Jump to content

Fotografije
* * * * * 3 glasovi

Zanimljive biciklisticke slike

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
4253 odgovora na ovu temu

#581 gilgames

gilgames
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 805 posts
  • LocationNiš

Postavljeno 04 March 2010 - 09:31 PM

evo ti, na!

Attached Thumbnails

• showered.jpg

• 0

#582 mixitron

mixitron
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5802 posts
  • Bajk:Moj, moj

Postavljeno 04 March 2010 - 09:35 PM

Jaoooo ako je to bila morska voda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • 0

#583 gilgames

gilgames
  • Members
  • 805 posts
  • LocationNiš

Postavljeno 04 March 2010 - 09:37 PM

Ma sigurno ga je oduvala sa bajsa, a u najboljem slucaju skinula mu cvike #-o

mada bi morska voda bila veca pakost :lol:
  • 0

#584 Grux

Grux
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 344 posts
  • LocationLeskovac + DST

Postavljeno 04 March 2010 - 11:35 PM

Postavljena slika
http://www.kupujempr... ... -oglas.htm
  • 0

#585 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3853 posts
  • Location-= BGD =-
  • Bajk:Pinarello/Trek

Postavljeno 08 March 2010 - 08:33 PM

Nešto poput retriver testa samo bez retrivera n:smil42d2
mi-sa-di-no-532x800.jpg
  • 0

#586 Sherif_Gile

Sherif_Gile
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 566 posts
  • LocationNiš

Postavljeno 08 March 2010 - 08:36 PM

Sad mu nije ništa :)
  • 0
Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude

Neka moja piskaranja http://ja-pisem-posl...i.blogspot.com/

#587 panca93

panca93
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 258 posts
  • LocationNis

Postavljeno 13 March 2010 - 10:13 AM

Servisiranje bicikle u stanu, licna slika!!!! uzas sve sam zidove izmazao !!! :D :D :D :D

http://www.cikloberz...hp?img=3162&t=n
  • 0

#588 simalens

simalens
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 362 posts

Postavljeno 13 March 2010 - 11:56 AM

Pa dal si ti normalan...keva te sigurno poslala da spavas sa bajkom u podrum...ja sam je samo jednom prao u kupatilu i to je bilo i poslednji put,ne ide nikako bajk i stan (mislim na sredjivanje)...Bicikl moze samo da prespava i da se odmara od dugih voznji u stanu...Sad ce jos dodatno morati i tepih i parket i krevet i zid da oribas umesto da za to vreme cepas na cistom bajku :mrgreen:
  • 0

#589 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts

Postavljeno 13 March 2010 - 12:07 PM

Ajde bre, naučite da budete uredni. ja na tepihu rastavim i sastavim bicikl, samo mi treba dva lista novina za masne parčiće.
  • 0

#590 Darkman

Darkman
  • Members
  • 1333 posts
  • LocationBeograd, NBG

Postavljeno 13 March 2010 - 12:23 PM

Ajde bre, naučite da budete uredni. ja na tepihu rastavim i sastavim bicikl, samo mi treba dva lista novina za masne parčiće.

Meni bi trebala jedna Politika, cela... da pokrijem fleke posle rastavljanja :D
  • 0
22km u 2012 :P Cilj: diploma :D Do kraja: diplomski...
256km u 2011.
1592km u 2010.
1987km u 2009.

#591 dast2001

dast2001
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 449 posts
  • Locationzemun

Postavljeno 13 March 2010 - 02:24 PM

http://www.bolha.com... ... 5-pro-2009
  • 0
..............

#592 panca93

panca93
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 258 posts
  • LocationNis

Postavljeno 13 March 2010 - 03:08 PM

A lose ste vidli ovo belo ispod bajka je jedna velika sundjerasta krpa koja mi sluzi za tako neke stvari koje prave lom !!
  • 0

#593 bobale

bobale
  • Members
  • 1061 posts
  • LocationLeskovac

Postavljeno 13 March 2010 - 03:47 PM

Pančo, nesrećo jedna, sledeći put dođi do mene, pa u mom dvorištu peri biciklu, nemoj ovako u stanu, izbaciće i tebe i bajk :mrgreen:
  • 0
Pre nego što pustiš jezik u pogon proveri da li ti je mozak uključen ;)

#594 panca93

panca93
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 258 posts
  • LocationNis

Postavljeno 13 March 2010 - 03:49 PM

Haaha nece, tolerisu me za sada e sad u istoj toj sobi imam i mtb i drumasa !!!! :)
  • 0

#595 panca93

panca93
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 258 posts
  • LocationNis

Postavljeno 13 March 2010 - 03:57 PM

Izvini mixitron neznam koliko cesto vozis i kako vozis !! ja posle svakog treninga imam 4 kg suvog blata speknutog na ramu koje otpada !! e sad ne zelim bas da mi pada po tepihu nego na jednoj krpi velikoj sto sam naeveo u proslom postu !!!! :D :D :!: :!:
  • 0

#596 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts

Postavljeno 13 March 2010 - 04:48 PM

Pa provedi 5 min pred kućom stružući blato. Dolazio sam i ja s pedalanja vozeći nevidljivi bicikl, pa ga očistim pre tepiKa, gume u vožnji patikom, ram nekom grančicom. Ako baš nema kud nego se izmrvi po podu, tu je usisivač.
Doduše, meni je bicikl odmah kod ulaza, pa nije strašno kao kad se mrvi po sobama.
  • 0

#597 zeggerr

zeggerr
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 486 posts

Postavljeno 14 March 2010 - 10:26 AM

Kad totalno usvinjim bajk odem do neke od novijih benzinskih pumpi sa 'self-service' pranjem, dam 80-100 kinti i istusiram bajk. Odmah tamo ga i dobro obrisem (ima papira u rolnama, odlicno upija) i kasnije ga kod kuce pregledam i podmazem po potrebi. A vidim da iste namene perionica sada ima na svakom cosku. Tako da tih okvirnih 100 kinti nije mnogo, jer bajk samo par puta mescno toliko ispraljam da je neprepoznatljiv. Ako se plasite da vam topla voda ili 'shatro detredznt' (koga vazda nema u vodi....) ne ispere podmzivace iz pokretnih delova, samo nemojte 'pusku' priblizavati konusima i slicnim delovima. Odoh u off...................................................
  • 0
vredniji je gram iskustva od tone teorije....

#598 nblexel

nblexel
  • Members
  • 1137 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 14 March 2010 - 11:41 AM

Kad totalno usvinjim bajk odem do neke od novijih benzinskih pumpi sa 'self-service' pranjem, dam 80-100 kinti i istusiram bajk. Odmah tamo ga i dobro obrisem (ima papira u rolnama, odlicno upija) i kasnije ga kod kuce pregledam i podmazem po potrebi. A vidim da iste namene perionica sada ima na svakom cosku. Tako da tih okvirnih 100 kinti nije mnogo, jer bajk samo par puta mescno toliko ispraljam da je neprepoznatljiv. Ako se plasite da vam topla voda ili 'shatro detredznt' (koga vazda nema u vodi....) ne ispere podmzivace iz pokretnih delova, samo nemojte 'pusku' priblizavati konusima i slicnim delovima. Odoh u off...................................................

može i tako, ali to je jako jako opasno, posebno po amortizer!!!
  • 0
Haro X6

Definition of freeride: Ride and feel free! [Richie Schley]

#599 panca93

panca93
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 258 posts
  • LocationNis

Postavljeno 14 March 2010 - 11:53 AM

To je dobra fora ja to pimenjujem u ato perionicama pitam ljude i daju mi na 5 min mada ja to primenjujem sto se tice lanca i kaste da isperem!!! :D
  • 0

#600 zeggerr

zeggerr
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 486 posts

Postavljeno 14 March 2010 - 12:14 PM

može i tako, ali to je jako jako opasno, posebno po amortizer!!!

Potpuno se slazem, zato sam i rekao da kriticne i osetljive sklopove i delove treba paziti od direktnog mlaza vode. MTB mi je terensko vozilo pa ga tako i tretiram-trpi sve i svasta, dok drumasa drugacije cistim; a retko ga usvinjim, osim kad vozim po kisi, sto se relativno lako da srediti.
  • 0
vredniji je gram iskustva od tone teorije....

2 članova čita ovu temu

0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika