piiiiiiii zapostavila se tema! nadam se da ekipa trenira noge za brdo, da ne bude posle opravdanja, visili smo na berzi!
no ajde malo da sumiramo utiske.
-vreme: za sad je jos rano da prognoziramo, ali ja se nadam da nece biti toplo kao ovih dana inace izgoresmo. sto od sunca sto od uspona.
-za sada ima prijavljenih oko 10ak, sa tendencijom da nas bude vise, sto je ok, ali poucen nekim iskustvima od ranije, tesko da ce se ta grupa odrzati. ni na ravnom a jos teze na usponu.
jer smo suvise veliki tj dugacki da bi vozili u koloni, a i ljudi imaju razlicit tempo te se i tako raspodele u 2 ili 3 grupe (zavisno od toga koliko nas se na kraju skupi). kad smo vec kod tempa to ce tek doci do izrazaja na usponu. no verujem da cemo se na pauzama cekati i u novu "deonicu'' kretati kompaktni.
-mahom se skuplja drumaska ekipa ali to ne mora nista da znaci
jer sam vidjao MTBe koji idu kao vetar, te bi dobro bilo da sami sebe preslisate nekom voznjom i utvrdite u kakvom su vam stanju noge
ne znaci to da trebate odustajati, ali ako mislite da bi negde usput mogli imati vecih problema, sa kondicijom, ili odustati.... bilo bi dobro da unapred smislite ''beck up'' plan.
a sada jedan MANjI predlog koji mi se kao crv mota po glavi.
ima li zinteresovanih da voze celu turu?!? TAMO I NAZAD! ima par ljudi koji su se informisali u tom pravcu i isli bi ceo krug jer je dan bas dugacak, i moze dosta da se predje. pa eto bacili mi kosku, ja se nesto neckam
plan se ne bi menjao, samo sto bi deo ostao u valjevu a deo nastavio ibarskom nazad. mislim da je ceo krug oko 260km iz PA, videcu sutra da okacim rutu.
i jos bi pozdravio ljude koji su resili da nam se usput pridruze
svaka sugestija iz ''lokala'' je dobro dosla