Pumpa
Postavljeno 03 May 2013 - 07:13 PM
Hvala
"Mnogi postignu ono sto su zeleli ali izgube sebe".
Postavljeno 03 May 2013 - 09:14 PM
Da li je pvc ili alu to me ne zanima, samo da moze da odradi ono zasta je namenjena (a za ove znam da pumpaju do 6 bara, proverena informacija)
Postavljeno 03 May 2013 - 11:53 PM
imam istu,i radi odlicno,plus-teleskopska je.Ja sam sebi uzeo Giyo GP-4S za 500 rsd. Kakva je jos uvek ne znam jer fala bogu nije mi jos trebala.
Postavljeno 04 May 2013 - 07:42 AM
Postavljeno 04 May 2013 - 01:44 PM
A ta pumpa je često preporučivana na forumu jer je vrlo mala, praktična i jeftina a dobro se pokazala. Može da pumpa i do 8 bara, a kvalitet je ok, mene dobro služi već tri godine a i još dugo će, radi kao i kad je bila nova.
Postavljeno 04 May 2013 - 05:45 PM
Ok hvala, cim dodjem u NS kupujem istu ionako sam danima u dilemi koju da uzmemImaš sve lokacije na njihovom sajtu, u NS je u Novosadskog Sajma.
A ta pumpa je često preporučivana na forumu jer je vrlo mala, praktična i jeftina a dobro se pokazala. Može da pumpa i do 8 bara, a kvalitet je ok, mene dobro služi već tri godine a i još dugo će, radi kao i kad je bila nova.
Postavljeno 11 May 2013 - 12:27 AM
Moze neko da mi objasni, kada pise da je za presta ventil, sta to tacno znaci?
Mislim kad stavim dodatak na ventil, pumpam kao da je auto ventil, a nisam skontao da mogu da pumpam bez nastavka...
Kao sto rece kolega samo izbegavaj adapter lakse pumpa direktno na prestu ako pumpa ima opciju....
Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!
Postavljeno 11 May 2013 - 11:50 AM
Hvala Pavaobg na odgovoru i Brko sto me zbunjujes (mozda sam lud ali rekao si skroz kontra od "kolege")...
Hmm...Ponekad ni sam sebe nerazumem posle duge voznje i par crnih piva na prazan stomak,kao sto je bilo sinoc...
Mislio sam ovako skoro svaka pumpa je kompatibilna presta auto ventil.Kada odvijes onaj deo koji nailazi na ventil imas unutra gumicu koja je sa jedne strane sira a sa druge uza....Sira strana pumpa auto a uza presta ventil....
Kada sam pomenuo adapter mislio sam na onaj mali mesingani koji se navija na ventil.....
@Pavao
Probao sam,na nizim pritiscima za mtb gume se ne oseca razlika dok na visokim za drum bogami mnogo teze ide.Pricam naravno za mini pumpu...Za odlazak kod vulkanizera je naravno obavezan pa ga i ja uvek nosim.....
Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika