Zanimljive biciklisticke slike
Postavljeno 21 March 2023 - 09:26 PM
(pobednik trke Milano-Sanremo, prekjuče)
Postavljeno 13 April 2023 - 07:02 AM
Mesta za bicikla su užasna (kapijice na stalku su široke i visoke, krive žice), pa sam se ovako snašao. Naći ću neki hlad i bolje mesto (moram malo da istražim plac i dozvoljene mogućnosti)
Važno je da se okreće
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Postavljeno 13 April 2023 - 02:37 PM
Stavi neku ozbiljniju bravu ili lana.
Ili uzmi sklopivi bajs za do posla pa ga štekneš negde u zgradi sklopljenog.
Ima i torba za nošenje sklopljenog bajsa pa to izgleda kulturno i niko ne postavlja glupa pitanja jer ne zna šta je unutra.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Postavljeno 14 April 2023 - 12:13 AM
Postavljeno 12 May 2023 - 09:40 AM
@Nesoni Kako si rešio zaključavanje bajsa?
Verovatno menjam posao i tamo postoji identičan stub kao ovaj sa slike gore, takođe je pokriveno kamerama.
Dal je lanac i katanac dovoljan ako ga ne nosim sa sobom nego ostane na tom stubu?
Radio sam tako godinama i bilo je sve OK. Kvalitetna lančina koju ne teglim sa sobom već me uvek čeka na odredištu, vezana.
Naravno, ako se bajs ostavlja još negde, treba sa sobom nositi pristojnu bravu u nekom lakše prenosnom formatu.
Moje preporuke dobrih brava za bajs
Kako i gde vezati bajs da ga ne maznu
Postavljeno 12 May 2023 - 10:16 AM
Imam debeli lanac (navukao unutrašnju gumu preko njega) i katanac. Vezujem ram bajsa za mesto parkiranja a lanac ostavljam na radnom mestu - ne vučem ga sa sobom.@Nesoni Kako si rešio zaključavanje bajsa?
Verovatno menjam posao i tamo postoji identičan stub kao ovaj sa slike gore, takođe je pokriveno kamerama.
Dal je lanac i katanac dovoljan ako ga ne nosim sa sobom nego ostane na tom stubu?
Ne očekujem da će lanac da spreči nešto. Ali ograđeno dvorište sa obezbeđenjem + kamere + lanac = ozbiljno odvraćanje od krađe
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika