pancevo-BG-divcibare-BG-pancevo
Posted 05 May 2014 - 09:01 PM
ja licno ne mogu 25. nikako, na zalost samo subote su mi u opticaju mada realno mogu i radni dan, ako se grupa "demokratski" organizuje za radni dan. mada kontam da vecini vise odgovara vikend.
sto se povratka tice, ja definitivno ne mogu nazad, realno i ovo ce biti izazov, cak i ta temperatura.... iako nisam zimljiv, kontam da sam i tu ispao iz forme. svakako podrzavam, nion je prosle godine isao nazad, sad je u kondiciji koliko sma upoznat, troter je ZA, ajmo ko jos, nek se javi idemooooooo
Posted 05 May 2014 - 09:21 PM
https://picasaweb.go...208760685671353
Posted 06 May 2014 - 06:51 AM
i ja cu vozom nikad se nisao vozio iz Valjeva za Bg
5500km-2010
6400km-2011
3800km-2012
6080km-2013
7660km-2014
8500km-2015
5000km-2016
Moj zanat mi je dao vrh sa koga ću pasti“... Ako ste dostigli vrh, onda i pad može da bude veličanstven!“ D.V
Posted 06 May 2014 - 07:30 AM
Posted 06 May 2014 - 08:20 AM
Ako budem isao, ili nazad vozom ili do Slovca kod rodbine pa bajs u kombi pa nazad, ionako treba da ga doteram za BG (mislim, kombi ).
Posted 06 May 2014 - 10:23 AM
Posted 06 May 2014 - 10:39 AM
Posted 06 May 2014 - 07:32 PM
Ne bi bilo loše da pokretač teme / vožnje ukratko postavi osnovni plan: u koliko i odakle je start,kuda planira rutu (Ibarskom ili preko Uba) i varijantu za povratak. Mi ostali se uklapamo shodno našim mogućnostima.
Posted 07 May 2014 - 10:17 AM
I ja dajem glas za radni dan..ako ostalima odgovara meni još bolje. Što se tiče punog kruga..koliko je dugačak pun krug (do VA i nazad)?
Aj neka se jave i ostali kako im odgovara radni dan, da vidimo dal da ciljamo radni ili da se vratimo na vikend!
Što se tiče kilometra, prošli put smo Nion i ja napravili oko 280 na punom krugu počevši iz Pančeva do Divčibara i nazad! Do Ade imamo oko 25 pa nek računa ko odakle kreće! Nije strašan centru, al nije baš ni za potcenjivanje, pogotovo jer dan nije predugačak! Svakako napravite računicu pa se organizujete!
Posted 07 May 2014 - 10:24 AM
Posted 07 May 2014 - 11:06 AM
Najverovatnije cu opet da prespavam gore pa ujutru posle dorucka polako nazad za vs.
Neko se "navukao" na Divčibare A jes' lepa priroda
Ja sam takodje za vikend. Manje više zbog mene, sam sam svoj gazda, pa mogu i radnim danom, ali mislim da skraćujemo spisak potencijalnih vozača/društva.
Ove godine ću biti u dosta boljoj kondiciji nego prošle kada smo išli na Divčibare (a i nadam se da nećemo opet pokisnuti), tako da mi je želja da se i vratim na bicikli. Ali, opet ću staviti rezervu, da ću odlučiti prilikom penjanja ili kada se nadjemo na vrhu. Oni koji bi se vraćali, a ako stignu dosta pre mene na vrh, kontaktiraćemo tokom uspona, pa ako osetim da nemam snagu za vraćanje, to ću im i saopštiti, da me ne bi čekali.
Savet onima koji se nisu penjali (spuštali) sa ovih visina -> ponesite dodatnu opremu/garderobu za spust...jer koliko god da je toplo u podnožju, ili se zagrejete tokom uspona...kada krene spust, sve kosti vam se smrznu, još ako ste pokisli...Ja to iz prošlogodišnjeg (ne)iskustva
Bane, ne bi bilo loše da postaviš vožnju..što zbog onih koji ne posećuju forum, a što i zbog nas samih da bi stekli uvid u neki (za sada) prividni spisak vozača...
Posted 07 May 2014 - 07:41 PM
Posted 07 May 2014 - 09:46 PM
evo Braninire oce i debeljko
debeli pa i ti si tu?! =D> =D> =D> e bas si me obradovao! mada i dalje ti ne verujem da ces ici sa nama, al ako krenes.... castim te pivo na vrhu a posle te pratim za starcevo!
si citao izvestaj kako je bio prosle godine? malo da ti potpomogne da prelomis da podjes
nista onda sto se dana tice vracamo se na pocetnu ideju da bude za vikend, ja ni pod razno ne mogu u nedelju, pa smo "demokratski" ograniceni na subotu 24.05 i 31.05 ja bi licno pre da to bude 24, ali moze se odloziti u slucaju loseg vremena ili ako je vise vas za 31.
sto se varijante odlazak i dolazak tice, mislim da bi bilo pametno a i fer da krenemo ko prosle godine sto smo "planirali" (ali smo kasnili), oko pola 7 iz PA, da bi imali dovoljno vremena ovi koji planiraju da se vrate, a i ovi koji se neckaju, definitivno je bolje ako imaju vise vremena na raspolaganju. a i opet ovi koji ne planiraj da se vracaju imaju vise vremena za uspon i za dzabalebarenje na vrhu!
ja licno nemam problem sa ibarskom, moze ibarska moze UB, kako god se odluci! ako ima neko da mu se nekud bas ne ide ili bas ide, neka kaze. mozda je malo bolje preko UBa, kao prosle godine, opustenije se vozi pogotovo ako nas bude vise, mozemo lepo da se pristedimo u grupi. sto se penjanja tice, dal sa one ili ove strane, ako ima ljudi koji bi se vracali, mislim da je bolje da se ide sa ove strane jer je bliza, da ostane dovoljno vremena.
aj nek neko kontaktira zeleznicu da proveri to oko voza iz VA, dal ide, kad i kako sa bajkovima, ja sam u romingu
Najverovatnije cu opet da prespavam gore pa ujutru posle dorucka polako nazad za vs.
Neko se "navukao" na Divčibare A jes' lepa priroda
Ja sam takodje za vikend. Manje više zbog mene, sam sam svoj gazda, pa mogu i radnim danom, ali mislim da skraćujemo spisak potencijalnih vozača/društva.
Ove godine ću biti u dosta boljoj kondiciji nego prošle kada smo išli na Divčibare (a i nadam se da nećemo opet pokisnuti), tako da mi je želja da se i vratim na bicikli.
to milane samo napred, nastavi sa treninzima, ja od proslog divcibara, bas sad racunam, imam jedva 1000km, tako da sad mi dzabe sto sam "pero laka kategorija"
iskustva bar malo imamo. znate gde ste sa kondicijom, pratite prognozu, nemojte kretati bas ko troter samo sa dodatnim prslučićem, al nema potrebe ni ko Nesa_pa da vucete cele bisage na MTBu (mada realno jedino je on imao suvu kompletnu gardarobu da obuce nakon kise) ako bi neko da pita nesto, tu smo, na narednih 20strana.
au bre pogresan mi bike kod kuce, onaj drumas sa 52 prenosom, ima da me sarani, ima da dovucem hibrida nazad samo zbog divcibara, drumske gume, tripl.... tad bi se upustio i u povratak
Posted 07 May 2014 - 10:10 PM
Posted 08 May 2014 - 08:28 AM
Što se tiče vr. prognoze,do 17-og nije sjajna http://www.naslovi.n...enska-prognoza/
Posted 08 May 2014 - 01:57 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users