Kaciga-DA ili NE?
Postavljeno 01 March 2014 - 08:24 PM
Postavljeno 01 March 2014 - 09:41 PM
Kaciga je zgodna i kad ne padaš na glavu jer pravi debelu 'ladovinu...
Postavljeno 01 March 2014 - 11:34 PM
mozda se, ovi likovi sto si ih gledao da ne nose nista, mozda se i ne furaju nesto narocito? Ili se furaju incognito, da drugi to ne primete?!?Gledao sam dosta likova koji ne nose kacige.Obično neki zbog furanja nose kačket,a neki ne nose ništa....
oeee, ipak sam nesto razumeo Postujem sto nosis kacigu. Samo tokom voznje, nadam se...Ja ipak nosim kacigu,...
znaci ti nosis kacigu a pitas nas koliko je lako raditi sa njom? Meni je lako. A raditi sta?Ja ipak nosim kacigu,a koliko je lako raditi sa njom???
koliko vidim problem je u kopci, ako je ima, a vecina koji nose kacige imaju tu kopcu sto stvara probleme, sto me navodi na zakljucak da vecina sto nosi kacige je zapravo u problemu, ili...?Prbolem je zbog kopči na kacigi ko to ima,uglavnom ko nosi ima tu kacigu sa kopčom...
sad se vec ozbilno gubim. Imas kacigu taman za svoju glavu, a imas i kopcu koja ja stvara problem...i zato je naravno stalno koristis! Koga? Glavu, kapu ili kopcu, ili vise njih istovremeno?...Ja nosim kacigu taman za moju glavu i imam kopču,naravno koristim je stalno...
Dosta tvojih prijatelja imaju kacige bez kopci koje prave probleme i ipak ne nose kacige (jer kopce i ne mogu da nose jer ih nemaju)?,,,a dosta mojih prijatelja nemaju kopču pa je ne nose...
moze da bude (opasno) ali ne mora da znaci. Ja skoro stalno nosim kacigu, ali ne znam da li ima kopcu (Uvex SuperSonic) a voleo bih da znam zbog problema, kontash?...Koliko to može biti opasno i da li je nositi?
Postavljeno 02 March 2014 - 10:43 AM
E valjda cete sada razumeti?!
Postavljeno 02 March 2014 - 11:06 AM
Postavljeno 02 March 2014 - 11:08 AM
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika