Lezaljka
Postavljeno 20 October 2020 - 07:06 PM
@Woody I ovi njegovi tockovi su pleteni sa disk pokrivacima. Verovatno su pokriveni zbog aerodinamickog otpora, unutar skoljke i dalje postoji vazduh kroz koji se zice krecu ukrug a staviti malo plastike preko tocka nije skupo i covek se ceo zivot bavi aerodinamikom pa je valjda zakljucio da vise dobija nego sto gubi, ionako ce taj bicikl ici samo po horizontalnom terenu.
Postavljeno 27 October 2020 - 04:19 AM
Jos jedan USA proizvodjac rekumbent bicikala. bacchetta
Gledajucu cene ,onda Ralic i nije toliko skup koliko se cini.Jer kada bi covek hteo da ga kupi direktno USA sa ostalim dazbinama izasao bi kao svetog Petra kajgana.A da ne pominjem sa karbonskim ramom (preko 4400$ u USA)
Inace sam ove godine presao oko 7000km na mom bentu i to u maximalnom zadovoljstvu,vise ga ne vozim,nekako mi je u jesen i zimu sigurnije voziti MTB,ova gornja slika mí je malo poremetila zadovoljstvo,ali i to ulazi u rok sluzbe.
Postavljeno 27 October 2020 - 08:57 AM
Cene su im svima slicne, koja stotina gore dole, svodi se na slicno. Glupo ce zvucati ali karbon za te pare i nije preterano skup, drugacije je napraviti rekumbent od karbona u odnosu na uspravni, a da pritom bude jednako izdrzljiv.
Nadam se da nisi nista slomio, noge prosle ok? Koliko vidim klasika za pad sa rekumbenta, prvo i uglavnom najvise stradaju lakat i kuk... Na srecu jos nisam pao, iako znam da je to samo pitanje vremena. Bravo za km, ja sam planirao isto oko 7-8k ali su me kolena sprecila u nameri, dosta je i 5k
Postavljeno 27 October 2020 - 01:51 PM
Gledajucu cene ,onda Ralic i nije toliko skup koliko se cini.
Ralić prodaje ležaljke?
Postavljeno 27 October 2020 - 06:45 PM
Ralić prodaje ležaljke?
Covece, pa gde ti zivis ? salim se, naravno,
msm da mozes da vidis pod velomotion.weebly.com
https://www.ebay.co....zgAAOSwFWdbGE8L
Postavljeno 30 November 2020 - 03:04 PM
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika