Jump to content

Fotografije
- - - - -

pancevo-BG-divcibare-BG-pancevo

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
510 odgovora na ovu temu

#101 nesh_pa

nesh_pa
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 244 posts

Postavljeno 12 June 2013 - 10:43 PM

inace ja mislim da sam jos jednog drugara iz PA upisao u listu za polazak :D

I ja imam jos jednog (pod uslovom da polozi neke ispite do tad), iz Panceva isto :D
  • 0

#102 djole1997

djole1997
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1103 posts
  • LocationBgd-Blokovi

Postavljeno 12 June 2013 - 10:49 PM

Belgarath i Lion pojesce nas ovi Pancevci sta ih je. :mrgreen:
  • 0
Our needs are few,our wants are many.

#103 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts
  • LocationBeograd, Zvezdara

Postavljeno 12 June 2013 - 10:53 PM

Djole srecan put, osoli dupe i za nas :) A sto se tice upoznavanja pre puta, ja sam apsolutno za i u principu mi odgovaraju sva tri dana koja si naveo. Mozda petak nije bas najsigurniji, ali ponedeljak ili utorak je 100%.

E sad, sto se tice dolaska u VA...posto ja imam dve drugarice odatle, od kojih ce jedna sigurno u to vreme biti tamo, mislim da bi bio red da joj se bar javim i da se vidim sa njom na kratko, pa bih ja krenuo na spust recimo sat vremena pre vas i onda se video sa njom, pa se nadjemo na zeleznickoj. Tipa ako smo oko 3 gore, ja bih u pola 5 recimo krenuo na spust. Naravno ako je to ok sa vama.

Djole, najebasmo! Moramo da budemo mirni i necemo da im se zameramo, inace ce nas baciti sa vrha planine :mrgreen:
  • 0

#104 branimir

branimir
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 192 posts

Postavljeno 12 June 2013 - 11:12 PM

E, pa hvala na lepom doceku :-)

99% idem...Nisam bas ubedjen da necu (u sebi :-) ) "pominjati" organizatora dok se budem penjao, ali dobro drustvo i tura ce sve nadoknaditi....

ne brini ja cu da ga spominjem :mrgreen: ja kada vozim brdo i kad zagusti ja se uglavnom derem na samog sebe i to na sav glas (videcete) n:character0071 nije bitno dal sam na voznji sam ili u drustvu. to sam bas pokupio od lika sa kojim sam se prosli put penjao na divcibare.

E sad, sto se tice dolaska u VA...posto ja imam dve drugarice odatle, od kojih ce jedna sigurno u to vreme biti tamo, mislim da bi bio red da joj se bar javim i da se vidim sa njom na kratko, pa bih ja krenuo na spust recimo sat vremena pre vas i onda se video sa njom, pa se nadjemo na zeleznickoj. Tipa ako smo oko 3 gore, ja bih u pola 5 recimo krenuo na spust. Naravno ako je to ok sa vama.

ooopustenooo nemoj da brines n2:thumbsup

Belgarath i Lion pojesce nas ovi Pancevci sta ih je. :mrgreen:

ne brinite nista n:bicycle2 inace nisam ocekivao da ce ovo ovoliko da se raspise i da se javi ovoliko interesenata. al eto skoro pa ko onaj ultra maraton pre dve-tri godine, kad sam ja organizovao (PA-fruska gora) isto tako iz nista, skupilo se 80ljudi, opravise smo zastoj na putu :mrgreen: ko je bio seca se, malo mi krivo sto ove godine necu biti tu za vreme maratona, pa ne znam kako ce se pristupiti organizaciji, al evo ovo je moj doprinos u obliku ovog divcibara :wink:

evo i mog broja telefona 060/494-00-52 ako sta zatreba, nesho ti se javi ovih dana, mi smo bar na domacem terenu :wink:
  • 0

#105 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts

Postavljeno 12 June 2013 - 11:26 PM

Sta bi sa Nionom. Je l' ide on sa nama na kraju?
  • 0

#106 branimir

branimir
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 192 posts

Postavljeno 13 June 2013 - 12:12 AM

Nion se necka ko mlada pred udaju :-D kad smo se videli na trijatlonu u nedelju, kaže da ne može 29og, al mislim da kad vidi kakvu smo ekspediciju napravili možda i krene ;-)
  • 0

#107 zoran031

zoran031
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 392 posts
  • LocationUzice

Postavljeno 13 June 2013 - 06:45 AM

Dosta je više pisanja i organizovanja, aj sad svi na malu pauzu. Koliko ste se raspisali, mislim da pravite dobro opravdanje, kad zafali snage uz Divčibare, pa će biti nisam spavao, postovao sam, dok sam našao gumu, alat, vodu................
Svi na prinudni odmor i to plaćeni :D

Ja palim sutra tako da sorry. :( Inace pratim desavanja ovde tako da cu vam sve javiti.Inace oko brda ja koristim ovu teoriju:
Brda su dobra za oslobadjanje od stresa. Svaki put kad okrenes pedalu za ceo kruz zamislis da si nekog koga ne volis osamario. :mrgreen:

Da ti dođeš na vožnju u naše krajeve ne bi samo šamarao već bi i šutirao, jer bi ostao bez ruku, a tukao bi i one koje voliš. Rešenje je n:anim_08
Šta ja da radim, kad nemam nikog nevoljenog. U stvari imam, ali kako posle da vozim zamazanih ruku.. Ja ne volim rusku salatu :wink:
Ako ugrabim vreme možda i ja izbijem sa ove strane taj dan, naravno ako me primate. Ma šta ako me primate, vi dolazite u moje (brdske) krajeve, dobro došli i n:anim_32
  • 0

5926 km u pola 2012    15605 km u 2013   11674 km u 2014   11858 km u 2015   7577 km u 2016   5423 km u 2017   prebačeno 12000 km u 2018

Da citiram profesora:

-Ovce moje budite u vinkli, evo mene stižem na bicikli

#108 djole1997

djole1997
  • Members
  • 1103 posts
  • LocationBgd-Blokovi

Postavljeno 13 June 2013 - 01:17 PM

Bicu u tvojim krajevima u julu ili avgustu. Tacnije na Belim Zemljama.Moramo da vozimo Kadinjacu obavezno. I nije ovo ekspedicija idemo na provereno tako da opusteno. Btw vozili su pre 3 godine neki od forumasa, ali nigde da nadjem temu.
  • 0

#109 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts

Postavljeno 13 June 2013 - 01:27 PM

Postoji mogucnost da dovedem jos dvojicu, ali o tom potom. Sreo sam ih danas dok sam vozio, pa postoji mogucnost da budemo jos masovniji
  • 0

#110 MilanBgd

MilanBgd
  • Members
  • PipPip
  • 41 posts

Postavljeno 13 June 2013 - 01:38 PM

Sto vise njih bude...Imacu vise sanse da se "zakacim" za nekog uzbrdo....

Ovo ce mi biti prvi uspon u zivotu od 12km (ako ja dobro shvatih)...A bolje je i da ne znam :mrgreen:
  • 0

#111 branimir

branimir
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 192 posts

Postavljeno 13 June 2013 - 01:51 PM

Ovo ce mi biti prvi uspon u zivotu od 12km (ako ja dobro shvatih)...A bolje je i da ne znam :mrgreen:

bolje sto ne znas :mrgreen: jer da znas znao bi da ima vise od 12

inace ako se omasovimo, bice problema za transportom iz valjeva, jer ce kondukter iskulirati bicikl-dva, pa i 6-7 u dve grupe, al ako budemo brojali preko 10 neko ce se vracati bajkom. :D
  • 0

#112 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts

Postavljeno 13 June 2013 - 01:55 PM

Izvlacimo stapice onda :) A u koliko sati je recimo sledeci voz? Ako nas bude vise
  • 0

#113 djole1997

djole1997
  • Members
  • 1103 posts
  • LocationBgd-Blokovi

Postavljeno 13 June 2013 - 02:13 PM

Para vrti de burgija nece. :wink:
  • 0

#114 MilanBgd

MilanBgd
  • Members
  • PipPip
  • 41 posts

Postavljeno 13 June 2013 - 02:16 PM

bolje sto ne znas :mrgreen: jer da znas znao bi da ima vise od 12

Ja bih te zamolio da me ostavis "neprosvetljenog" [-o< [-o< [-o<
  • 0

#115 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts

Postavljeno 13 June 2013 - 02:27 PM

Kapiram da ce unuce vinjaka da oraspolozi konduktera eventualno neraspolozenog za saradnju :lol:
  • 0

#116 zoran031

zoran031
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 392 posts
  • LocationUzice

Postavljeno 13 June 2013 - 02:46 PM

Bicu u tvojim krajevima u julu ili avgustu. Tacnije na Belim Zemljama.Moramo da vozimo Kadinjacu obavezno. I nije ovo ekspedicija idemo na provereno tako da opusteno. Btw vozili su pre 3 godine neki od forumasa, ali nigde da nadjem temu.

:?: :?: :?:
  • 0

5926 km u pola 2012    15605 km u 2013   11674 km u 2014   11858 km u 2015   7577 km u 2016   5423 km u 2017   prebačeno 12000 km u 2018

Da citiram profesora:

-Ovce moje budite u vinkli, evo mene stižem na bicikli

#117 milos_va

milos_va
  • Members
  • PipPip
  • 42 posts
  • LocationValjevo

Postavljeno 13 June 2013 - 06:12 PM

kada se budete dogovorili oko dana dolaska, javite mi, ja sam valjevac pa ću sa vama od Brežđa do Divčibara.
  • 0

#118 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4578 posts

Postavljeno 13 June 2013 - 06:12 PM

Sto vise njih bude...Imacu vise sanse da se "zakacim" za nekog uzbrdo....

A cek, ti ides drumasem? Ako je tako, srecno ti bilo. :mrgreen:

inace ako se omasovimo, bice problema za transportom iz valjeva, jer ce kondukter iskulirati bicikl-dva, pa i 6-7 u dve grupe, al ako budemo brojali preko 10 neko ce se vracati bajkom. :D

Rasporedite se, polovina kod prve lokomotive, a polovina kod zadnje lokomotive. :lol:

A i sto kaze djole, moze se podmazati i papirom. 8)
  • 0

#119 MilanBgd

MilanBgd
  • Members
  • PipPip
  • 41 posts

Postavljeno 13 June 2013 - 06:21 PM

A cek, ti ides drumasem? Ako je tako, srecno ti bilo. :mrgreen:

Hvala na ohrabrenju :-) Do sledeceg vikenda se mozda i predomislim..a auto je uvek opcija :-]*
  • 0

#120 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts

Postavljeno 13 June 2013 - 06:40 PM

kada se budete dogovorili oko dana dolaska, javite mi, ja sam valjevac pa ću sa vama od Brežđa do Divčibara.

Definitivno je datum 29. tako da samo ostavi neki kontakt, pa kad budemo u blizini zovemo da se pridruzis
  • 0

3 članova čita ovu temu

0 članova, 3 gosta, 0 anonimnih korisnika