pancevo-BG-divcibare-BG-pancevo
Postavljeno 08 June 2013 - 10:52 PM
Odgovara mi 29. skroz, tako da ispostujem i Djoleta, posto je njemu datum bitan, a ja sam fleksibilan sto se toga tice. I samo mi treba informacija koliko je vozna karta, da znam koliko mi para ukupno treba. Eto nagovorili ste me da idemo
aj probacu i ja da bude 29. karta je mislim 200kinti +100 za bajk, tako nesto, ce se iscenkamo sa "majsorom"
Mi bi dosli kolima do pa. Pa onda sa vama krenuli. Ja sam 100% za drugog moram da proverim. Vozili smo za golubac skoro pa drugar mora da vidi da se iskombinuje kako zena dezura.
ja vozio golubac za 1maj, mozda smo se sreli. inace moji su iz uljme i mislim da cu u narednih 10ak dana dolaziti do njih pa se mozemo organizovati da se vidimo tada, pre divcibara.
Postavljeno 08 June 2013 - 10:59 PM
ti kuci a ja moram da pedalam jos 45minIh divota! Taman izadjem kod Vuka i maltene sam kod kuce
ja sam prosli put krenuo ujutru u 6, oko 11 i 15 bio u mionici, u pola 2 na slikanju kod table
do valjeva nam treba max 1.5h sto znaci da mozemo polazak pomerimo bar na 7 iz panceva
Postavljeno 08 June 2013 - 11:09 PM
A ne mi smo vozili skoro mislim pre dve nedelje. Ako si za mozemo se isjombinovati kada dodjes da skoknemo do temisvaraOdgovara mi 29. skroz, tako da ispostujem i Djoleta, posto je njemu datum bitan, a ja sam fleksibilan sto se toga tice. I samo mi treba informacija koliko je vozna karta, da znam koliko mi para ukupno treba. Eto nagovorili ste me da idemo
aj probacu i ja da bude 29. karta je mislim 200kinti +100 za bajk, tako nesto, ce se iscenkamo sa "majsorom"Mi bi dosli kolima do pa. Pa onda sa vama krenuli. Ja sam 100% za drugog moram da proverim. Vozili smo za golubac skoro pa drugar mora da vidi da se iskombinuje kako zena dezura.
ja vozio golubac za 1maj, mozda smo se sreli. inace moji su iz uljme i mislim da cu u narednih 10ak dana dolaziti do njih pa se mozemo organizovati da se vidimo tada, pre divcibara.
Postavljeno 09 June 2013 - 05:02 PM
Znaci u koliko sati na Adi otprilike?
Stole jel ti ides?
Rado bih isao, ali necu biti tu.
Postavljeno 10 June 2013 - 02:23 PM
http://www.mapmyride.../view/223401191
Postavljeno 10 June 2013 - 02:43 PM
Postavljeno 10 June 2013 - 06:36 PM
ja sam tako uradio pre mesec dana otprilike.Aku su ucesnici raspolozeni da prespavamo na divcibarama i onda ujutru da krenemo nazad? Biciklom naravno.
posto sam nosio sator vrecu i ostalo onda me voznja u jednom pravcu dovoljno izmori pa ujutro nazad, a vozio sam par puta ranije za jedan dan bez spavanja i tako ti prodje dan u voznji i savladavanju uspona, ne ostane vremena za uzivanje.
sto se tice pravca uvek sam vozio uspon iz Krcmara a spust drugom stranom preko Kaone zato sto je tu siri i bolji asfalt (osim par km posle kamenoloma) i onda lepo veleslalom 17km i onda blago talasasto do Valjeva.
Postavljeno 10 June 2013 - 09:19 PM
Postavljeno 10 June 2013 - 10:19 PM
tako da se ja sigurica vrcem isti dan. mada shodno da se sada vracamo vozom, a pritom smo i ne optereceni, mislim da ce biti dovoljno vremena i za uzivanje, razgledanje i fotkanje. svakako hvala na predlogu, verovatno cu ga nekad kasnije iskoristiti na drugacije koncipiranoj ruti.
ako vam zatreba nesto ja sam iz mionice ostavicu broj pa mozete da vicete..
a mozda krenem i sa vama
pozdrav
sta da vicemo, ostavices mi broj, javimo se kad budemo na 20km, spremis se i idemo gore, trebace neko odmoran da vuce
ja bi usvoio ovaj simeunov predlog oko uspona i spusta, ima li neko za, protiv?!? konsenzus je uspostavlljen, predlog je izglasan
i jos sto se datuma tice. i meni izgleda vise odgovara poslednji vikend, tako da se uklapamo sa djoletom, ali ovaj jedan moj drugar ce tada biti na moru, tako da on otpada, a i ovaj drugi je izgleda klimav za taj datum, al sta da se radi, mislim da ce nas biti dovoljno, a ja cu videti da iskopam jos nekog .
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika