Jedini ti imaš zbog meraka Ne moram ni dalje od komšiluka da idem, već tu imam jednog starijeg čoveka kojeg srećem da vozi ležeći bicikl. A koliki je Beograd i Srbija.
Jeste siguran sam da je bent dominantan na Fruškoj Gori mogu misliti
To ,kritika uzbrdo da teze idu ,bas i ne drzi vodu,jer rekumbenti ne ucestvuju na trkama.
Meni je ovo hit niđe veze.
Ne verujem da ne možeš da razumeš zašto čovek želi i još jedan malo brži bent, samo te to iritira
Ranije si stalno prozivao drumaše na loženje na "pripadnost grupi" a upravo si ti taj koji čezne za pažnjom i pripadnošću grupi, da drugi voze isto što i ti i na isti način kao i ti, znači lagano po ravnom iz meraka, da se sa nekim nađeš na istoj talasnoj dužini.
Većini ljudi je merak i da voze brže i pre svega lakše, zašto bi se mučili na usponima i trošili više snage i kalorija bez potrebe. A i vremena. Nije bitno da li neko vozi trke, uvek je bolje brže i lakše. I taj brevet nije trka, ali na neki način i jeste, trka s vremenom.
Rekao si Duletu da šta god uradi Ralić će uvek biti brži. Zašto to misliš? A i da li je uopšte bitno nečije tuđe vreme. Ali hajde kad si već pomenuo, jel znaš za koje vreme završavaju ljudi brevete na inferiornim uspravnim biciklima?
I za kraj, usponi su jako bitan segment biciklizma, to svako ko iole ozbiljnije vozi zna. A Dule vozi ozbiljne klilometraže dužine i brdske ture, siguran sam da dobro zna šta mu treba i zašto to želi.