Jump to content

Fotografije
- - - - -

pancevo-BG-divcibare-BG-pancevo

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
510 odgovora na ovu temu

#81 Belgarath

Belgarath
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1531 posts
  • LocationVrsac

Postavljeno 12 June 2013 - 03:30 PM

Pazi ovako. Ako budemo vozili u grupi na smene lako moze da se razvije negde izmedju 28 i 30km/h nece ni vama sa mtb biti problem posto se vozi u grupi. Ako ne budemo vozili organizovano oko 25 bi trebao da bude max prosek. Pa boze moj i ako neko ne moze da razvije tu brzinu nismo na trkama. Cekamo se prilagodjavamo tempo najslabijem i to je to.

Sto se tice stvari. Ne znam zasto nosite ranceve. Vec sam napisao u zadnjoj torbici mi se nalazi svajcarski noz komplet alat za skidanje krpljenje guma rezervna guma i alat multi tool sa 8 nastavaka ili 12 nisam siguran. U pederusi mi je mob mp3 stane glat 2 mala sendvica ona okrugla kao kajzerica 2 bonzite (snikers ko sta voli) pare i licna karta. Mislim da vise od toga vam nece trebati. Sto se tice uljme i voznje samo se javi i izorganizovacemo se.

Izvinite na postu bez zareza crkao mi je zarez na tastaturi.
  • 0

#82 Belgarath

Belgarath
  • Members
  • 1531 posts
  • LocationVrsac

Postavljeno 12 June 2013 - 03:32 PM

Nego jos jedno pitanje za pancevce. Da li ima tamo neki dobar majstor koji moze da mi nasteluje menjace. Stavio sam kasetu i lanac nov i nije to to. A ovi ovde nikako da mi ispodesavaju kako treba. Vec me smara da svaki dan idem kod majstora. Radi se o prednjem menjacu ultegra i zadnjem dura ace.
  • 0

#83 nesh_pa

nesh_pa
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 244 posts

Postavljeno 12 June 2013 - 03:35 PM

Ja za jedini pristojan servis u gradu prihvatam Freestyle. Uvek su mi sve savrseno uradili, evo bas danas ispleli nove tockove i sve je perfektno. :)
  • 0

#84 Belgarath

Belgarath
  • Members
  • 1531 posts
  • LocationVrsac

Postavljeno 12 June 2013 - 03:45 PM

Vazi onda picimo tamo. Jos nesto. Sada sam sa ocem pricao i on 29ide u rumuniju pa nikako necu imati auto da dodjem do pa. Mada to nije prob. Sescu u bus i dolazim. Samo da se dogovorimo tacnu satnicu polazka iz pa. Da znam koji bus da hvatam. I ako nije prob da me neko saceka na stanici posto pancevo poznajem koliko i banglades:-
  • 0

#85 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts
  • LocationBeograd, Zvezdara

Postavljeno 12 June 2013 - 03:46 PM

Nije velika torbica i taman je za paktreger, a mnogo je manja od ranca i necu nositi puno stvari tako da mi je ona najprakticnija. Sto se tice brzine i puta naravno da cemo po potrebi cekati jedni druge, jer je poenta da idemo zajedno kad smo se vec raspisali na ovoliko strana :)

P.S. necu biti jedino siroce sa MTB-om :mrgreen:
  • 0

#86 branimir

branimir
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 192 posts

Postavljeno 12 June 2013 - 03:57 PM

Nego jos jedno pitanje za pancevce. Da li ima tamo neki dobar majstor koji moze da mi nasteluje menjace. Stavio sam kasetu i lanac nov i nije to to. A ovi ovde nikako da mi ispodesavaju kako treba. Vec me smara da svaki dan idem kod majstora. Radi se o prednjem menjacu ultegra i zadnjem dura ace.

da ne komentarisem servise po pancevu, ovo je ''javno mesto'' :mrgreen: a pritom ih ne mozes uraditi kod njih ujutru pre polaska suvise je rano! al ne brini nista nastelovacu ti ja menjace :wink: ili kad se vidimo u uljmi, ili to jutro
  • 0

#87 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts

Postavljeno 12 June 2013 - 04:23 PM

Onda se samo vi dogovorite u koliko sati se krece iz Panceva i kad Belgrath moze da dodje iz Vrsca, pa cemo se mi okupiti sat vremena nakon vaseg polaska na Adi.
  • 0

#88 nesh_pa

nesh_pa
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 244 posts

Postavljeno 12 June 2013 - 05:38 PM

Vazi onda picimo tamo. Jos nesto. Sada sam sa ocem pricao i on 29ide u rumuniju pa nikako necu imati auto da dodjem do pa. Mada to nije prob. Sescu u bus i dolazim. Samo da se dogovorimo tacnu satnicu polazka iz pa. Da znam koji bus da hvatam. I ako nije prob da me neko saceka na stanici posto pancevo poznajem koliko i banglades:-

Sacekacemo te na stanici. Mozemo se svi mi pancevci tu naci.. Dogovor je valjda da se krece u 7 ujutru iz Panceva, ne?
  • 0

#89 Belgarath

Belgarath
  • Members
  • 1531 posts
  • LocationVrsac

Postavljeno 12 June 2013 - 05:59 PM

Evo sada gledam red voznje. Ako je skup u 7 ja krecem busom u 5i 55min iz vrsca. Mozda izboksujem neki prevoz nesto ali za sada je ovo opcija. Ne otkazujem to je sigurno.
  • 0

#90 branimir

branimir
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 192 posts

Postavljeno 12 June 2013 - 06:29 PM

mislim da je start u 7 skroz ok. al tada da se krene! mozda da se malo ranije okupimo. ako hoces da ti sredim menjac, ako se ne vidimo pre toga, trebali bi da svratimo kod mene, a u tom slucaju bi bilo dobro da si u PA bar u pola 7. svakako sacekali bi te u bilo kojoj varijanti.

sa ade pokret najkasnije u 8. :D

siri se grupa lagano, svidja mi se kompletna zamisao n2:smiley_bike bice fina tura :D
  • 0

#91 Belgarath

Belgarath
  • Members
  • 1531 posts
  • LocationVrsac

Postavljeno 12 June 2013 - 06:31 PM

Kada budes dolazio evo neke rute koju cesto vozim pa ako ti se svidi mozemo je odvozati
http://postimg.org/image/qwz8h1q8x/
  • 0

#92 djole1997

djole1997
  • Members
  • 1103 posts
  • LocationBgd-Blokovi

Postavljeno 12 June 2013 - 08:28 PM

Opusteno mtb-er radicemo mi drumasi malo duze smene i sklanjacemo vas od vetra. Bas se lepa ekipa skupila. Ja nosim mali ranac nema sta da ga vidis taman da sve stane. Ne mogu da trpam po dzepovima, jedin fon ide u dzep od dresa u onu zip kesicu.
  • 0
Our needs are few,our wants are many.

#93 Belgarath

Belgarath
  • Members
  • 1531 posts
  • LocationVrsac

Postavljeno 12 June 2013 - 08:38 PM

Opusteno mtb-er radicemo mi drumasi malo duze smene i sklanjacemo vas od vetra. Bas se lepa ekipa skupila. Ja nosim mali ranac nema sta da ga vidis taman da sve stane. Ne mogu da trpam po dzepovima, jedin fon ide u dzep od dresa u onu zip kesicu.

Ako je tako eto onda mene sa mtb-om:). (Salim se)
  • 0

#94 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts

Postavljeno 12 June 2013 - 10:06 PM

Onda smo se u principu sve dogovorili :) Iskreno jedva cekam voznju
  • 0

#95 MilanBgd

MilanBgd
  • Members
  • PipPip
  • 41 posts

Postavljeno 12 June 2013 - 10:13 PM

Ova tura dobija oblik prave ekspedicije :-)

Verovatno cu se i ja prikljuciti... (mada ne znam sta ce mi uopste ova brda u zivotu :-) )

Ako se krece u 8h sa Ade, kada otprilike mislite da cemo zavrsiti sa spustom u VA? Pitam da bih video koliko bi cekali taj voz :?:
  • 0

#96 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts

Postavljeno 12 June 2013 - 10:17 PM

Ajde Branimire daj neki dopadljiv odgovor coveku, jer mu je ovo prvi post i to kod nas :mrgreen:
  • 0

#97 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4578 posts

Postavljeno 12 June 2013 - 10:29 PM

Ajde Branimire daj neki dopadljiv odgovor coveku, jer mu je ovo prvi post i to kod nas :mrgreen:

Evo ja cu, dok Branimir ne stigne. :lol:

Verovatno cu se i ja prikljuciti... (mada ne znam sta ce mi uopste ova brda u zivotu :-) )

Ako se krece u 8h sa Ade, kada otprilike mislite da cemo zavrsiti sa spustom u VA? Pitam da bih video koliko bi cekali taj voz :?:

Odma reci devojci/zeni/deci/psu/macki da si tog dana odsutan od svitanja do sumraka. n:evilgrin0036
Red voznje za povratak -> viewtopic.php?f=1&t=7594&st=0&sk=t&sd=a&start=30#p143851
  • 0

#98 branimir

branimir
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 192 posts

Postavljeno 12 June 2013 - 10:34 PM

evo me stizem, covek nas pocastvovao svojim prvim postom =D>

prvo DOBRO DOSAO n:anim_32
i jos jedno hvala sto si bas ovde kod nas odlucio da se upises po prvi put :mrgreen:

elem, posto voz iz valjeva polazi u 19 i 10, mislim da bi bilo ok da mi budemo tamo najkasnije do pola 7, a do valjeva nam treba max 60-70min, tako da sa divcibara krenemo oko 5 naprimer ili vec kako se na licu mesta dogovorimo i odmorimo. a ja licno sa polaskom u 7 iz PA ocekujem da bi na divcibarima bili do 3 NAJkasnije. 2h vise nego dovoljno za odmor.
sto se brda tice, ne znam dal ti to treba, ali nama treba drustvo pa bi mogao da podjes :wink: inace ja mislim da sam jos jednog drugara iz PA upisao u listu za polazak :D

P.S. mogli bi da se vidimo neki dan pre polaska, bar mi koji smo blize, da se ne upoznajeo na adi 8) ja sam u BGu sad u petak, mislim ponedeljak a i u utorak.
  • 0

#99 djole1997

djole1997
  • Members
  • 1103 posts
  • LocationBgd-Blokovi

Postavljeno 12 June 2013 - 10:39 PM

Ja palim sutra tako da sorry. :( Inace pratim desavanja ovde tako da cu vam sve javiti.Inace oko brda ja koristim ovu teoriju:
Brda su dobra za oslobadjanje od stresa. Svaki put kad okrenes pedalu za ceo kruz zamislis da si nekog koga ne volis osamario. :mrgreen:
  • 0
Our needs are few,our wants are many.

#100 MilanBgd

MilanBgd
  • Members
  • PipPip
  • 41 posts

Postavljeno 12 June 2013 - 10:40 PM

E, pa hvala na lepom doceku :-)

Mada sam ja na sajtu poodavno, ali nemam obicaj da posecujem forum :mrgreen:

A tura (ekspedicija) je i zasluzila da prvi post bude bas ovde :-)

99% idem...Nisam bas ubedjen da necu (u sebi :-) ) "pominjati" organizatora dok se budem penjao, ali dobro drustvo i tura ce sve nadoknaditi....

Pitah za voz, posto sam razmisljao da se vratim biciklom ako trebamo da cekamo dugo...
  • 0

3 članova čita ovu temu

0 članova, 3 gosta, 0 anonimnih korisnika