Pumpa
Postavljeno 01 December 2022 - 08:44 PM
Baš tu Joe Blow Race ja koristim već nešto preko 4 godine, kupio sam je na solidnom popustu tada za 4000 din, odlična pumpa. Kada sam kupovao jedino je još u opciji bila neka Lezyne polovana ali prevagnuo sam za Topeak. Lagano duva visoke pritiske ne mora kao na nekim da se legne celom težinom, i radi kao i prvog dana, a naradila se. 4 bicikla, 6 pari točkova i pumpam gume pre svake vožnje. Plus velik broj invalidskih kolica u staračkom domu, prošla je sve testove.
Postavljeno 29 December 2022 - 07:42 AM
Pretpostavljam da pišeš o ketridžu sa CO2. Ne možeš koristiti jedan ketridž za više pumpanja. Trebalo bi da bude dovoljan ali zašto 3 bara u gumu 2.5 inča? Proveri felgu da li podržava za toliko široku gumu toliko visok pritisak. Tu ne bi trebalo da ide više od 2 bara.Da li je ketridž 25g dovoljan da napumpa 29-ku 2,5" na 3 bara otprilike. I kada se stavi ketridž da li se on, kako da kažem, mora odmah potrošiti ili se more koristiti npr. za više dopumpavanja. LP
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
And now something completely different
Postavljeno 29 December 2022 - 01:55 PM
Da, u pitanju je CO2.
Iskren da budem radim to zbog 120+ kila koje imam.
Kada je guma naduvana na nekih 3 bara lakše se vozi.
Nisam provjeravao to sa felgama (odnosno nisam ni znao da imaju ograničenje te vrste)
mislio sam da je ograničenje vezano za gumu a ne i za felgu.
Natpisi na gumi podržavaju veće pritiske od 3 bara.
Postavljeno 05 January 2023 - 10:17 AM
Da li svi ketridži imaju isti navoj/standard, to jest da li svaka co2 pumpa/ onaj nastavak, može koristiti ketridže različitih proizvođača...
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Postavljeno 05 January 2023 - 01:58 PM
Standardni su navoji.
Postavljeno 11 January 2023 - 11:08 AM
Čini mi se da su ketridži od 24 grama (nema oznaka na njima). Zaustavljanje I puštanje co2 pritiskom na dugme.
Okej stvar da se dovučeš do kuće ako te potera maler. Naravno, kući zamena co2 sa vazduhom.
Donji deo pumpe (uložak za co2 ketridž), nije neophodan za funkcionisanje
Postavljeno 11 January 2023 - 05:57 PM
Dva ketridža stavljena u torbicu. Jedan za mene, drugi za tajanstvenu damu na bicikli kada joj bude zatrebala pomoć ...
Postavljeno 11 January 2023 - 06:24 PM
Jbg, ne kapiram potpuno ovo sto si postavio...Izvini, ako moze pojasnjanje ?!
Pise da je pumpa teska 100g, jel to prazna ili sa ketridzom?
Koliko je tezak ketridz?
Jel dovoljan jedan ketridz da napumpa drumsku gumu na 7-8 bara?
Ako je pisano vec o ovome ja se izvinjavam sto nisam pazio na casu
Postavljeno 11 January 2023 - 06:33 PM
700x23mm, ketridž od 16 grama pumpa (po review-ovima) na 7,5 bara za 8 sekundi. Ja vozim 25mm, za vikend ću izmeriti na koliko pumpa moje Continental GranPrix gume
U STVARI I MENE KOPKA, ZA POLA SATA ĆU POSTAVITI SVE PODATKE
3 članova čita ovu temu
0 članova, 3 gosta, 0 anonimnih korisnika