Polar Mirage Pro..
Started By
sinosevic
, Apr 16 2013 11:04 AM
19 replies to this topic
Posted 16 April 2013 - 11:59 AM
Bajk je skroz ok, ali kao i obicno, za te pare ces proci bolje ako pojuris polovnjaka.
Ako hoces nov... napred.
Ako hoces nov... napred.
Posted 30 July 2013 - 03:30 PM
ja isto odlučio da pošaljem dalje 13 godina star Capriolo, predak dananjeg modela Cobra...
prešao je baš previše km...a promenio sam više od pola bicikla tokom godina, osovine i po više puta... vijetnam i kambodža...
pošto mi glupo da uzimam istu klasu bicikla nego kao ajde nešto bolje...privukao mi mirage pro pažnju, probao sam i sve super ali sam onda provalio da su mu prednji zupčanici 42 32...što je očigledno brdski nastrojeno ali će smoriti po asvaltu gde najčešće vozim...
jel znate kakva je situacija po pitanju garancije za bajs ako se menja takav sklop?
prešao je baš previše km...a promenio sam više od pola bicikla tokom godina, osovine i po više puta... vijetnam i kambodža...
pošto mi glupo da uzimam istu klasu bicikla nego kao ajde nešto bolje...privukao mi mirage pro pažnju, probao sam i sve super ali sam onda provalio da su mu prednji zupčanici 42 32...što je očigledno brdski nastrojeno ali će smoriti po asvaltu gde najčešće vozim...
jel znate kakva je situacija po pitanju garancije za bajs ako se menja takav sklop?
Posted 30 July 2013 - 05:44 PM
e pa zato ja i pitam ovde...meni je sad natrag najmanji 14...
nisam obratio pažnju na specifikacije mirage-a...
hvala!
Dobar je za te pare....Sto se tice pogona mozes se pogoditi sa prodavcem da stavis 44-32-22 sto je za xc sasvim ok....
Kupujem avid arch rival jednu ili obe celjusti!
Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!
Posted 01 August 2013 - 10:40 PM
Uzeh ga danas, prilično fino radi, iako još nisam stavio normalne gume, pošto ne volim krampone nikako...
Rekao bih da je za ove pare (sa popustom 25%) solidna kupovina...
Cestitam, dobra kupovina!U zdravlje da teras i dobro da sluzi!
Kupujem avid arch rival jednu ili obe celjusti!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users