Pozdrav ljudi Nov sam ovde i ne znam jesam li potrefio temu na dobro mesto Planiram da kupim hidrauličnu kočnicu Shimano BR-m395 pa me zanima je kima neko iskustva oko te kočnice da mi kaže kakva je. Ja trenutno imam AVID BB5 i kočnica je zaista odlična, štaviše digne me lagano sa jednim prstom, ali je previše škripava da tako kažem Pa mi recite hoće li biti bolja šimano? I da ovo sam zaboravio Imam avidov rotor i adapter 185mm pa da li može šimano da se nakači na avidov 185mm adapter i da koči po njegovom disku da ga ne menjam? Hvala na odgovorima
Shimano BR-M395
Started By
NikolaTigar
, Jun 03 2014 06:34 AM
hydraulic kocnica shimano hidraulicna m395 biciklo avid
No replies to this topic
Also tagged with one or more of these keywords: hydraulic, kocnica, shimano, hidraulicna, m395, biciklo, avid
Biciklizam / Triatlon →
Servis →
Problem sa SRAM HRD kocnicomStarted by markosss86 , 22 Dec 2023 sram, kocnice, kocnica and 2 more... |
|
|
||
Oprema i Stil →
Oprema razno →
Koji disk se montira na Tektro Lyra brakepadsStarted by eternally_ethereal16 , 26 Apr 2023 kocnice, tektro, shimano |
|
|
||
Biciklizam / Triatlon →
Servis →
"plutajuci" rotoriStarted by IgorN , 25 Feb 2023 disk kocnica, rotor and 2 more... |
|
|
||
Biciklizam / Triatlon →
Pimp My Bike →
Shimano vs Campagnolo vs SramStarted by 021Nebojsa , 05 Mar 2021 drum, shimano, sram, groupset and 2 more... |
|
|
||
Biciklizam / Triatlon →
Servis →
Krckanje hidrauličnih kočnicaStarted by Nidzeks , 03 Nov 2020 Kočnice, Hidraulične kočnice and 5 more... |
|
|
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users