Jump to content

Photo
- - - - -

pancevo-BG-divcibare-BG-pancevo

• Please log in to reply
510 replies to this topic

#61 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts
  • LocationBeograd, Zvezdara

Posted 10 June 2013 - 10:32 PM

Posto ne znam dobro taj kraj sad imam pitanje. Sad taj novi predlog koji si usvojio kuda da se penje, a kuda da se spusta je i prikazan na ruti koju smo gledali ili dolazi do promena? :)
  • 0

#62 branimir

branimir
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 192 posts

Posted 11 June 2013 - 11:48 AM

Posto ne znam dobro taj kraj sad imam pitanje. Sad taj novi predlog koji si usvojio kuda da se penje, a kuda da se spusta je i prikazan na ruti koju smo gledali ili dolazi do promena? :)

tako kako je ucrtano , to je taj usvojeni :D pravac.

sto se tice odmora, na vrhu, moze kako god hocetete, mogli bi na polovini uspona praviti pauzu za pivo koje cemo poneti iz mijonice n:anim_32 a na vrhu klopa. ja sam prosli put banuo na pijacu, malo kajmaka, malo prsute, paradajza... i preko puta na onim izletnckim stolovima gozba. moze kako god.
  • 0

#63 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts

Posted 11 June 2013 - 03:46 PM

Bilo bi dobro da se napravi i ta pauza za pivo i neka pauza na vrhu (slikanje da mozemo da se pohvalimo kako smo se popeli i uzivanje u pogledu...) i onda spust. E sad posto ja nosim ranac mislio sam da u njega potrpam rezervnu gumu, dve banane, nesto slatko i sendvic, ali mi i ta prsuta deluje primamljivo :mrgreen:
  • 0

#64 branimir

branimir
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 192 posts

Posted 11 June 2013 - 05:21 PM

shodno da je voznja ceo dan, i da je 170km, mislim da je mlogo da nosis klopu za ceo dan :D ja cu poneti dva mozda tri mala sendvica, ali za usput. a negde usput moramo klopati. e sad taj ranac, ne znam kako si ranije, al ja ga nikako ne volim, pogotovo ne na celodnevnim turama. ja imam neku tobu koja se kaci na sticnu, pa cu u njoj nositi sve. probaj od nekog naci onaj gepek sto se kaci na sticnu pa da tu postavis ranac.
  • 0

#65 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts

Posted 11 June 2013 - 05:56 PM

Planirao sam da pozajmim paktreger, pa da ga stavim na njega, jer je lakse i nece mi se znojiti ledja. Mislio sam na to i kad odem do Bike info centra videcu da pozajmim.
  • 0

#66 djole1997

djole1997
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1103 posts
  • LocationBgd-Blokovi

Posted 11 June 2013 - 07:09 PM

Khm khm ja nosim ranac sigurno. Inace po meni 3 sendvica, sok, 3l vode(1.5 u bidonima) ostalo u rancu, rezervna guma, alat.
  • 0
Our needs are few,our wants are many.

#67 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts

Posted 11 June 2013 - 08:14 PM

Ako Branimir nosi alat mislim da nema potrebe da ga svi nosimo, tako da kapiram da mi ostali mozemo alat da ostavimo kod kuce, samo gume da ponesemo
  • 0

#68 djole1997

djole1997
  • Members
  • 1103 posts
  • LocationBgd-Blokovi

Posted 11 June 2013 - 08:28 PM

Od viska glava ne boli. Btw ja nosim dve rezervne za drumasa.
  • 0
Our needs are few,our wants are many.

#69 Belgarath

Belgarath
  • Members
  • 1531 posts
  • LocationVrsac

Posted 11 June 2013 - 08:42 PM

Ja nosim jednu rezervnu. Mali multi tool. Noz svajcarac. Flekice i sve.sto ide uz to, mali co2konpresor za naduvavanje guma. Elem niste mi odgovorili da li je neko da prespavamo? Imam varijantu mislim da se selo zove kusic ali provericu tamo zive neki prijatelji i oni bi nas ugostili da tamo spavamo. Naravno bez novcane nadoknade.
  • 0

#70 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts

Posted 11 June 2013 - 09:02 PM

Ajde nosim i ja onda alat da ne budem partibrejker (inbuse, srafciger i univerzalni kljuc za bajs) + jedna unutrasnja. Napisah ja da ne mogu da nocim, jer u nedelju moram da budem u Bg-u. Inace koliko "punktova" imamo usput za punjenje bidona?
  • 0

#71 Simeun

Simeun
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 197 posts

Posted 11 June 2013 - 09:23 PM

nema potrebe za tolikom vodom koja ce mnogo otezavati voznju po brdovitim predelima kada gotovo sve vreme vozite kroz naseljena mesta i mozete uvek dotociti. najduzi deo bez vode je od sela Krcmar pa uzbrdo do izvora 9km tako da je i 0.5l sasvim dovoljno ili ko voli da se naliva 0.75l (ja sam uvek isao sa o.5l i nikada nisam ostao zedan). a sto se tice klope opet mislim da je sve osim dve bonzite ili banane suvisno. klopate pre polaska pa uzina u nekoj pekari na Ubu ili Mionici i onda rucak na Divcibarama na pijaci kao sto covek rece prsuta sir kajmak mleko med voce i na klupu i uzivancija sa vevericama koje su tu bas pitome. tako sam bar ja radio.
posle toga ne samo da nece trebati klopa nego mozda ni voda posto imate skoro sve nizbrdo do Valjeva.
Dakle ako vam je cilj da to izvezete za jedan dan onda tu nece biti mnogo vremena za pauziranje i uzivanje i zato mislim da svaki dodatni teret samo otezava taj vas plan a kad budete isli na varijantu sa spavanjem onda je to sasvim druga prica, tu bi vam stosta trebalo, a ovako sto manje stvari ponesite i motajte sa vetrom u ledjima :)
nadam se da ne zamerate na mojim dobronamernim savetima i sugestijama :)
  • 0

#72 branimir

branimir
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 192 posts

Posted 11 June 2013 - 10:54 PM

nadam se da ne zamerate na mojim dobronamernim savetima i sugestijama :)

de zameramo, sve si im lepo objasnio! :D

Khm khm ja nosim ranac sigurno. Inace po meni 3 sendvica, sok, 3l vode(1.5 u bidonima) ostalo u rancu, rezervna guma, alat.

nadam se da ne nosis svu tu vodu jos od kuce :?: ima usput de da se natoci, samo ponesi dva puna bidona za start i ne brini, bar vode ima svuda.
sto se klope tice, ja klopam ujutru 30-40 min pre polaska i posle samo sitno dodajem do podneva. ponecu dva sendvica MANjA cisto eto da se nadju, ali gore na pijaci svi po 300dindz i mislim da ce biti fina klopa. poneses 2-3 cekoladice, banana... mada i toga ima usput, ne mora da se tegli moze da se kupi.

ja cu nositi 1 unutrasnju i 1 spoljnu (posto moje nisu bas najsjajnije, al mislim da ce izdrzati), flekica vidim ima pa necu :mrgreen: multi tool, mozda spravu za lanac. aj mozda ja nabavim jedan paktreger za sticnu, ne obecavam, pa ako hoce neko da oslobodi ledja. vlado, ti ako vozis MTBa, izgleda jedini, frkni alat sta te briga :D ponesi samo pajsere i gumu.

@belgarath:
i ja sam napisao da mi problem da ostajem dva dana, sjajna ponuda, steta sto ne mozemeo da je iskoristimo, mozda nekom drugom prilikom. kako ti nosis te tvoje stvari, torbica na bajku ili na tebi?! :D
  • 0

#73 Belgarath

Belgarath
  • Members
  • 1531 posts
  • LocationVrsac

Posted 12 June 2013 - 06:09 AM

Sve to sto sam nabrojao stane mi u malu torbicu ispod.sedista. eventualno ponesem pederusu gde stavim mob licnu kartu pare i mp3 i sluske kada vozim sam.
  • 0

#74 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts

Posted 12 June 2013 - 09:44 AM

ja cu nositi 1 unutrasnju i 1 spoljnu (posto moje nisu bas najsjajnije, al mislim da ce izdrzati), flekica vidim ima pa necu :mrgreen: multi tool, mozda spravu za lanac. aj mozda ja nabavim jedan paktreger za sticnu, ne obecavam, pa ako hoce neko da oslobodi ledja. vlado, ti ako vozis MTBa, izgleda jedini, frkni alat sta te briga :D ponesi samo pajsere i gumu.

Alat frknut! Vidi ako nadjes taj paktreger, a ja cu se isto svakako potruditi da ga nabavim i onda sve stavim u onu torbicu za patike koju nosim kad idem na fudbal i milina :)
  • 0

#75 vladetaub

vladetaub
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 467 posts
  • LocationUb

Posted 12 June 2013 - 12:25 PM

Ptateći ovu temu naišao sam na deo gde pominjete da biste užinali na Ubu.Setio sam se jednog izveštaja od pre možda 2.godine gde su dva "tantuza" napisala da na Ubu nisu mogli da nađu pekaru(??) pa sam podstaknut time napisao temu: "Da na Ubu ne ostanete gladni",koja i vama može koristiti.
Pokazao bih vam i uživo te predloge za užinu i vozio jedno 30-ak km sa vama ali u ovom robovlasničkom društvu ja ne radim samo nedeljom a vi vozite u subotu 29-og.
  • 0

#76 nesh_pa

nesh_pa
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 244 posts

Posted 12 June 2013 - 02:03 PM

Ne znam kojom brzinom planirate da vozite, ali ako je brzina DO 28km/h, isao bih i ja. Vozim MTB, iz Panceva sam, i odgovara mi da se iz Valjeva vratimo vozom.
  • 0

#77 branimir

branimir
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 192 posts

Posted 12 June 2013 - 02:06 PM

Sve to sto sam nabrojao stane mi u malu torbicu ispod.sedista. eventualno ponesem pederusu gde stavim mob licnu kartu pare i mp3 i sluske kada vozim sam.

vidite kako je lik minimalista i praktican. :D javljam ti za vikend kad vidim kakav mi plan za iducu nedelju dal ima sanse da napravim turu do uljme u toku nedelje pa da se vidimo.

Alat frknut! Vidi ako nadjes taj paktreger, a ja cu se isto svakako potruditi da ga nabavim i onda sve stavim u onu torbicu za patike koju nosim kad idem na fudbal i milina :)

mozda ti i ta torba mlogo, al aj videcu za taj paktreger :wink: jos jedino djole ostade sa rancem. :mrgreen:

eto dobili smo i uputstvo za ub! leleeee a smo se raspisali 5 strana, ko da pravimo ekspediciju a ne turu :mrgreen:
  • 0

#78 branimir

branimir
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 192 posts

Posted 12 June 2013 - 02:08 PM

Ne znam kojom brzinom planirate da vozite, ali ako je brzina DO 28km/h, isao bih i ja. Vozim MTB, iz Panceva sam, i odgovara mi da se iz Valjeva vratimo vozom.

komsija :D
mislim da ce to neka brzina biti do pocetka uspona, zavisno od vetra i kolicine ljudi, a na usponu koga kako noge budu drzale :D al sigurno cemo se malo razdvajati i naravno cekati.
  • 0

#79 nesh_pa

nesh_pa
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 244 posts

Posted 12 June 2013 - 02:10 PM

Oke onda racunajte i na mene. Ponecu pajsere i gume rezervne, ostali alat necu nositi! :D
  • 0

#80 dule0911

dule0911
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2446 posts
  • LocationLestane, Beograd

Posted 12 June 2013 - 02:49 PM

Samo neka ti oni sa drumasima razbijaju vetar i moci ces da ih pratis bez problema do 30km/h.... Naravno ako si u kondiciji, bar je to neko moje iskustvo, ali sve je individualno :)
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users