Otvaranje sezone Coveka iz doba Jure
Postavljeno 05 June 2014 - 11:12 AM
Pozdrav Slobo !!!
But on the internet where a lot of people spin up most hills in 53 x 11, it's usually about 20% before you'd start getting unanimous agreement that something is steep.
Postavljeno 20 June 2014 - 11:00 AM
Dobro je Slobo,uglavnom dosta vremena sam na bajsu (treniram) pun gas tako da nemogu da se zalim.Iimao sam jedan maraton u Aprilu tako da sam se i za to pripremao (dosta trcanja ) a imam jos jednu meni bitnu trku42km krajem godine .Mada trenutno se koncetrisem samo na bajs jer zaista hocu da odradim ovu biciklisticku sezonu dobro i nadam se bez povreda.
Pozdrav
But on the internet where a lot of people spin up most hills in 53 x 11, it's usually about 20% before you'd start getting unanimous agreement that something is steep.
Postavljeno 06 October 2014 - 10:32 AM
Pozdrav Slobo !
Kako si mi sta ima novo …
Postavljeno 12 May 2015 - 12:45 PM
Uploaduješ sliku na neki od servisa za to (photobucket, imageshack i sl.), pa onda klikneš u postu na ikonicu sa slikom i copy/paste ubaciš link na sliku koju si uploadovao.sloba31, on 12 May 2015 - 10:59 AM, said:
Kako se ovde sada ubacuju slike.Sve je izmenjeno.Ne mogu da okacim nove fotke.
Postavljeno 12 May 2015 - 06:16 PM
Ne moraš da uploaduješ nigde...
kada kreneš da postavljaš poruku, u donjem uglu imaš dugme ,,detaljnije opcije za odgovor'', klikni tu i pojaviće ti se opcija ,,attach files'', ideš na dugme ,,browse'', nadješ file koji hoćeš da zakačiš, pa klikneš na dugme ,,attach this file'', i kada se završi uploadovanje tog file-a pored njega ćeš videti opciju add to post, klikneš tu da ga dodaš na poruku i to je to...
Postavljeno 13 May 2015 - 10:41 AM
Ljudi hvala na odgovorima i upustvima za postavljanje fotografije.Evo ja sada probam da ubacim jednu sliku sa prve voznje duze od 120 kilometara ove godine sa +10 kilograma viska posle 6 meseci totalne pauze od voznje bajsa i sa novom spravom.
Postavljeno 14 May 2015 - 12:52 PM
Ljudi hvala na odgovorima i upustvima za postavljanje fotografije.Evo ja sada probam da ubacim jednu sliku sa prve voznje duze od 120 kilometara ove godine sa +10 kilograma viska posle 6 meseci totalne pauze od voznje bajsa i sa novom spravom.
Odlična fotografija:pravi bajker,pravi bajs,pravi ambijent.I kako onda da čovek ne odvoza 120 km,bez obzira na višak kg
Postavljeno 13 July 2015 - 11:21 AM
Kragujevac-Kraljevo-Zica-Mataruska Banja-Usce-Raska-Ribnica-Kopaonik-Kriva Reka-Goc-Vrnjacka Banja-Gledic-Bajcetina-Adjine Livade-Kragujevac.Vikend voznja.Za 12 sati i 20 minuta.Kilometrazu ne znam.Ne nosim ciklo master na bajsu od 2000 kada sam prestao aktivno da se bavim biciklizmom da ne vidim koliko sporo i slabo idem.Slike sa voznje i jos po koja od proslog leta sa prelepe trke na Kopu.
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika