Jump to content

Fotografije

SHIMANO SAINT 2009

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
2 odgovora na ovu temu

#1 vstojnic

vstojnic
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 343 posts
  • LocationSmederevo

Postavljeno 22 April 2008 - 12:17 PM

Shimano je redizajnirao svoju najpopularniju grupaciju za FR/DH .Sam dizajn je poprilicno slican nedavno predstavljenoj SLX grupi.

Zadnji menjac koristi „Shadow“ tehnologiju i bice dostupan u verziji Short Cage i Medium Cage. Opruga ce biti vise napeta u odnosu na XT i XTR zbog terena na kome se ovaj menjac upotrebljava i moci ce da se koristi bez zadnje Saint nable, sto je dobro za one koji su hteli da imaju Saint-a pozadi ali kad dodas cenu nable, novih zica........ koja uzgred moze da se sad nabavi u velicinama 135×12, 135×10 i 150×12.

Ubuduce ce se koristiti nove celjusti sa cetiri klipa, dok ce kociona moc biti povecana i do 50%. Takodje, dizajnirane su i nove Servo Wave koje ce imati bolju modulaciju

Pogon je 90 grama laksi od svog predhodnika, pa tako je sada njegova masa 800 grama, naravno bez osovine), u verziji sa dva lancanika i bash guardom masa se povecava. Najavljeno je da ce novi Saint biti 200% kruci od XT-a

Attached Thumbnails

• shimano_saint_m810_grouppo.jpg
  • Shimano_Saint_810_SS_shadow_rear_derailleur_s.jpg
  • Shimano_Saint_M810_crankset_s.jpg
  • Shimano_saint_4pot_brake_s.jpg
  • Shimano_saint_servo_brake_lever_s.jpg

• 0
Postavljena slika
Postavljena slika
Postavljena slika

#2 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3853 posts
  • Location-= BGD =-
  • Bajk:Pinarello/Trek

Postavljeno 22 April 2008 - 01:00 PM

hehe i ti i misa o saintu razlika 20min :mrgreen:
  • 0

#3 vstojnic

vstojnic
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 343 posts
  • LocationSmederevo

Postavljeno 22 April 2008 - 05:20 PM

El vidis, dok sam ja kuckao on vec zavrsio, nisam ni video da je postovao..... :D
  • 0
Postavljena slika
Postavljena slika
Postavljena slika

0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika