Milan Nikolic iz Nisa, ima li neko iskustva?
Postavljeno 01 February 2014 - 08:59 PM
Mene interesuju srafovi za disk : http://www.cikloberz...w.php?id=138079
I alat za skidanje shimano kasete 8 faza: http://www.cikloberz...w.php?id=136588
Ne mogu da ih nadjem u ns, pa bi uzeo od njega. Najjeftinije mi je da mi ih posalje preporucenim pismom, ali bi trebalo unapred da uplatim novac... ako neko ima iskustva molim za pomoc.
Postavljeno 02 February 2014 - 11:57 AM
Obrati pažnju na zube, tanki i plitki su, a neki imaju i šipkicu u sredini, koja služi kao vođica.
Alat sa oglasa služi samo za račne koje se navijaju direktno na glavu, znači 6 i 7-fazne zupčanike.
Postavljeno 03 February 2014 - 08:57 AM
Greska,ja sa ovim alatom skidam cl diskove i 8,9,10 fazne kasete http://www.cikloberz...w.php?id=136588 upravo iz ovog oglasa.Nemam iskustva s dečkom, ali ovo na oglasu je alat za začne, nije za kasete, da ne kupiš pogrešan.
Postavljeno 03 February 2014 - 10:47 AM
Ovako izgleda alat za kasete i Center Lock diskove:
Obrati pažnju na zube, tanki i plitki su, a neki imaju i šipkicu u sredini, koja služi kao vođica.
Alat sa oglasa služi samo za račne koje se navijaju direktno na glavu, znači 6 i 7-fazne zupčanike.
Diskovi, kasete I kasete na navojs se sve skidaju istim alatom I to je taj alat koji je u oglasu.
Stim sto se 8+ fazne kasete skidaju I uz pomoc lanca.
ಠ_ಠ
Postavljeno 03 February 2014 - 12:22 PM
Upravo tako =D> =D>
Video sam kasnije da si I ti isto napisao
I kolko se ja secam. Mene je izaso negde smesno u prodavnici (300 din ili tako nekako) I naravno savetovali su me da nece pasovati I da moram da za CL rotore kupim shimanov koji je za to namenjen... I koji kosta boga oca naravno...
ಠ_ಠ
Postavljeno 03 February 2014 - 02:50 PM
Postavljeno 04 February 2014 - 08:15 PM
Postavljeno 04 February 2014 - 09:47 PM
To što može ne znači da treba . Zupčanici na navoj se skidaju jednim ključem, sve ostalo nabrojano drugim. Da ne bude više zabune slikaću oba ključa. Tek kad se stave jedan pored drugog vidi se razlika u dubini i širini zuba.Diskovi, kasete I kasete na navojs se sve skidaju istim alatom I to je taj alat koji je u oglasu.
Drako, slobodno pokušaj da odšrafiš 20-ak račni desnim ključem, da vidiš šta će da ostane od njega .
Postavljeno 06 February 2014 - 11:19 PM
Ja svoj mali crni kljucic ima vec 4 godine iako moza s njim nisam skinuo 20ak kaseta, znam da sam preko 20 puta skidao kasete (kako na navoj tako I obicne) I Centerlok rotore (kakve imam na oba bajsa) I iskreno da ti kazem, evo sada sam otisao I pogledao.
I nista mu ne fali. Moze da tera jos toliko ako ne I vise. Jer ipak ja samo servisiram bajseve za sebe a en radim u servisu. |A da radim u servisu I da mi taj alat donosi leba na sto, sigurno ne bi kupio najjeftiniji koji ce da crkne posle 20ak kaseta
Sve u svemu, ne bacaj 3 puta vise para na "oficijelni" alat I ovaj najjeftiniji ce da ti posluzi za onoliko koliko ce da ti treba
ಠ_ಠ
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika