Jump to content

Fotografije
- - - - -

pancevo-BG-divcibare-BG-pancevo

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
510 odgovora na ovu temu

#201 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts
  • LocationBeograd, Zvezdara

Postavljeno 27 June 2013 - 10:23 AM

@TheWizard 99% je u 8 kod rampe na Adi posto je gotovo sigurno da ce se ici samo do Valjeva i onda na voz. Sad sam bio sa Branimirom i to je poslednja informacija.

@zoran031 ocekujemo susret na vrhu :D
  • 0

#202 djole1997

djole1997
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1103 posts
  • LocationBgd-Blokovi

Postavljeno 27 June 2013 - 01:54 PM

Drugari na moju zalost mora odjava :cry:
Sad sam dosao iz bolnice posto sam pao i uspeo da sje**m zglob :( . Zabranjena fizicka aktivnost do 10. jula :cry: cak i uz moje puko insistiranje da me doktor pusti da vozim odgovor je bio ,,Jel si ti normalan dete?" #-o
  • 0
Our needs are few,our wants are many.

#203 branimir

branimir
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 192 posts

Postavljeno 27 June 2013 - 03:48 PM

ce spadne knjiga na dva slova :mrgreen:

nista ko kako uklopi, pa se vidimo ujutru. za sada neka bude odluka da idemo nazad vozom. malo cemo raspakovati bajkove i ucackati ih, nece tu biti puno problema. a ako se budemo dobro osecali na vrhu, mozemo i probati da se vratimo, kako god. ja cu svakako poneti dva-tri prednja svetla pa ce biti za svakog :wink:

veceras kad ugovorim sa belgarth-om kad on stize iz vrsca kod mene javljam kad je pokret iz PA tj kad da nas ocekujete na adi, verovatno je to satnica 7-PA 8-ada

@djole bre, kako si uspeo da se skrkas bas sad pred put, sto nisi cekao nedelju :lol: si ljosno sa bajka?!
  • 0

#204 caneee

caneee
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1899 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 27 June 2013 - 03:53 PM

Ajoj Đole, naopako, baš naopako. :( Neću da te mučim bilo kakvim pitanjima, samo da te utešim - kako stvari stoje, propustićeš samo priliku da se smrzavaš i kisneš. :) Ovo vreme nije normalno. Smrzavanje i kiša još od septembra prošle godine. Jadva omirisasmo sunce i sad opet, izgleda do sledećeg vikenda.

Ako vas uhvati kiša na putešestviju, samo lagano, dovoljan je Đoletov pad.
  • 0

#205 dule0911

dule0911
  • Members
  • 2446 posts
  • LocationLestane, Beograd

Postavljeno 27 June 2013 - 04:49 PM

Cane ti si bas partibrejker, meni ovo vreme super odgovara, za razliku od kuvanja i sparine prethodnih nekoliko dana :) Sve dok nema kise, kao sad.
Btw za sutra najjavljuju lepo vreme tako da ne bi trebalo da imate problema usput sa kisom, a temperatura taman malo iznad 20 stepeni. Srecan put i lepo se provedite, vetar u ledja!
  • 0

#206 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts

Postavljeno 27 June 2013 - 04:57 PM

@Djole1997
Ajde da saniras tu povredu, pa da se vratis u sedlo. Zelim ti brz oporavak, a ako ti je neka uteha kad ces vec morati da mirujes ima TDF na TV-u :)

@Caneee
Mnogo si ti svilen bre! Inace ova temperatura je idealna za voznju :)

@Dule0911
Oni ne mogu da zapamte sta su jeli jutros, a kamoli da potrefe da li ce da padne kisa, tako da od kise nema nista :mrgreen:

I navijamo za taj vetar u ledja!
  • 0

#207 djole1997

djole1997
  • Members
  • 1103 posts
  • LocationBgd-Blokovi

Postavljeno 27 June 2013 - 05:01 PM

@djole bre, kako si uspeo da se skrkas bas sad pred put, sto nisi cekao nedelju :lol: si ljosno sa bajka?!

Sto rece Dule vreme je sad ekstra za voznju.
Pao sam kao poslednji debil. Pozurio da me ne uhvati kisa #-o i u krivini sam uhvatio malo siri luk(skoro pa skretanje pod 90) i tu se nasao pesak i, n:bicycle2 ostatak vec znate.
  • 0
Our needs are few,our wants are many.

#208 branimir

branimir
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 192 posts

Postavljeno 27 June 2013 - 05:37 PM

Sto rece Dule vreme je sad ekstra za voznju.
Pao sam kao poslednji debil. Pozurio da me ne uhvati kisa #-o i u krivini sam uhvatio malo siri luk(skoro pa skretanje pod 90) i tu se nasao pesak i, n:bicycle2 ostatak vec znate.

cuti sedi kuci i gledaj tour, sta drugo da ti kzem. poslaceo ti razglednicu sa vrha :wink:

posto je belgarth sportskog duha, i ako bude u ok stanju na vrhu, mi bi u toj varijanti kuci bajkom :mrgreen:
on u pola 5 hoce da hvata bus, kod mene je u pola 6 mi bi oko 6 krenuli sto znaci da cemo stici oko 7, 7 i 15 na adu. malo smo pomerili vreme, sto mislim da je ok jer cemo vise vremena imati na brdu.
@milane, i ti si cini mi se kandidat za nazad?! :lol:

@nesa_pa iz kog dela grada si, ces da se nadjemo u gradu pa da idemo starim putem, ili kod grge pa da idemo novim, ja sam sa strelista

na adi kod stounhendza na primer
  • 0

#209 vladalion

vladalion
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts

Postavljeno 27 June 2013 - 05:46 PM

Beogradjani onda u 7 kod Stounhendza. Bane sta bi na kraju oko one izmene - jel' se ide preko Ibarske ili preko Uba?
  • 0

#210 pavaobg

pavaobg
  • Members
  • 1706 posts

Postavljeno 27 June 2013 - 05:53 PM

Mocmi ja bih rado vozio sa vama bar do Obrenovca al ćete vi biti već kod Uba kad se probudim. :D
  • 0

#211 nesh_pa

nesh_pa
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 244 posts

Postavljeno 27 June 2013 - 06:00 PM

Moze kod Grge u 6 onda..

Ja imam problem. Plocice na hayesu otisle (zadnje). Idem samo sa prednjom kocnicom (koja je VALJDA pouzdana za tih 20km spusta ili koliko vec) :mrgreen:

Postavljena slika
:(
  • 0

#212 branimir

branimir
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 192 posts

Postavljeno 27 June 2013 - 06:01 PM

Mocmi ja bih rado vozio sa vama bar do Obrenovca al ćete vi biti već kod Uba kad se probudim. :D

''ko rano rani, dve srece grabi'' :wink: ovo ti idealna prilika da malo isteras makinu, ionako slabo vozis

sa milosem potrdjeno, ruta je obrenovac, ub, pa kod crkve na spomenuti JAK uspon :mrgreen:

on nas ceka na usponu kod sela krcmar, tu je negde i ona pauza za pivo :D
  • 0

#213 branimir

branimir
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 192 posts

Postavljeno 27 June 2013 - 06:05 PM

Moze kod Grge u 6 onda..

Ja imam problem. Plocice na hayesu otisle (zadnje). Idem samo sa prednjom kocnicom (koja je VALJDA pouzdana za tih 20km spusta ili koliko vec) :mrgreen:

a da stavis druge ili te bar nalepis, posluzice za taj jedan dan. mada uz malo pameti i prednja ti dovoljn, e sreca pa ces snimati spust, bez kocnice :mrgreen:
  • 0

#214 nesh_pa

nesh_pa
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 244 posts

Postavljeno 27 June 2013 - 06:07 PM

Nema drugih, a ovo je otpalo u toku voznje, nemam sta da nalepim.. Idem samo s prednjom pa sta bude, trebalo bi okej da ispadne :D
  • 0

#215 pavaobg

pavaobg
  • Members
  • 1706 posts

Postavljeno 27 June 2013 - 06:11 PM

''ko rano rani, dve srece grabi'' :wink: ovo ti idealna prilika da malo isteras makinu, ionako slabo vozis

sa milosem potrdjeno, ruta je obrenovac, ub, pa kod crkve na spomenuti JAK uspon :mrgreen:

on nas ceka na usponu kod sela krcmar, tu je negde i ona pauza za pivo :D

Ma ustao bih ja, al sam uspeo da se prehladim il nešto još gore. Sav se tresem.
Aj lepo se provedite i da vas kša zaobiđe.
  • 0

#216 branimir

branimir
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 192 posts

Postavljeno 27 June 2013 - 06:26 PM

ne vozim diskove, ali koliko sam cuo od drugara, oni nekad odnesu plocce kod ovih sto rade kocnice za kola i on mu nalepi novu smesu za 200-300kinti mislim. sad zvao drugara, ima neki lik u b.jovanovica tacno kad izadjes iz sindjeliceve. pa svrni sutra tamo pa pitaj. nije nesto, brzo se trosi, al radice posao
  • 0

#217 branimir

branimir
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 192 posts

Postavljeno 27 June 2013 - 06:27 PM

Ma ustao bih ja, al sam uspeo da se prehladim il nešto još gore. Sav se tresem.
Aj lepo se provedite i da vas kša zaobiđe.

a da te nije presrela zena kad je videla cenu kormana :mrgreen: (morao sam) :wink:
  • 0

#218 pavaobg

pavaobg
  • Members
  • 1706 posts

Postavljeno 27 June 2013 - 06:28 PM

Jok. Srećna je što ne idem po kafanama pa se ne buni. :D
  • 0

#219 branimir

branimir
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 192 posts

Postavljeno 27 June 2013 - 06:32 PM

Jok. Srećna je što ne idem po kafanama pa se ne buni. :D

:mrgreen: slicna pogodba, ja se vadim na kafane i cigare. he he zena il moze da dobije pijanicu ili biciklistu pa nek bira :wink:
  • 0

#220 chamade

chamade
  • Members
  • 4479 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 27 June 2013 - 07:06 PM

Nema drugih, a ovo je otpalo u toku voznje, nemam sta da nalepim.. Idem samo s prednjom pa sta bude, trebalo bi okej da ispadne :D

A ako otpadnu i ove :mrgreen: sorry,morao sam :D nego,zar nije pametnije da ih prebaciš nazad??? Kočenje samo prednjom nije bezbedno a i stresnoje po prednju vilu.
  • 0
…oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs
https://picasaweb.go...208760685671353

2 članova čita ovu temu

0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika