Zanimljive biciklisticke slike
Posted 17 February 2016 - 10:59 PM
Noviteti na promenadi?
Zemljo otvori se....
Gelenderi me nerviraju i po Novobeogradskim bici stazama, iako tamo imaju neku upotrebnu vrednost - moguće je pridržati se za njih, a istovremeno uspore bicilistu i spreče ga da izleti na kolovoz, ali ovo na promenadi je za Riplija.
Posted 18 February 2016 - 02:13 AM
Slažem se, ovo je baš "... ili ne"
Ono što me dodatno fascinira je mogućnost, da su bila predviđena po tri (kako ćemo ih zvati?) gelendera (?) na svakim "ustima staze" tj ukrštanjima sa drugim saobraćajnicama (po jedan sa strane i jedan na sredini), a onda je neki genije odlučio da malo štrpne neku kintu i dodelio po dva gelendera za svaku poziciju.
Nadalje to dolazi do "majstora" koji dobijaju po dva gelendera na svakom mestu gde treba da ih ugrade i onda ih raspoređuju onako kako oni smatraju da treba.
Ako ih stave sa strana - pa "šta će ih onda i stavljat'" nego, lepo, ravnomerno raspoređeno, da "pokrije što više"
Ima bolan log'ke, nego nema Ibre da postavlja cijevi...
Bicikl nisu videli ni na fotografiji. a o log'ci da i ne govorimo...
I čisto da nije baš totalni troll-off-opic
(ako uspem da je postavim)
evo jedne fotke, možda je već bila, ali meni je baš draga, kao i logika
when you look into abbyss, the abbyss looks into you www.bikecologic.com
(kad pogledas u Bezdan, Bezdan pogleda u Tebe) www.facebook.com/bikecologic
Posted 18 February 2016 - 07:37 AM
Не изненађује али хајде да се организујемо.
Нека свако пошаље електронско писамце Градском менаџеру или ономе ко је надлежан за радове са питањем да, објасни ову ''не''логичну ''инсталацију'' на бици стази.
Кад добије неколико стотина или хиљада електронских писама, можда ће се запитати, или неће?
Posted 18 February 2016 - 07:39 PM
Ovo je verovatno napravljeno zbog automobila ali mislim da je i jedan gelender po sredini dovoljan da spreci automobile da se krecu bici stazom.Не изненађује али хајде да се организујемо.
Нека свако пошаље електронско писамце Градском менаџеру или ономе ко је надлежан за радове са питањем да, објасни ову ''не''логичну ''инсталацију'' на бици стази.
Кад добије неколико стотина или хиљада електронских писама, можда ће се запитати, или неће?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Posted 24 February 2016 - 11:10 PM
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
Posted 25 February 2016 - 09:44 AM
when you look into abbyss, the abbyss looks into you www.bikecologic.com
(kad pogledas u Bezdan, Bezdan pogleda u Tebe) www.facebook.com/bikecologic
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users