@vladimirvuk
Moja prava na forumu su mi jasna, a ista su kao tvoja.
Ok podelio si negativno iskustvo. Koliko se shvata iz tvog negativnog iskustva nisi bio prevaren zar ne, jer si odustao od kupovine. Treba li da se sad dize pobuna na forumu zbog toga. Tvoje citiranje mi smeta zato sto si citirao moju recenicu, bez da znas u kom kontekstu i zasto je napisana ta citirana recenica. Na forumu sam, kao i vecina clanova, zbog druzenja i dobre atmosfere, da pomognem ako znam i da naucim nesto novo. Takodje te pozivam da cesce posecujes forum, da malo ucestvujes u pozitvnim diskusijama, a ne samo kad imas negativna iskustva. Broj postova ne znaci nista, vaznije je koliko je ljudi naslo resenje za svoj problem u njima. Moze se napisati 10000 postova a da nijedan nema znacenja, a moze se napisati i 10 a da budu sadrzajni i sa nekom porukom.
Zelim ti da budes pozitivniji, takodje ti zelim vise uspeha u trgovini pa da vidimo jedan post da pohvalis nekog.
Do tad te pozdravljam
Pa kada su ti naša prava poznata reci mi molim te šta ti je smetalo u mojim komentarima bez da znaš u kom kontekstu sam ih napisao
Ne nisam ja odustao od kupovine (kako kažu cenkam se ko cigan ali plaćam ko gospodin), u pismenoj komunikaciji mi je potvrdjeno da je cena bicikla 800Eur i da pošaljem adresu. Potvrdio sam da se slažem i odmah poslao adresu i zamolio da kada pošalje bike da mi pošalje broj pošiljke. Dva dana me je lagao i tražio od 850 do 1000 Eur za bicikl, a ja sam samo insistirao na dogovorenom.
Da rezimiram nisam odustao od kupovine ali ne mogu da dam 200Eur više od dogovorenog i kada se dogovorim nemogu kojkavi prevaranti da me ucenjuju ili misliš možda drukčije.
Ti si u velikoj zabludi ja ne tražim niti od tebe niti od čitalaca foruma ništa i baš učestvujem u njemu radi dobre atmosfere da pomognem da saznate da su medju nama na CB i prevaranti i nebih želeo da vas oštete i pokvare vaše raspoloženje. A ja lično se ne bojim sitnih prevaranata koji bi tatu svoga prodali za 50Eur.
Moram biti iskren da ne učestvujem često na forumu jer ima vas maladjih koji imate puno trenutnih biciklističkih lepih iskustava, a ja kao stariji samo ukazujem na prevarante i ništa ne tražim ni od prevaranata, niti od tebe niti od foruma.
Zahvaljujem ti na lepim željama, zvanično sam 31 godinu trgovac a nezvanično od rodjenja (nisam trgovac biciklova) tako da u trgovini još malo treba nešto da naučim.
Žao mi je što ne pratiš aktivno forum a daješ paušalne ocene. Do sada sam ocenio dva prevaranta pod imenom Delboy i Stefanv.
Ali sam isto tako pohavlio dva izuzetna trgovca koji su pod imenom Lajoš i BudimirVladimir a iskoristiću priliku da spomenem još dvojicu sa kojima imam nekoliko pozitivnih iskustava Nikola - komatko i Stanko iz Loznice. Možeš da pronadješ to.
Želim ti sve naj bolje i nadam se da nećeš biti zlonameran jer ti nisam dao povod za to.
Sve naj bolje