Jump to content

Fotografije
- - - - -

pancevo-BG-divcibare-BG-pancevo

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
510 odgovora na ovu temu

#381 Legionar

Legionar
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 302 posts
  • LocationŠabac

Postavljeno 19 May 2014 - 06:46 PM

Smederevo odustaje..trenutno nije vreme za vozikanje tamo-vamo dok su mnogi bez krova nad glavom.

Са оваквим размишљањем,још има наде за СРБију !!!
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
n:bye n:bye n:bye
  • 0
Авантуру Снежане Радојичић Снеже,на путу око планете Земље,бициклом,можете пратити на њеном сајту:
http://gea-tour.com

#382 Belgarath

Belgarath
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1531 posts
  • LocationVrsac

Postavljeno 19 May 2014 - 07:33 PM

Nikada nije bio problem u narodu, vec u ljudima (politicarima koji taj narod vode). Evo sta se danas desilo. Bio nesto u guzvi danas sto se tice posla i prolazim pored erste banke i reko ajde da uplatim pare za pomoc. Gledam nema guzve u banci i udjem. Dobar dan dobar dan. Zelim da uplatim novac za to i to. Ona fina teta pita koliko ja reko toliko. Ok ukuca ona kada na moje cudo uze mi banka proviziju za uplatu. Ne da sam se iznenadio, doslo mi je da kazem vratite mi pare nazad ne zelim da uplatim nista.
  • 1

#383 Simeun

Simeun
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 197 posts

Postavljeno 19 May 2014 - 08:41 PM

Smederevo odustaje..trenutno nije vreme za vozikanje tamo-vamo dok su mnogi bez krova nad glavom.

Са оваквим размишљањем,још има наде за СРБију !!!
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
n:bye n:bye n:bye

Истина Зоки, наде је све мање али је још има...
Него, је ли код тебе суво? Ако треба нека помоћ јави, не устручавај се!
  • 0

#384 chamade

chamade
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4479 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 19 May 2014 - 09:09 PM

Legionar@ drug moj,kako je u tvom kraju?
Vidim da je Krupanj nadrljao..čuo sam se sa mojima u selu (Pecka)-tamo nije loše,ponegde zemlja malo skliznula po pola metra tako da je kod njih OK.

Zoki,poslao sam ti PP (u vezi neke slike da mi pošalješ).
  • 0
…oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs
https://picasaweb.go...208760685671353

#385 pavaobg

pavaobg
  • Members
  • 1706 posts

Postavljeno 19 May 2014 - 09:47 PM

Ni na mene definitivno ne računajte, a slažem se da nije vreme za vožnju te vrste i tim krajevima.

Aj kad smo se dotakli nesreće da priupitam jedno čisto bici pitanje. Drugar je uspeo da izvuče porodicu i sebe i svi su ok, al ga muči šta će biti s biciklom koji je ostao u vodi. Znam da nije najvažnije al pomagajte da mu kažem koju lepu vest.
Pitanje je da li na biciklu koji je par dana u vodi može nešto trajno da se uništi? Da će morati sve da se rastavi, opere i ponovo podmaže mi je jasno.
  • 0

#386 chamade

chamade
  • Members
  • 4479 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 19 May 2014 - 10:34 PM

Pavaobg@ ako je alu sa koliko-toliko dobrom opremom (deore) samo rastaviti pokretne delove,dobro očistiti i podmazati i biće sve OK. Sve ostalo šti je od aluminijuma neće ni osetiti nekoliko dana boravka u vodi.
  • 0

#387 Legionar

Legionar
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 302 posts
  • LocationŠabac

Postavljeno 20 May 2014 - 06:18 AM

Него, је ли код тебе суво? Ако треба нека помоћ јави, не устручавај се!

Улице око зграде биле потопљене и подруми (као никада до сада).Све је у реду.Бицикл тотално у води :D ,али пошто га не возим није боље ни заслужио :mrgreen: Свако добро колеге,држите се! :D
  • 0
Авантуру Снежане Радојичић Снеже,на путу око планете Земље,бициклом,можете пратити на њеном сајту:
http://gea-tour.com

#388 Simeun

Simeun
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 197 posts

Postavljeno 20 May 2014 - 08:34 AM

Бицикл тотално у води :D ,али пошто га не возим није боље ни заслужио :mrgreen:

Сурови Легионар и сироти бајк... :D
  • 0

#389 rados

rados
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 338 posts

Postavljeno 20 May 2014 - 09:56 AM

odosmo u off...
bas je i mene zanimalo sta sad sa biciklom koja ce jos duze vreme biti u vodi.Znaci rasklapanje,susenje,podmazivanje...i to ako nam nisu upali i odneli bicikle.valjda nisu,daj boze da nisu.
  • 0

#390 TheWizard

TheWizard
  • Members
  • PipPip
  • 31 posts
  • LocationBg

Postavljeno 20 May 2014 - 10:07 AM

A baš sam se pitao kad će neko da oživi ovu teme/vožnju. :mrgreen:

Prošle godine bilo odlično, ove godine sam rekao da ću se vratiti. Od kako sam se spuštao sa Divčibara više cenim novine i plastične kese. Ekipa zna o čemu se radi. :wink:

I ja sam ove sezone slabo vozio, trčao sam na polumaratonu pa sam se na to orijentisao, ali ovo je zalogaj koji ne bih propustio i išao bih u bilo kakvoj formi, izgurao bih, ali slažem se sa ostalima da sada nije vreme da se prolazi tuda s obzirom na sve to što se desilo i Obrenovac sigurno neće biti očišćen u tako kratkom roku (zaraze itd.) tako da je bolje da se ovo odloži za neko lepše vreme. I prošle godine smo išli negde krajem juna, zar ne? Siguran sam da će i neki od nas tada biti u boljoj formi. :wink:

@Belgarath
Bili smo manje-više kompaktni do Mionice, a moje mišljenje je da je na brdu teško ostati kompaktan, posebno ako su to Divčibare, jer svako ima svoj ritam itd. :wink:
  • 0

#391 chamade

chamade
  • Members
  • 4479 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 20 May 2014 - 10:29 AM

I ja sam ove sezone slabo vozio, trčao sam na polumaratonu pa sam se na to orijentisao, ali ovo je zalogaj koji ne bih propustio i išao bih u bilo kakvoj formi, izgurao bih, ali slažem se sa ostalima da sada nije vreme da se prolazi tuda s obzirom na sve to što se desilo i Obrenovac sigurno neće biti očišćen u tako kratkom roku (zaraze itd.) tako da je bolje da se ovo odloži za neko lepše vreme. I prošle godine smo išli negde krajem juna, zar ne? Siguran sam da će i neki od nas tada biti u boljoj formi. :wink:

+1 bolje je snagu preusmeriti na lopate ili pomoći onima kome je pomoć potrebna.
  • 0

#392 caneee

caneee
  • Members
  • 1899 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 20 May 2014 - 01:56 PM

Ljudi su različiti i različito gledaju na stvari. Neko bi sada rekao "šta ste sad našli ovde da se vozite?", a neki će, kad sve prođe, da kažu "svi dolazite kad je lepo, a gde ste bili kad nam je bilo najteže?". Mislim da bi mnogima bilo drago da prođete kroz njihova mesta/sela, popričate malo sa nekim (uz odmor) i za cilj vožnje postavite obilazak najteže pogođenih mesta i slikanje zatečene situacije, da se pokaže celom svetu. Obično, pogotovo u manjim mestima, ljudi mnogo više cene taj lični kontakt. Samo da ih pitate kako im je, već im je lakše. Samo kad vide konkretno da nisu sami i da su i ljudi koji možda nisu uopšte pogođeni nevoljom itekako zainteresovani za sve što se dešava. Možda do nekog sela ne može ni da se dođe, pa možete da ponesete lekove na biciklima?

Naravno, sigurno ne treba ići ako nije bezbedno ili policija/vojska blokiraju delove. Ja bih se rado prodružio, pa i snimio celu vožnju, ali još uvek nisam praktično ni seo na bicikl, pa bih izdahnuo još u Železniku.
  • 0

#393 chamade

chamade
  • Members
  • 4479 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 20 May 2014 - 03:59 PM

Caneee@ ima i u tvome razmišljanju logike. E sad..oko 30-ak mojih kolega je iz Obrenovca i ja nemam ni volju da idem niti želim da stanem njima na muku. Dobar deo nas ovih dana vozimo gradjane autobusima iz Obrenovca pored naših smena na linijama GSP-a i zbog toga moj bicikl ostaje parkiran do daljnjeg.
Naravno,ovo ne znači da oni koji žele da voze da treba da otkažu vožnju. Ja ću izvesti turu do Divčibara neško kasnije i to najverovatnije u Simeunovoj varijanti.
  • 0

#394 branimir

branimir
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 192 posts

Postavljeno 21 May 2014 - 08:09 AM

I ja po običaju malo kasnim, juče sam bio malo na radnoj akciji, punjenja džakova, ovde kod mene u PA, kao nešto preventivno, mada verujem da neće biti prelivanja! Očekuje se najviši nivo u četvrtak petak, pa ćemo videti!

Zao mi je sto je sve ovako ispalo, al mislim da vožnju otkazujemo! Ja sam tu do početka juna, pratićemo situaciju, pa ako se stanje popravi, možemo nešto organizovati. Zao mi je sto su neki već svoje planove i obaveze prepakovali zbog vožnje, al "viša sila"
  • 0

#395 MilanBgd

MilanBgd
  • Members
  • PipPip
  • 41 posts

Postavljeno 21 May 2014 - 06:25 PM

Podržavam odlaganje vožnje, ali takodje bih podržao i uzeo učešće u održavanju iste. Ko kako može pomaže..i pomagaće..jer ovo treba izgurati u narednim mesecima (ako ne i duže).

Btw..ako je neko iz tih krajeva, pa nema gde da smesti biciklu, kod mene u garaži (a i podrumu) ima dosta mesta, te samo pustite PM.
  • 0

#396 MilanBgd

MilanBgd
  • Members
  • PipPip
  • 41 posts

Postavljeno 05 June 2014 - 02:30 PM

Ja postavih novu objavu za ovu vožnju, pa ako ima rapoloženih i slobodnih možete se prijaviti na http://www.2bike.rs/...ivcibare-bgd-pa

• 0

#397 Gadjan

Gadjan
  • Members
  • 4654 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 07 August 2014 - 07:54 PM

Jel ima možda neko u planu opet Divčibare ove godine, tamo kraj Avgusta-Septembar?

Ja sam prilično zainteresovan da odvozam to kad se bude sledeći put išlo. Ako ne ove, onda dogodine.

• 0

#398 Belgarath

Belgarath
  • Members
  • 1531 posts
  • LocationVrsac

Postavljeno 07 August 2014 - 08:11 PM

Ja cu ici najverovatnije ne ovaj nego sledeci vikend gore. Ako si za ide nas trojca gore ali cemo prespavati gore i sutra nazad. Mi krecemo iz vrsca. Ako ti osgovara mozemo se dogovoriti.
  • 0

#399 Gadjan

Gadjan
  • Members
  • 4654 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 07 August 2014 - 08:57 PM

Ništa sad, meni je to rano jer sam ispao iz neke normalne-poželjne forme za tako nešto. Bacio samo ovde pitanje reko da proverim za nešto kasnije ako se možda ima u planu da znam blagovremeno da se planiram i spremam intenzivnije. A i meni više odgovara povratak za BG isti dan. Sedište mi nije idealno pa neminovno dovodi do problema na 100+, pa sam skontao da mi je bolje kad se odvalim odjednom pa se posle oporavljam danima :) nego kad vozim dan za danom 100+.

Ova sezona mi je katastrofa, stalno sam nešto bolestan i jedva sam dve hiljade km nakupio, i to većinu početkom godine zima/proleće po hladnom kad sam gradio bazu i pravio planove... :( Imunitet mi je očajan i svaki mesec neka prehlada, sad sam i upalu pluća fasovao evo prolazi i to ali često sam imao duže pauze. I skočni zglob sam razvalio totalno na basketu krajem Maja pa i tu mesec i po nazadovanja. Ali to mi je i dodatno prebacilo potpuni fokus i motivaciju na bicikl.

Sve u svemu nisam imao nekih zanimljivih vožnji ali nisam skroz van forme, uz malo treninga mogao bih sigurno to izvesti, pogotovo u grupi, pa posle nazad makar i sam lagano.

Sad ćemo ortak i ja malo da špartamo okolo i vadimo sezonu, ako se uopšte ovremeni već jednom i prestane da pljušti. Malo i tamo u tvoj kraj :) Bela Crkva, i po bregu obići vrhove što može bajkom a što ne pešaka.

Nego, kako je uopšte na Divčibarama u Septembru, kakva odeća treba? Ako sam dobro skontao i kad se ide u sred leta treba windstopper prsluk za spust?

• 0

#400 Simeun

Simeun
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 197 posts

Postavljeno 07 August 2014 - 09:59 PM

Nego, kako je uopšte na Divčibarama u Septembru, kakva odeća treba? Ako sam dobro skontao i kad se ide u sred leta treba windstopper prsluk za spust?

Наравно да не треба. Кад је нормално топао летњи дан горе је савршено. Само прати прогнозу за тај дан и обуци се нормално. Осетно свежије је само при врху а када се пењеш то ти прија а на спусту ако је јако зазимило убациш парче картона у мајицу код груди и стомака и ето ти виндстопер за тих 5мин. спуста или само залегнеш добро па главом (кацигом) пробијаш ветар а не грудима и стомаком.

• 0

5 članova čita ovu temu

0 članova, 5 gosta, 0 anonimnih korisnika