22. Fruškogorski MTB Maraton
Postavljeno 04 May 2014 - 07:10 PM
Sto se organizacije tice bilo je sve odlicno
Sto se tice problema, morao sam da skratim u sred voznje sa srednjeg na mali, paknovi na kocnicama su mi se bukvalno istopili, dal im nije blato ili voda odgovarala, uglavnom u zadnjih godinu dana su se potrosili na 80% po uglavnom suvom i asfaltu, sada su spali na 5% za 27km. Da sam nastavio trasom srednjeg kocio bih sa nosacem uloska direkt metal o metal
Sem toga, jedno odlicno i nezaboravno iskustvo (pogotovo u ovim uslovima). Fruska gora je izuzetno zanimljiv i sarenolik teren za voznju, steta sto mi nije blize. Vidimo se sledece godine
@gamzy
Gde mozemo da vidimo slike, video sam danas dvoje-troje ljudi da su nas slikali dok smo vozili, u toku voznje i na cilju
Postavljeno 04 May 2014 - 07:27 PM
Jel organizujete neki tus posle voznje, za nas neiskusne tj blatnjave?
Da znam dal da jurim neku pumpu da se ispuskiram posle maratona
Pa koliko čujem, tuširanje je bilo organizovano i onima koji nisu hteli da se tuširaju
Ima li negde slika sa tog mud-fest-a?
PS: ovde toplotni talas, veceras oko pola deset uvece, kada sam izasao sa posla bilo +32 stepena. Po podne mi nije ni padalo na pamet da izlazim da vidim koliko je bilo
Postavljeno 05 May 2014 - 06:27 AM
https://www.facebook...73073462801674/
(čini mi se da ovom sadržaju mogu pristupiti i oni koji nemaju nalog na FB)
Postavljeno 05 May 2014 - 06:28 AM
Organizacija je bila super, jedino sa onim prozivanjem je bilo problema, mada po onoj kiši svi nervozni oće da krenu, čovek koji je prozivao je skoro ostao bez glasa. Poštovanje za njegovo strpljenje =D> I veliko poštovanje za ljude koji su na kontrolnim tačkama po onom vetru i kiši stajali, i pomagali učesnicima. =D>
Bajs je prošao gadno, kočnice pred otkaz, vila blokoirala, brzine raštelovane... ide na remont, ali bitno je da ja ne moram na remont
Pozdrav za sve ljude koji su mi juče pravili društvo, ja sam bio onaj sa sivim Trekom, i žutom kabanicom.
Postavljeno 05 May 2014 - 07:04 AM
Druga slika, maltene identicnu imam, na istom mestu sam stao da slikam, haos sta je sve odnela voda (ovde nije toliko problem voda koliko losa izrada puta tj kanala, ali nebitno).Mislim da će vam ove slike dočarati kako je bilo danas na Fruškoj gori. I ne - nije pukla vodovodna cev - puklo je nebo...
Pitaj moje kocnice da li lazem, posto ih vise nemam hahaKo kaže da nije pao, slagao je
Pozdrav za sve ljude koji su mi juče pravili društvo, ja sam bio onaj sa sivim Trekom, i žutom kabanicom.
Mislim da smo se vozili/sretali par puta, ja sam bio onaj sa plavim kisnim odelom i rancem na paktregeru (slike odozgo).
Inace se slazem za prozivanje na startu, ja nisam ni cuo svoje ime pa sam morao da im prilazim da me upisu (mada sam dzabe krecio posto sam na kraju presao na mali maraton, ali sta je tu je). Ne znam samo zasto nije u startu imao megafon, mnogo lakse bi mu bilo.
Postavljeno 05 May 2014 - 08:48 AM
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika