Са оваквим размишљањем,још има наде за СРБију !!!Smederevo odustaje..trenutno nije vreme za vozikanje tamo-vamo dok su mnogi bez krova nad glavom.
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Postavljeno 19 May 2014 - 06:46 PM
Са оваквим размишљањем,још има наде за СРБију !!!Smederevo odustaje..trenutno nije vreme za vozikanje tamo-vamo dok su mnogi bez krova nad glavom.
Postavljeno 19 May 2014 - 07:33 PM
Postavljeno 19 May 2014 - 08:41 PM
Истина Зоки, наде је све мање али је још има...Са оваквим размишљањем,још има наде за СРБију !!!Smederevo odustaje..trenutno nije vreme za vozikanje tamo-vamo dok su mnogi bez krova nad glavom.
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Postavljeno 19 May 2014 - 09:09 PM
Postavljeno 19 May 2014 - 09:47 PM
Postavljeno 19 May 2014 - 10:34 PM
Postavljeno 20 May 2014 - 06:18 AM
Улице око зграде биле потопљене и подруми (као никада до сада).Све је у реду.Бицикл тотално у води ,али пошто га не возим није боље ни заслужио Свако добро колеге,држите се!Него, је ли код тебе суво? Ако треба нека помоћ јави, не устручавај се!
Postavljeno 20 May 2014 - 08:34 AM
Сурови Легионар и сироти бајк...Бицикл тотално у води ,али пошто га не возим није боље ни заслужио
Postavljeno 20 May 2014 - 10:07 AM
Postavljeno 20 May 2014 - 10:29 AM
I ja sam ove sezone slabo vozio, trčao sam na polumaratonu pa sam se na to orijentisao, ali ovo je zalogaj koji ne bih propustio i išao bih u bilo kakvoj formi, izgurao bih, ali slažem se sa ostalima da sada nije vreme da se prolazi tuda s obzirom na sve to što se desilo i Obrenovac sigurno neće biti očišćen u tako kratkom roku (zaraze itd.) tako da je bolje da se ovo odloži za neko lepše vreme. I prošle godine smo išli negde krajem juna, zar ne? Siguran sam da će i neki od nas tada biti u boljoj formi.
Postavljeno 20 May 2014 - 01:56 PM
Postavljeno 20 May 2014 - 03:59 PM
Postavljeno 21 May 2014 - 08:09 AM
Postavljeno 21 May 2014 - 06:25 PM
Postavljeno 05 June 2014 - 02:30 PM
Ja postavih novu objavu za ovu vožnju, pa ako ima rapoloženih i slobodnih možete se prijaviti na http://www.2bike.rs/...ivcibare-bgd-pa
Postavljeno 07 August 2014 - 08:11 PM
Postavljeno 07 August 2014 - 08:57 PM
Ništa sad, meni je to rano jer sam ispao iz neke normalne-poželjne forme za tako nešto. Bacio samo ovde pitanje reko da proverim za nešto kasnije ako se možda ima u planu da znam blagovremeno da se planiram i spremam intenzivnije. A i meni više odgovara povratak za BG isti dan. Sedište mi nije idealno pa neminovno dovodi do problema na 100+, pa sam skontao da mi je bolje kad se odvalim odjednom pa se posle oporavljam danima nego kad vozim dan za danom 100+.
Ova sezona mi je katastrofa, stalno sam nešto bolestan i jedva sam dve hiljade km nakupio, i to većinu početkom godine zima/proleće po hladnom kad sam gradio bazu i pravio planove... Imunitet mi je očajan i svaki mesec neka prehlada, sad sam i upalu pluća fasovao evo prolazi i to ali često sam imao duže pauze. I skočni zglob sam razvalio totalno na basketu krajem Maja pa i tu mesec i po nazadovanja. Ali to mi je i dodatno prebacilo potpuni fokus i motivaciju na bicikl.
Sve u svemu nisam imao nekih zanimljivih vožnji ali nisam skroz van forme, uz malo treninga mogao bih sigurno to izvesti, pogotovo u grupi, pa posle nazad makar i sam lagano.
Sad ćemo ortak i ja malo da špartamo okolo i vadimo sezonu, ako se uopšte ovremeni već jednom i prestane da pljušti. Malo i tamo u tvoj kraj Bela Crkva, i po bregu obići vrhove što može bajkom a što ne pešaka.
Nego, kako je uopšte na Divčibarama u Septembru, kakva odeća treba? Ako sam dobro skontao i kad se ide u sred leta treba windstopper prsluk za spust?
Postavljeno 07 August 2014 - 09:59 PM
Nego, kako je uopšte na Divčibarama u Septembru, kakva odeća treba? Ako sam dobro skontao i kad se ide u sred leta treba windstopper prsluk za spust?
Наравно да не треба. Кад је нормално топао летњи дан горе је савршено. Само прати прогнозу за тај дан и обуци се нормално. Осетно свежије је само при врху а када се пењеш то ти прија а на спусту ако је јако зазимило убациш парче картона у мајицу код груди и стомака и ето ти виндстопер за тих 5мин. спуста или само залегнеш добро па главом (кацигом) пробијаш ветар а не грудима и стомаком.
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika