pancevo-BG-divcibare-BG-pancevo
Postavljeno 20 June 2013 - 09:06 AM
Sto se tice povratka nazad bajsem apsolutno nema sanse, jer sam 101% siguran da nisam sposoban za to, a i ako bi kojim slucajem uspeo da izvezem tih 200 i nesto km kapiram da bi naredna 3 dana bio neupotrebljiv sto mi nikako ne treba ipak sam ja rekreativac
Tesko je odrzati kompaktnost tolike grupe pogotovo sto necemo svi voziti iste bicikle, a i fizicka sprema nam je na razlicitim nivoima, ali bi trebalo da se svi potrudimo da budemo zajedno u sto vecoj meri, pogotovo sto je ovako dugacka ruta. Ako bude toplo kao sto je ovih dana mislim da bi bilo neophodno da se napravi neki plan gde cemo napraviti kratke pauze (5-10min) do samo uspona, kako bi mogli da se skupimo ako se rastrkamo i da se redovno pune bidoni, a da se pre samog uspona svi skupimo i krenemo na gore zajedno.
Bitno je samo da svi ljudi koji idu nisu u fazonu "e sad cu ja da sibam 35km/h da im pokazem kakav sam ja smeker i da prvi izadjem gore, da mogu da se k***im". Ipak ovo treba da bude uzivanje i da se druzimo na kraju krajeva.
Postavljeno 20 June 2013 - 12:46 PM
Salim se, ja cu gledati da odvezem celu rutu ako ima jos ljudi za to..Ali, sve zavisi od dana i preivljavanja tog uspona. Taj uspon ne poznajem, tako da ne mogu da donosim ocene jos. A i istini za volju, to bi mi bila najduza jednodnevna tura u zivotu (htedoh reci uspesnoj profesionalnoj biciklistickoj karijeri )
- Neko trenira..a neko drzi dijetu eeee da su mi vasi kilogrami, ja bih....
- U vezi tempa...Ja jos nisam video grupu amatera da drze celo brdo zajedno (a i profesionalaca ). Jednostavno kad krene vece brdo, svako uhvati svoj tempo koji mu odgovara i to je to. Po ravnom bi bilo korektno da se cekamo, jer ako mi sa drumasima izmorimo ove sa MTB do Divcibara, oni ce svi u voz...pre Divcibara Salim se..ali se i ne salim
Postavljeno 20 June 2013 - 02:44 PM
- U vezi tempa...Ja jos nisam video grupu amatera da drze celo brdo zajedno (a i profesionalaca ). Jednostavno kad krene vece brdo, svako uhvati svoj tempo koji mu odgovara i to je to. Po ravnom bi bilo korektno da se cekamo, jer ako mi sa drumasima izmorimo ove sa MTB do Divcibara, oni ce svi u voz...pre Divcibara Salim se..ali se i ne salim
ujutru cemo biti kompktni dosta dugo, verujem, jer smo tek krenuli, a i necemo odmah forsirati! svakako kao sto sam rekao, cemo se cekati na svakoj pauzi (oznacicu chek point-e ovih dana ) a u mionici kompletno okupljanje kupujemo pivo i lagano, sa pedale na pedalu gore, pa negde na pola, pauza za pivo! koliko budemo uspesni, toliko ce pivo ostati hladno i tu cemo se opet koliko toliko skupiti
ja cu jos videti, ali mislim da ce i meni biti mlogo da motam ceo krug
@vlado nadam se da imas neke drumske gume
Postavljeno 20 June 2013 - 03:28 PM
Pretpostavljam da cemo se prilagoditi prognozi, sto se tice pauza, a dugorocna prognoza za 29. (ako im je verovati) kaze da ce temperatura u Beogradu biti do 22 stepena, a u Valjevu 19. Ako se ovo ispostavi kao tacno bice prijatno za voznju
Postavljeno 20 June 2013 - 03:53 PM
Trebalo bi onda stati i na tom vidikovcu pre vrha. Bar predlazem, a na ostalima je da li ce da usvoje, a sto se mojih drumskih guma tice...26x1.95...ni d od drumskih, ali olaksavajuca okolnost je sto su na sredini ravne, tako da nisu kramponke, pa koliko-toliko sam brz
Pretpostavljam da cemo se prilagoditi prognozi, sto se tice pauza, a dugorocna prognoza za 29. (ako im je verovati) kaze da ce temperatura u Beogradu biti do 22 stepena, a u Valjevu 19. Ako se ovo ispostavi kao tacno bice prijatno za voznju
vidikovac nije blizu vrha a ni pomenute česme. bliže je početku uspona
Postavljeno 20 June 2013 - 04:01 PM
Postavljeno 20 June 2013 - 04:06 PM
Jos jedna stvar sto se tice pauza. To sa cekamnjem je ok. Alinemojte da bude ovi cekaju ove sto su sporiji pa kada ovi Dodju krece Se. Nego pauza i za ove sto su Dosli:). Jednom Sam tako vozio sa nekim ludacima i oni me kao Cekali. Ja cim sam dosao oni Na bajseve i Krece se. Umro Sam.
Tako sam ja jedanput sa planinarima...kao sačekali me malo jer sam izostao i kad sam stigao nakon pola minuta pokret.
https://picasaweb.go...208760685671353
Postavljeno 20 June 2013 - 04:11 PM
Jos jedna stvar sto se tice pauza. To sa cekamnjem je ok. Alinemojte da bude ovi cekaju ove sto su sporiji pa kada ovi Dodju krece Se. Nego pauza i za ove sto su Dosli:). Jednom Sam tako vozio sa nekim ludacima i oni me kao Cekali. Ja cim sam dosao oni Na bajseve i Krece se. Umro Sam.
+1
Branimire pravi Chekpointe Na velikim raskrsnicama bi trebali da se cekamo, jer vecina nas nikada nije isla ovuda, pa ako ima da se bira put, a nije obelezeno da ne skrenemo pogresno
Postavljeno 20 June 2013 - 05:11 PM
da da znam tu foru, probacemo da je izbegnemo. a sto se tice puta, uradite "domaci" pregledajte put, informisite se, imajte kartu sa sobom i sl, iskreno ni ja nikad nisam isao preko obrenovca i uba, al ne bi smelo da bude tesko
skupljanje, grubo, beograd, obrenovac, ub, mionica! posle kad krene brdo negde pred selo krcmar, pauza za pivo i onda finalnih 12km ko prezivi pricace, i okupljanje kod table da se ovekovecimo.
Postavljeno 20 June 2013 - 05:59 PM
Postavljeno 20 June 2013 - 06:22 PM
ako se ide preko Uba, kod crkve je raskrsnica sa putokazima. nećete pogrešiti jer posle toga sledi jaaaak uspon.
Posle ovih reci, ja bih to shvatio kao da tu ne treba skrenuti...nikako
hehe. putokaz za Valjevo vodi na toj raskrsnici levo uz ulicu opisanu u mom komentaru.
Postavljeno 20 June 2013 - 07:16 PM
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika