Jump to content

Fotografije
- - - - -

pancevo-BG-divcibare-BG-pancevo

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
510 odgovora na ovu temu

#121 milos_va

milos_va
  • Members
  • PipPip
  • 42 posts
  • LocationValjevo

Postavljeno 13 June 2013 - 06:44 PM

kada se budete dogovorili oko dana dolaska, javite mi, ja sam valjevac pa ću sa vama od Brežđa do Divčibara.

Definitivno je datum 29. tako da samo ostavi neki kontakt, pa kad budemo u blizini zovemo da se pridruzis

email redovno proveravam:
[email protected]
a evo i fona: 060 0 234 330
  • 0

#122 djole1997

djole1997
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1103 posts
  • LocationBgd-Blokovi

Postavljeno 13 June 2013 - 07:58 PM

@off topic
Zorane kad od Uzica krenes ka Mackatu kod hotela Zlatiborska noc.
@topic
Bas se lepa ekipica skupila nego nesto sam razmisljao da pokusamo koliko toliko da budemo kompaktni na usponu. Bili bi svima lakse da se popnemo.
  • 0
Our needs are few,our wants are many.

#123 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts
  • LocationBeograd, Zvezdara

Postavljeno 13 June 2013 - 08:07 PM

I ja sam za to da na usponu svako da sve od sebe kako bi ostali sto duze kompaktni, jer onda i ide lakse kad pratis ovog ispred sebe (trip kad moze on, sto ne mogu i ja :D ). A svakako smo usvojili onaj predlog da se napravi pauza na pola uspona, tako da ko se bude umorio vise nego ostali tu ce imati priliku da dodje do daha i da skupi snagu za ostatak. Nego, jesi krenuo ti na more?
  • 0

#124 zoran031

zoran031
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 392 posts
  • LocationUzice

Postavljeno 13 June 2013 - 08:16 PM

@off topic
Zorane kad od Uzica krenes ka Mackatu kod hotela Zlatiborska noc.

Preciznije, tu su mi roditelji, kod koga.
  • 0

5926 km u pola 2012    15605 km u 2013   11674 km u 2014   11858 km u 2015   7577 km u 2016   5423 km u 2017   prebačeno 12000 km u 2018

Da citiram profesora:

-Ovce moje budite u vinkli, evo mene stižem na bicikli

#125 djole1997

djole1997
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1103 posts
  • LocationBgd-Blokovi

Postavljeno 13 June 2013 - 08:52 PM

Sutra oko 12h. Stim da sam post pisao juce oko 23 i nesto pa sam se totalno poremetio.
@off
Zorane kad se od hotela ide ka onom marketu ka mostu preko magistrale prodje se onaj magacin sa vunom ili cime vec i uzbrdo. Pa kod prve krivine koja skrece desno. Baacicu sliku sa GE kad se dokopam kompa.
  • 0
Our needs are few,our wants are many.

#126 TheWizard

TheWizard
  • Members
  • PipPip
  • 31 posts
  • LocationBg

Postavljeno 15 June 2013 - 12:12 PM

Prijavljujem se. :D

Nemam km u nogama za ovu sezonu, ali opet lakše je u grupi. Izgoreću na Divčibarama sigurno, ali nek ide život uz to imam i triple na drumašu. Prvi pravi uspon sa njim. :D
Imam ja ekipu biciklista u Šapcu i s obzirom da od Ša do Valjeva ima 60km, postoji šansa da će ići i neko od njih, sigurno prate forum, ali ću videti sa njima.

Rekli smo 29. juna u 8h na Adi, ali gde tačno na Adi? Kod Stounhendža?
  • 0

#127 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts

Postavljeno 15 June 2013 - 12:25 PM

Verovatno kod rampe, ali za to cemo jos da se dogovorimo
  • 0

#128 MilanBgd

MilanBgd
  • Members
  • PipPip
  • 41 posts

Postavljeno 15 June 2013 - 06:24 PM

Mogli bi polako da se prijavljujemo na voznju i tamo na "Last minute" da bi videli okvirno ko ide. Ovako da ne ispadne od 10 strana pisanja idu trojica :-)

Ja cu sutra popodne otici jednu brzinsku turu do Smedereva, pa cu videti gde sam sa kondicijom za ta "brdasca" :roll:
  • 0

#129 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts

Postavljeno 15 June 2013 - 06:35 PM

Milane, je l' ides u Smederevo sa ovima iz Ciklo sveta? Ja idem sutra sa njima, pa taman da se upoznamo pre voznje :)
  • 0

#130 MilanBgd

MilanBgd
  • Members
  • PipPip
  • 41 posts

Postavljeno 15 June 2013 - 06:43 PM

Na zalost, verovatno cu sam da izguram turu :-(

Naime, hteo sam sutra da idem na Kosmaj sa ekipom odavde sa sajta, ali klinac mi pobedio u polufinalu danas, pa sutra boksuje za sampiona Bgd-a u svojoj kategoriji, tako da zavisim od njega. Videcu kada ce zavrsiti mec, pa cu se po tome i ja organizovati. Ako budem imao vremena oticicu jedan "leteci" krug do SD, a ako ne budem imao..vozicu neka brda u okolini da se pripremam za Divcibare :-)

Mada danas sam se merio...i od kad sam poceo sezonu ja se ugojih..mora da sam dobio na misicima :mrgreen: [-o< [-o<
  • 0

#131 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts

Postavljeno 15 June 2013 - 07:06 PM

Ajde samo veDZbaj i sad kad si usao u pricu nema odustajanja sto se Divcibara tice! :mrgreen:
Ako klinac pobedi sutra vidim ja ko kupuje prsutu i kajmak na pijacu kad dodjemo. Salim se :D
  • 0

#132 MilanBgd

MilanBgd
  • Members
  • PipPip
  • 41 posts

Postavljeno 15 June 2013 - 07:53 PM

Ako klinac pobedi sutra vidim ja ko kupuje prsutu i kajmak na pijacu kad dodjemo. Salim se :D

Ja kupujem, nije to problem. Nego ko ce da da pare :-)
  • 0

#133 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts

Postavljeno 15 June 2013 - 08:06 PM

Onaj ko pita :D
  • 0

#134 MilanBgd

MilanBgd
  • Members
  • PipPip
  • 41 posts

Postavljeno 15 June 2013 - 08:28 PM

Ma, samo neka on pobedi sutra...Pa ce da nadjemo tog sto pita :D
  • 0

#135 laci86

laci86
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 229 posts
  • LocationKovin

Postavljeno 16 June 2013 - 10:39 AM

Ako me primate isao bih i ja. :-)
Zbog loseg vremena i obaveza nisam redovno vozio bicikl i nisam siguran u svoju spremnost, a ne bih da usporavam grupu.
Ako bas ne bude islo do vrha usidricu se u hladovini sa hladnim pivom i iscekivacu vas povratak. ;-)
  • 0

#136 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts

Postavljeno 16 June 2013 - 01:11 PM

Sto se povratka tice, ne vracamo se istim putem kojim smo i dosli, koliko ja znam, tako da si osudjen na guranje bajsa do vrha, ako zelis da se vratis sa nama. :)
  • 0

#137 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts

Postavljeno 17 June 2013 - 06:32 PM

E da, sto se tice tacne cene karte za voz cu kontaktirati vec pomenutu drugaricu, pa vam javljam
  • 0

#138 milos_va

milos_va
  • Members
  • PipPip
  • 42 posts
  • LocationValjevo

Postavljeno 18 June 2013 - 05:11 AM

Beovoz je 200 dinara do bg
  • 0

#139 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts

Postavljeno 18 June 2013 - 08:55 AM

Da, malopre mi je drugarica javila, tako da je cena ista kao i prosle godine
  • 0

#140 branimir

branimir
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 192 posts

Postavljeno 19 June 2013 - 11:54 PM

piiiiiiii zapostavila se tema! nadam se da ekipa trenira noge za brdo, da ne bude posle opravdanja, visili smo na berzi! :mrgreen:

no ajde malo da sumiramo utiske.
-vreme: za sad je jos rano da prognoziramo, ali ja se nadam da nece biti toplo kao ovih dana inace izgoresmo. sto od sunca sto od uspona.

-za sada ima prijavljenih oko 10ak, sa tendencijom da nas bude vise, sto je ok, ali poucen nekim iskustvima od ranije, tesko da ce se ta grupa odrzati. ni na ravnom a jos teze na usponu. :| jer smo suvise veliki tj dugacki da bi vozili u koloni, a i ljudi imaju razlicit tempo te se i tako raspodele u 2 ili 3 grupe (zavisno od toga koliko nas se na kraju skupi). kad smo vec kod tempa to ce tek doci do izrazaja na usponu. no verujem da cemo se na pauzama cekati i u novu "deonicu'' kretati kompaktni.

-mahom se skuplja drumaska ekipa ali to ne mora nista da znaci [-X jer sam vidjao MTBe koji idu kao vetar, te bi dobro bilo da sami sebe preslisate nekom voznjom i utvrdite u kakvom su vam stanju noge :mrgreen: ne znaci to da trebate odustajati, ali ako mislite da bi negde usput mogli imati vecih problema, sa kondicijom, ili odustati.... bilo bi dobro da unapred smislite ''beck up'' plan.

a sada jedan MANjI predlog koji mi se kao crv mota po glavi. :twisted: ima li zinteresovanih da voze celu turu?!? TAMO I NAZAD! ima par ljudi koji su se informisali u tom pravcu i isli bi ceo krug jer je dan bas dugacak, i moze dosta da se predje. pa eto bacili mi kosku, ja se nesto neckam :D plan se ne bi menjao, samo sto bi deo ostao u valjevu a deo nastavio ibarskom nazad. mislim da je ceo krug oko 260km iz PA, videcu sutra da okacim rutu.

i jos bi pozdravio ljude koji su resili da nam se usput pridruze :D svaka sugestija iz ''lokala'' je dobro dosla
  • 0

2 članova čita ovu temu

0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika