Drzac za telefon ?
Started By
MladenTRU
, May 12 2013 04:44 PM
77 odgovora na ovu temu
Postavljeno 27 June 2013 - 04:38 PM
Ako mislis na ovo, slazem se ali niko da ostavi konkretnu informaciju gde ju je (i kad) uzeo, nasao i sl...
"Ne, ne, ni bicikli, ni devojke nisu ono što su nekada bili! I bicikle i devojke danas lepo rasklope, pa ih strpaju u automobil!
Svašta. "
Momo Kapor
Svašta. "
Momo Kapor
Postavljeno 27 June 2013 - 04:58 PM
Znam, i licno ne bih telefon koristio u toj torbici Ali je dobra kad je kisa, i uz par modifikacija moze da bude ok i na suncu, plus dobijas dodatne pregrade. A po kisi imas bar neku smernicu, bez da stalno vadis telefon iz dzepa.
Za sunce se i dalje drzim svoje homemade varijante gde sam napravio odstojnike tako da telefon ima "luftiranje" sa zadnje strane, a odozgo jedno parce tvrdog kartona koje sa cicak trakom fixiram za nosac. Kad zatreba, sklonim da vidim gde idem i to je to. Telefon se ne greje, pri ruci je, svi srecni i zadovoljni
Za sunce se i dalje drzim svoje homemade varijante gde sam napravio odstojnike tako da telefon ima "luftiranje" sa zadnje strane, a odozgo jedno parce tvrdog kartona koje sa cicak trakom fixiram za nosac. Kad zatreba, sklonim da vidim gde idem i to je to. Telefon se ne greje, pri ruci je, svi srecni i zadovoljni
Postavljeno 27 June 2013 - 05:06 PM
Ne ne, mozes da mu stavis nesto tipa mali kisobran xaxaaa kaoovo
http://t1.gstatic.co...YwfOB102xWoJVyQ
hahaha salim se...
Naravno da se greje, ali mozes da stavis preko neki karton, zalepis sa jedne strane i samo podignes i koristis mobilni, pa opet vratis karton i tako se nece grejati, improvizujte
http://t1.gstatic.co...YwfOB102xWoJVyQ
hahaha salim se...
Naravno da se greje, ali mozes da stavis preko neki karton, zalepis sa jedne strane i samo podignes i koristis mobilni, pa opet vratis karton i tako se nece grejati, improvizujte
Postavljeno 30 June 2013 - 10:31 AM
Nece nigde, ako je isti nosac ili slican mom, ja sam ga probao i po osrednjem offroad spustu i nije mrdnuo Najveci problem kod ovih jeftinijih je sam zglob koji pukne posle nekog vremena, dok su vezice dosta jake i kad se dobro zategnu, ne mrda nigde.
Zakacim mob uvek za svaki slucaj sa onim priveskom za mob za oko vrata, samo ga skratim i zakacim za korman. Tako da za slucaj da se otkaci, ne ode daleko
Zakacim mob uvek za svaki slucaj sa onim priveskom za mob za oko vrata, samo ga skratim i zakacim za korman. Tako da za slucaj da se otkaci, ne ode daleko
Postavljeno 01 July 2013 - 01:07 AM
Ovo pricas iz iskustva ili?Kakve su sanse da ostane na svom mestu?...nikakve
Kao sto rekoh trpi i dosta tresenja ukljucujuci i rupe. Offroad sam probao spust po kamenom putu (veliko kamenje, traktorski put) sa 20-25km/h i nije nigde mrdnuo. Ivicnjak nisam probao ali mislim da bi drzao. Pad - svejedno mi je da li cu pasti sa telefonom u dzepu ili na kormanu, u oba slucaja postoji sansa da spadne (tj izleti iz dzepa, svejedno).
Mobilni koji koristim je SE Xperia Pro, mozda bi se drugacije ponasao sa nekim vecim/tezim telefonom (mada ni ovaj moj nije bas lagan).Ne znam kako bi se ponasao na svakodnevnoj upotrebi i koliko brzo bi se rasklimavio, ali za tih 1-2 puta godisnje kad mi zatreba sluzi odlicno.
Dakle pricam o homemade varijanti koja je po mom misljenju za par klasa bolja od gotovih jeftinih kineskih resenja. I sto se montaze tice, za isto toliko komplikovanija, ali kad se sve namesti i zategne kako treba, nema problema
Inace za sta sluzi, kad koristim neki trek kojim idem prvi put, da ne moram da stajem i vadim telefon iz dzepa, ovako imam mapu ispred sebe pa je dovoljno da malo usporim i pogledam u kom smeru trebam da idem, tj da me telefon navodi.
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika