... a imao je i dobre popuste i tada se bas dosta isplati.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
... Eh, to proslo vreme...
Postavljeno 29 October 2017 - 09:10 PM
Postavljeno 31 October 2017 - 07:25 PM
koliko se secam i pre i sada je da ispod 50 ne podleze "carinjenju". Neke CI to tumace kao da ne podleze postupku carinjenja i islobadja ih svih dazbina a neke, nazalost i moja, novosadska, Carinska Ispostava na posti to tumaci kako sam oslobodjen carine ali ne i poreza. Msm da u zakonu nije definisano oporezivanja i msm da to nije posao carine da oporezuju posiljku vec kontak da to treba da bude ili sve, znaci carina+porez, ili nista 0%.
U nedelju placeno, danas preuzeto na vratima svog doma, bez PDV i bez carine kurir DHL shiping placen 10 Eur... Ne znam o kakvim bivsim lepim vremenima vi pricate ...
Postavljeno 31 October 2017 - 08:32 PM
ma kakav chainreaction...
samo sam naveo svez primer da vremena nisu tako crna cak su mozda bolja nego sto su bila, a bice jos bolja jel je konkurancija I borba za opstanak sve veca I u EU...
naveli ste da chainreaction ne saradjuje sa Srbijom ... pa OK ne moraju..... a da se nadmudrujem sa njima pa to mi tek ne ne pada na pamet....
Postavljeno 31 October 2017 - 08:47 PM
Lepo, sve si naveo osim najvaznijeg, gde si kupovao?samo sam naveo svez primer da vremena nisu tako crna cak su mozda bolja nego sto su bila, a bice jos bolja jel je konkurancija I borba za opstanak sve veca I u EU...
naveli ste da chainreaction ne saradjuje sa Srbijom ... pa OK ne moraju..... a da se nadmudrujem sa njima pa to mi tek ne ne pada na pamet....
Postavljeno 31 October 2017 - 09:17 PM
Mozete probati i HIBIKE... tamo se covek izvinuo sto Srbije trenutno nema na sajtu, i obecao da ce u naradnih mesec dana i ona biti postavljena. rekao je da to nije prepreka za saradnju, onako kako je Sajlonac napisao, stim da je dostava DHLom negde oko 12Eur...
opcija ima dosta google je cudo !!!
Postavljeno 31 October 2017 - 09:19 PM
E hvala, sad sam saznao i za google, idem da isprobam odmah, javljam utiske!Mozete probati i HIBIKE... tamo se covek izvinuo sto Srbije trenutno nema na sajtu, i obecao da ce u naradnih mesec dana i ona biti postavljena. rekao je da to nije prepreka za saradnju, onako kako je Sajlonac napisao, stim da je dostava DHLom negde oko 12Eur...
opcija ima dosta google je cudo !!!
Postavljeno 31 October 2017 - 10:41 PM
U nedelju placeno, danas preuzeto na vratima svog doma, bez PDV i bez carine kurir DHL shiping placen 10 Eur... Ne znam o kakvim bivsim lepim vremenima vi pricate ...
Moj slucaj ,dostava DHL-om, vrednost robe 75 evra.
Mail koji sam dobio i u kome je objasnjena procedura za sve posiljke preko 50 evra. Znaci placa se carina , pdv i usluge spedicije od 2.700,00 rsd + PDV ( 3240,00rsd).
Stvarno mi zvuci cudno da oni ne postuju svoje procedure i da nisi platio nista od navedenih stavki.
Postavljeno 01 November 2017 - 06:50 AM
Obavezno da javiš utiske kako si prošao sa googlomE hvala, sad sam saznao i za google, idem da isprobam odmah, javljam utiske!
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Postavljeno 01 November 2017 - 08:12 AM
To je usluga špedicije, on to nema jer nema ni carine.Moj slucaj ,dostava DHL-om, vrednost robe 75 evra.
Mail koji sam dobio i u kome je objasnjena procedura za sve posiljke preko 50 evra. Znaci placa se carina , pdv i usluge spedicije od 2.700,00 rsd + PDV ( 3240,00rsd).
Stvarno mi zvuci cudno da oni ne postuju svoje procedure i da nisi platio nista od navedenih stavki.
Postavljeno 01 November 2017 - 12:47 PM
Sad ozbiljno, drugar što neće da nam kaže gde je kupovao, nego se pravi pametan, svaka mu čast...
A brate odeš na gugl i kucaš "baj ajfon fajv"
Postavljeno 01 November 2017 - 06:10 PM
Kontam da je čovek poručio odavle:
https://absoluteblac...-chainring.html
Sad kako je prošlo bez dažbine, misterija. Trebalo je i carina i sve redom...
Mada pretpostavljam da nikada nećemo saznati!?
Postavljeno 01 November 2017 - 06:49 PM
Bravo!!!Kontam da je čovek poručio odavle:
https://absoluteblac...-chainring.html
Sad kako je prošlo bez dažbine, misterija. Trebalo je i carina i sve redom...
Mada pretpostavljam da nikada nećemo saznati!?
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika