Hub dinamo problem
Posted 24 October 2020 - 08:28 PM
U teoriji da, moguce je i to. Postoje (jako skupi) procesi stampe/sinterovanja metala. Ali, zaista ovaj slucaj tj. osovina nije bas idealan kandidat. Mnogo bi to skupo izašlo a sa druge strane vrlo jeftino se moze napraviti tradicionalnim procesima.
То сам хтео да знам. Традиционално подразумева струг, претпостављам?
Posted 24 October 2020 - 10:12 PM
Pa to je na prvi pogled najlakše riješenje. Ako imaš nekog da ima printer.Pošto je plastika u pitanju ne moraš ni mjere da pogodiš baš tačno jer može kasnije da se popravi.Skineš unutrašnje dimenzije konektora, ostaviš 2 rupe za provodnike, nabiješ i to je to.Ako baš hoćeš tip top zalemiš žice za pljosnate bakarne pločice, njih u plastiku i nabiješ.Vanjski dio napraviš kako hoćeš da izgleda.Samo ti trebaju dimenzije i neko da to nacrta jer nije printer kopir strug.
Posted 24 October 2020 - 10:52 PM
Momci,pokusavam da resim problem koji imam a vi ste okrenuli pricu na sasvim drugu stranu!!
Већ си добио предлоге. Можеш да купиш динаму (15-20е) и уплетеш. Одштампаш део и онда се помучиш да спроведеш жице и напајање. Урадиш као што каже Мирек, уз помоћ штапа и канапа. Немаш четврто.
Posted 31 October 2020 - 12:50 PM
Posto svaka prica treba da ima i kraj,hajde polako da se zavrsi i ova.Bilo je puno korisnih saveta,ponuda za konkretnu pomoc(grbic,slavkov za 3D stampu kucista utikaca),na kraju ipak najbolje rasenje.Sacekao sam povoljnu ponudu na cikloberzi i kupio povoljno hub dinamo(shimano Nexus HB-NX32 36H,bez igle ali sa konektorima koji mi trebaju).Posto je moje hub dinamo za disk a polovno koje sam uzeo klasicno,definitivno nece da mi koristi,tako da ukoliko nekom treba,ustupicu mu besplatno,neka me kontaktira!Pozdrav svim bajkerima,sta god vozili !!!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users