To da nece hodati bas i ne verujem

. Malo ko od nas samo sedne i vozi bajs i vrati se kuci. Bar stanes da kupis vodu, malo se odmoris proteglis noge. Ej na kraju krajeva videce i sam. Malo je samo bezveze sto ovde covek trazi savet svi mu kazu jedno on uradi kontra, to ne mogu da razumem

. Na metalne spd ploce stavljati drumsku patiku sa karbonskim djonom da bi se vozio mtb

. Na kraju krajeva kada izgubi kontrolu negde na nekom blagom off roudu, zaglavi se prednji tocak u blato, uleti u pesak... Kada bude hteo da se doceka sa nogom velika verovatnoca je da ce noga skliznutni posto je djon ravan skroz.
Jedini, ali jedini plus sl sistema i tih patika je meni taj sto na duzim turama od po vise dana i 500+km malo su mi noge opustenije, iz razloga sto na sl modelu povrsina na koju sprinterica naleze na pedalu je mnogo veca od povrsine na koju naleze obican spd sistem, ma mi se pritisak koji vrsim na pedalu ravnomernije rasporedjuje a ne samo u jednu tacku sto je slucaj kod spd sistema. A kupovati tu vrstu patika i staviti spd metalnu plocicu mi je malo nelogicno i ne vidim poentu. Jedino bi mi bilo razumljivo da mi neko pokloni patike pa u slucaju da nemam koje da vozim koristim te.