Sto dodje neka standardna varijanta... Dosla zima pa su masine u zimskom snu
Бициклистичка стаза Зрењанин-Темишвар
Posted 06 January 2015 - 04:10 PM
И ја то чекам.Надам се да радови неће престати као прошли пут,односно да су сада прикупили новац и да ће то до пролећа бити приведено крају.Било је најављено да ће радови бити завршени у марту,остаје да се види.Иначе чуо сам да су ону стазу на Румунској страни обележили.
Posted 06 January 2015 - 05:09 PM
Јесте било је неколико емисија на ту тему и то је добро,надамо се да ће бити више бициклистичких стаза у Србији.Ево нашао сам неки видео где се види како су обележили стазу,види се да није још довршено,али је можда довршено у међувремену.И још нешто се занимљиво види на овом видео и то ће верујем бити проблем када се ова стаза заврши,а то су аутомобили на стази,поготово што ће стаза ићи долмом и верујем да ће је риболовци користити.
Posted 06 January 2015 - 07:21 PM
И ја планирам под обавезно када буде завршено можемо да организујемо неку вожњу.Што се тиче кола видећемо,из искуства са таквим стварима могао би кола упоредити са водом,како оно кажу воду нађе пут,па тако и кола у овом случају.Најбоље би било када би се оштро санкционисали такви несавесни возачи па би се и остали научили памети.
Posted 06 January 2015 - 07:45 PM
Сигурно,биће дужине преко 70 километара,плус ко дође из правца Новог сада или Београда биће то озбиљна тура.Такође ко буде хтео моће успут да кампује,јер ће стаза ићи поред реке,а и да се окупа ко буде смео ,а и стаза неће бити пуно удаљена од насељених места тако да неће бити проблема око снабдевања током пута или било каквог проблема.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users