Zanimljive biciklisticke slike
Started By
PrexNS
, Jun 08 2008 03:38 PM
4253 replies to this topic
Posted 15 October 2009 - 03:55 PM
Ovaj poslednji definitivno gresi u necemu
Vozi s pogrešne strane?
Posted 19 October 2009 - 07:59 AM
Posted 19 October 2009 - 10:00 AM
Sto bre, sta fali.Ljudi su tokom devedesetih imali bas mnogo ovakvih i slicnih ideja.Imao si viljuske sa slicnom skalamerijom samo na stapovima pored tockova i itd.Pokusavali su da rese problem ugibanja viljuske pri kocenju.E sad naravno nista od svega toga se nije pokazalo dobrim, ali da nisu eksperimentisali ne bi to ni saznali.Danasnje doba u MTB je spram tog pomalo monotono, sve je ko jaje jajetu, ali opet sve to radi dobro.
Posted 19 October 2009 - 11:17 AM
da nisu eksperimentisali ne bi to ni saznali
Podrzavam. Videvsi sliku zacudio sam se da je nekom takav dizajn pao na pamet. Po meni samo gledajuci "vilu" vidim da to nece biti dobro. Mada verovatno tako mislim jer vec znam bolje resenje (danasnje vile).
Posted 19 October 2009 - 12:38 PM
Što se tiče amorta na poslednjem bajku, imao sam prilike (a mogu i dan-danas) da vozim jedan takav amort, i to sa carbon štapovima. Poseduje nekakvu skalameriju sa oprugom smeštenom u sredini one budževine, ima hod od nekih par cm, i nije toliko tvrd. NARAVNO, nije namenjen XC vožnji ko-zna-kog-tipa, ali je za gradske rupe (kojih ima ohohoooo) zaista dobar. Pegla linearno, i nije težak. Svakako da nije hi-tech....ali radi!
Posted 28 October 2009 - 08:49 PM
ima li ovo ikakvog smisla
Autobus bicikl - putnici kako ulaze tako motaju do svoje stanice, primaju se novi putnici i tako u krug samo vozac autobusa radi stalno.
Do posla na sopstven pogon
Salim se naravno.Moze svasta da bude, pusti mastu na poljanu pa ko zna.
Autobus bicikl - putnici kako ulaze tako motaju do svoje stanice, primaju se novi putnici i tako u krug samo vozac autobusa radi stalno.
Do posla na sopstven pogon
Salim se naravno.Moze svasta da bude, pusti mastu na poljanu pa ko zna.
Posted 28 October 2009 - 09:04 PM
[youtube_embed2][/youtube_embed2]
Posted 29 October 2009 - 12:33 AM
White tyres and carbon frame
he's holding the crown
the king of the bikes
Scott of Melnibone
he's born for destruction
he's ruled by the gods
eternal ride
the scale of the universe
he's holding the crown