pancevo-BG-divcibare-BG-pancevo
Posted 11 June 2013 - 11:48 AM
Posto ne znam dobro taj kraj sad imam pitanje. Sad taj novi predlog koji si usvojio kuda da se penje, a kuda da se spusta je i prikazan na ruti koju smo gledali ili dolazi do promena?
tako kako je ucrtano , to je taj usvojeni pravac.
sto se tice odmora, na vrhu, moze kako god hocetete, mogli bi na polovini uspona praviti pauzu za pivo koje cemo poneti iz mijonice a na vrhu klopa. ja sam prosli put banuo na pijacu, malo kajmaka, malo prsute, paradajza... i preko puta na onim izletnckim stolovima gozba. moze kako god.
Posted 11 June 2013 - 03:46 PM
Posted 11 June 2013 - 05:21 PM
Posted 11 June 2013 - 08:42 PM
Posted 11 June 2013 - 09:23 PM
posle toga ne samo da nece trebati klopa nego mozda ni voda posto imate skoro sve nizbrdo do Valjeva.
Dakle ako vam je cilj da to izvezete za jedan dan onda tu nece biti mnogo vremena za pauziranje i uzivanje i zato mislim da svaki dodatni teret samo otezava taj vas plan a kad budete isli na varijantu sa spavanjem onda je to sasvim druga prica, tu bi vam stosta trebalo, a ovako sto manje stvari ponesite i motajte sa vetrom u ledjima
nadam se da ne zamerate na mojim dobronamernim savetima i sugestijama
Posted 11 June 2013 - 10:54 PM
nadam se da ne zamerate na mojim dobronamernim savetima i sugestijama
de zameramo, sve si im lepo objasnio!
Khm khm ja nosim ranac sigurno. Inace po meni 3 sendvica, sok, 3l vode(1.5 u bidonima) ostalo u rancu, rezervna guma, alat.
nadam se da ne nosis svu tu vodu jos od kuce ima usput de da se natoci, samo ponesi dva puna bidona za start i ne brini, bar vode ima svuda.
sto se klope tice, ja klopam ujutru 30-40 min pre polaska i posle samo sitno dodajem do podneva. ponecu dva sendvica MANjA cisto eto da se nadju, ali gore na pijaci svi po 300dindz i mislim da ce biti fina klopa. poneses 2-3 cekoladice, banana... mada i toga ima usput, ne mora da se tegli moze da se kupi.
ja cu nositi 1 unutrasnju i 1 spoljnu (posto moje nisu bas najsjajnije, al mislim da ce izdrzati), flekica vidim ima pa necu multi tool, mozda spravu za lanac. aj mozda ja nabavim jedan paktreger za sticnu, ne obecavam, pa ako hoce neko da oslobodi ledja. vlado, ti ako vozis MTBa, izgleda jedini, frkni alat sta te briga ponesi samo pajsere i gumu.
@belgarath:
i ja sam napisao da mi problem da ostajem dva dana, sjajna ponuda, steta sto ne mozemeo da je iskoristimo, mozda nekom drugom prilikom. kako ti nosis te tvoje stvari, torbica na bajku ili na tebi?!
Posted 12 June 2013 - 06:09 AM
Posted 12 June 2013 - 09:44 AM
ja cu nositi 1 unutrasnju i 1 spoljnu (posto moje nisu bas najsjajnije, al mislim da ce izdrzati), flekica vidim ima pa necu multi tool, mozda spravu za lanac. aj mozda ja nabavim jedan paktreger za sticnu, ne obecavam, pa ako hoce neko da oslobodi ledja. vlado, ti ako vozis MTBa, izgleda jedini, frkni alat sta te briga ponesi samo pajsere i gumu.
Alat frknut! Vidi ako nadjes taj paktreger, a ja cu se isto svakako potruditi da ga nabavim i onda sve stavim u onu torbicu za patike koju nosim kad idem na fudbal i milina
Posted 12 June 2013 - 12:25 PM
Pokazao bih vam i uživo te predloge za užinu i vozio jedno 30-ak km sa vama ali u ovom robovlasničkom društvu ja ne radim samo nedeljom a vi vozite u subotu 29-og.
Posted 12 June 2013 - 02:06 PM
Sve to sto sam nabrojao stane mi u malu torbicu ispod.sedista. eventualno ponesem pederusu gde stavim mob licnu kartu pare i mp3 i sluske kada vozim sam.
vidite kako je lik minimalista i praktican. javljam ti za vikend kad vidim kakav mi plan za iducu nedelju dal ima sanse da napravim turu do uljme u toku nedelje pa da se vidimo.
Alat frknut! Vidi ako nadjes taj paktreger, a ja cu se isto svakako potruditi da ga nabavim i onda sve stavim u onu torbicu za patike koju nosim kad idem na fudbal i milina
mozda ti i ta torba mlogo, al aj videcu za taj paktreger jos jedino djole ostade sa rancem.
eto dobili smo i uputstvo za ub! leleeee a smo se raspisali 5 strana, ko da pravimo ekspediciju a ne turu
Posted 12 June 2013 - 02:08 PM
Ne znam kojom brzinom planirate da vozite, ali ako je brzina DO 28km/h, isao bih i ja. Vozim MTB, iz Panceva sam, i odgovara mi da se iz Valjeva vratimo vozom.
komsija
mislim da ce to neka brzina biti do pocetka uspona, zavisno od vetra i kolicine ljudi, a na usponu koga kako noge budu drzale al sigurno cemo se malo razdvajati i naravno cekati.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users