015 - 07:34 AM
Утисци су јако лепи и позитивни за мене,пошто нисам имао прилики да учествујем на таквим догађајима и возим са већом групом људи.Све је било лепо организовано.Само мислим да су недостајали и бициклисти из Зрењанина,пошто колико сам приметио већина њих је дошла само до Клека,а даље не знам да ли је ико наставио.Тако да испаде да су људи из Београда које сам испратио, промовисали стазу Зрењанин-Темишвар.Али све у свему мени се јако свидело,направио сам 60 километара јуче.Наравно ако будете ишли овом рутом јавите ми се,ја сам заинтересован за вожњу,а и ако треба нека помоћ стојим на располагању.
10 članova čita ovu temu
0 članova, 10 gosta, 0 anonimnih korisnika