pancevo-BG-divcibare-BG-pancevo
Postavljeno 27 June 2013 - 01:54 PM
Sad sam dosao iz bolnice posto sam pao i uspeo da sje**m zglob . Zabranjena fizicka aktivnost do 10. jula cak i uz moje puko insistiranje da me doktor pusti da vozim odgovor je bio ,,Jel si ti normalan dete?"
Postavljeno 27 June 2013 - 03:48 PM
nista ko kako uklopi, pa se vidimo ujutru. za sada neka bude odluka da idemo nazad vozom. malo cemo raspakovati bajkove i ucackati ih, nece tu biti puno problema. a ako se budemo dobro osecali na vrhu, mozemo i probati da se vratimo, kako god. ja cu svakako poneti dva-tri prednja svetla pa ce biti za svakog
veceras kad ugovorim sa belgarth-om kad on stize iz vrsca kod mene javljam kad je pokret iz PA tj kad da nas ocekujete na adi, verovatno je to satnica 7-PA 8-ada
@djole bre, kako si uspeo da se skrkas bas sad pred put, sto nisi cekao nedelju si ljosno sa bajka?!
Postavljeno 27 June 2013 - 03:53 PM
Ako vas uhvati kiša na putešestviju, samo lagano, dovoljan je Đoletov pad.
Postavljeno 27 June 2013 - 04:49 PM
Btw za sutra najjavljuju lepo vreme tako da ne bi trebalo da imate problema usput sa kisom, a temperatura taman malo iznad 20 stepeni. Srecan put i lepo se provedite, vetar u ledja!
Postavljeno 27 June 2013 - 04:57 PM
Ajde da saniras tu povredu, pa da se vratis u sedlo. Zelim ti brz oporavak, a ako ti je neka uteha kad ces vec morati da mirujes ima TDF na TV-u
@Caneee
Mnogo si ti svilen bre! Inace ova temperatura je idealna za voznju
@Dule0911
Oni ne mogu da zapamte sta su jeli jutros, a kamoli da potrefe da li ce da padne kisa, tako da od kise nema nista
I navijamo za taj vetar u ledja!
Postavljeno 27 June 2013 - 05:01 PM
Sto rece Dule vreme je sad ekstra za voznju.@djole bre, kako si uspeo da se skrkas bas sad pred put, sto nisi cekao nedelju si ljosno sa bajka?!
Pao sam kao poslednji debil. Pozurio da me ne uhvati kisa i u krivini sam uhvatio malo siri luk(skoro pa skretanje pod 90) i tu se nasao pesak i, ostatak vec znate.
Postavljeno 27 June 2013 - 05:37 PM
Sto rece Dule vreme je sad ekstra za voznju.
Pao sam kao poslednji debil. Pozurio da me ne uhvati kisa i u krivini sam uhvatio malo siri luk(skoro pa skretanje pod 90) i tu se nasao pesak i, ostatak vec znate.
cuti sedi kuci i gledaj tour, sta drugo da ti kzem. poslaceo ti razglednicu sa vrha
posto je belgarth sportskog duha, i ako bude u ok stanju na vrhu, mi bi u toj varijanti kuci bajkom
on u pola 5 hoce da hvata bus, kod mene je u pola 6 mi bi oko 6 krenuli sto znaci da cemo stici oko 7, 7 i 15 na adu. malo smo pomerili vreme, sto mislim da je ok jer cemo vise vremena imati na brdu.
@milane, i ti si cini mi se kandidat za nazad?!
@nesa_pa iz kog dela grada si, ces da se nadjemo u gradu pa da idemo starim putem, ili kod grge pa da idemo novim, ja sam sa strelista
na adi kod stounhendza na primer
Postavljeno 27 June 2013 - 06:01 PM
Mocmi ja bih rado vozio sa vama bar do Obrenovca al ćete vi biti već kod Uba kad se probudim.
''ko rano rani, dve srece grabi'' ovo ti idealna prilika da malo isteras makinu, ionako slabo vozis
sa milosem potrdjeno, ruta je obrenovac, ub, pa kod crkve na spomenuti JAK uspon
on nas ceka na usponu kod sela krcmar, tu je negde i ona pauza za pivo
Postavljeno 27 June 2013 - 06:05 PM
Moze kod Grge u 6 onda..
Ja imam problem. Plocice na hayesu otisle (zadnje). Idem samo sa prednjom kocnicom (koja je VALJDA pouzdana za tih 20km spusta ili koliko vec)
a da stavis druge ili te bar nalepis, posluzice za taj jedan dan. mada uz malo pameti i prednja ti dovoljn, e sreca pa ces snimati spust, bez kocnice
Postavljeno 27 June 2013 - 06:11 PM
Mocmi ja bih rado vozio sa vama bar do Obrenovca al ćete vi biti već kod Uba kad se probudim.
''ko rano rani, dve srece grabi'' ovo ti idealna prilika da malo isteras makinu, ionako slabo vozis
sa milosem potrdjeno, ruta je obrenovac, ub, pa kod crkve na spomenuti JAK uspon
on nas ceka na usponu kod sela krcmar, tu je negde i ona pauza za pivo
Ma ustao bih ja, al sam uspeo da se prehladim il nešto još gore. Sav se tresem.
Aj lepo se provedite i da vas kša zaobiđe.
Postavljeno 27 June 2013 - 06:26 PM
Postavljeno 27 June 2013 - 07:06 PM
Nema drugih, a ovo je otpalo u toku voznje, nemam sta da nalepim.. Idem samo s prednjom pa sta bude, trebalo bi okej da ispadne
A ako otpadnu i ove sorry,morao sam nego,zar nije pametnije da ih prebaciš nazad??? Kočenje samo prednjom nije bezbedno a i stresnoje po prednju vilu.
https://picasaweb.go...208760685671353
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika