Otvaranje sezone Coveka iz doba Jure
Started By
slobodan31
, Jan 04 2013 03:41 AM
105 odgovora na ovu temu
Postavljeno 10 April 2014 - 08:07 AM
Prodje.vise.od.dve.godine.treninga.od.kad.sam.okacio.ovu.sliku.sa.kopa.sa.otvaranja.sezone.voznje.bajsa.u.2012.godini.i.evo.posle.dve.godine.imam.78.kila.napokon.ovako.to.sada.izgleda.Pozdrav.za.sve.ljubitelje.biciklizma.Budite.mi.zdravo.
PS.Ne.radi.mi.razmak.na.tastaturi.zato.moram.da.tackam.tekst.
PS.Ne.radi.mi.razmak.na.tastaturi.zato.moram.da.tackam.tekst.
Postavljeno 15 May 2014 - 02:16 AM
04.05.2014. vožen je legendarni mtb Fruškogorski Maraton. Jedino što je kvarilo zabavu bila je kiša koja nije prestajala da pada tokom cele trke.
113 ljudi zajedno je vozilo i završilo mali,srednji i veliki maraton.
Za mene su svi koji su startovali maraton toga dana
POBEDNICI.
Za mene su svi koji su startovali maraton toga dana
POBEDNICI.
Postavljeno 15 May 2014 - 02:19 AM
04.05.2014. vožen je legendarni mtb Fruškogorski Maraton. Jedino što je kvarilo zabavu bila je kiša koja nije prestajala da pada tokom cele trke. Kiša i hladnoća toga dana stvorili su pakleno teške uslove na stazi toga dana.
Za mene su toga dana svi koji su startovali i završili maraton pobednici.
Najviše su me impresionirale dve dame koje su startovale i završile trku.
Nigde nisam uspeo da nadjem rezultate ali znam da je veliki maraton pobedio Rabasović iz kluba Cyclemania iz Zrenjanina,srednji je pobedio veteran mtb-a iz Makedonije Ljubiša Kondev sa kojim sam se trkao i ja 2000 godine još, i bio je moj dragi gost tada u Kg-u, drugi na srednjem bio je moj klupski drug Milan Mijatović, u najmanjem ali podjednako teškom maratonu pobedio sam ja ispred sjajnog mladog vozača Slobodana Babića iz Fanatica koji je bio jači i spremniji od mene puno, ali sam na ludu glavu dobio trku niz brdo u zadnja tri kilometra do cilja. Kiša, hladnoća i blato su bili velika prepreka. Samo oni koji su vozili znaju kakva je muka to bila, ali biciklizam nas uči da budemo najjači kada je najteže... zar ne?
Nigde nisam uspeo da nadjem rezultate ali znam da je veliki maraton pobedio Rabasović iz kluba Cyclemania iz Zrenjanina,srednji je pobedio veteran mtb-a iz Makedonije Ljubiša Kondev sa kojim sam se trkao i ja 2000 godine još, i bio je moj dragi gost tada u Kg-u, drugi na srednjem bio je moj klupski drug Milan Mijatović, u najmanjem ali podjednako teškom maratonu pobedio sam ja ispred sjajnog mladog vozača Slobodana Babića iz Fanatica koji je bio jači i spremniji od mene puno, ali sam na ludu glavu dobio trku niz brdo u zadnja tri kilometra do cilja. Kiša, hladnoća i blato su bili velika prepreka. Samo oni koji su vozili znaju kakva je muka to bila, ali biciklizam nas uči da budemo najjači kada je najteže... zar ne?
Postavljeno 15 May 2014 - 02:28 AM
[quote name="slobodan31"]04.05.2014. vožen je legendarni mtb Fruškogorski Maraton. Jedino što je kvarilo zabavu bila je kiša koja nije prestajala da pada tokom cele trke. Kiša i hladnoća toga dana stvorili su pakleno teške uslove na stazi toga dana.
Gornja slika u zelenom šuškavcu pokazuje kako sam izgledao ja i ostali vozači posle cilja trke. Bilo je pakleno teško toga dana...
Gornja slika u zelenom šuškavcu pokazuje kako sam izgledao ja i ostali vozači posle cilja trke. Bilo je pakleno teško toga dana...
Postavljeno 15 May 2014 - 10:15 AM
Isti slucaj drug.Vozio sam v-brejk i negde na pola trke posle spusta pred penjanje na Brankov Grob ostao bez paknova, kocio je metal na felnu, tu nastaje moja agonija i zadnji spust posle
druge kontrolene kocio sam nogama i rukama... Bilo je vrlo zajebano, kada su pitali mog trenera kako sam to uspeo odgovorio je kratko..
Sloba poznaje taj sport.
Ja zbog trenutno lose materijalne situacije vozim v-brejk i mtb koji vredi dvesta eura.
Ako imas mogucnosti moj ti je savet disk kocnice.
One su zakon i za kisu i za sneg i za sve vremenske uslove.
Jedini problem su paknovi za njih.Ja sam trosio garnituru paknova vec posle 10 treninga i zbog toga sam se vratio na v-brejk.
Ako tvoj stil voznje nije agresivan i ne vozis ekstremne nizbrdice cesto diskovi su ti definitivno moj predlog, s tim sto moras i da imas adekvatne trockove za disk.
Cena disk kocnica kompleta je od 50 pa do 150 evra, a tockova dobrih za par od 100 evra za par,pa na gore.
Pozdrav drug
Covek iz doba Jure.
druge kontrolene kocio sam nogama i rukama... Bilo je vrlo zajebano, kada su pitali mog trenera kako sam to uspeo odgovorio je kratko..
Sloba poznaje taj sport.
Ja zbog trenutno lose materijalne situacije vozim v-brejk i mtb koji vredi dvesta eura.
Ako imas mogucnosti moj ti je savet disk kocnice.
One su zakon i za kisu i za sneg i za sve vremenske uslove.
Jedini problem su paknovi za njih.Ja sam trosio garnituru paknova vec posle 10 treninga i zbog toga sam se vratio na v-brejk.
Ako tvoj stil voznje nije agresivan i ne vozis ekstremne nizbrdice cesto diskovi su ti definitivno moj predlog, s tim sto moras i da imas adekvatne trockove za disk.
Cena disk kocnica kompleta je od 50 pa do 150 evra, a tockova dobrih za par od 100 evra za par,pa na gore.
Pozdrav drug
Covek iz doba Jure.
Postavljeno 15 May 2014 - 12:43 PM
Do sada nisam prelazio na disk jer uglavnom i ne vozim po takvom vremenu pa mi se investicija nije cinila opravdanom. Imam 2 seta tockova i ne bih i dalje mogao sve da menjam zbog finansija, ali razmislicu. Ili prosto, 2-3 para rezervnih uloska ponesem sledeci put kad bude ovakvo vreme, kad se istrose zamenim, resen problem
Postavljeno 16 May 2014 - 09:04 AM
Hvala druze.
Za sve dobre ljude,za sve ljubitelje biciklizma i one koji zele da vide moj lik i delo i cime se ja bavim, za sta zivim i umirem, stojim vam na raspolaganju. Na bilo kom veb pretrazivacu ukucajte
Snowboard and Mountain bike instruktor Sloba.
Koga zanima kompletna istorija mtb-a u Srbiji ilustrovanama slikama i tekstovima neka me nadje na fb pod imenom Slobodan Vasiljevic.
Radim vec vise od dvadest godina na popularizaciji biciklizma na sve moguce i ne moguce nacine u Srbiji.
HVALA urednicima i vlasnicima sajta cikloberza sto su mi dali mesto na ovom forumu da pisem o biciklizmu,
sportu za koji zivim i kome sam zivot posvetio jer me je naucio da kad je NAJTEZE BUDEM NAJJACI.
Sportski pozdrav
Covek iz doba Jure
Za sve dobre ljude,za sve ljubitelje biciklizma i one koji zele da vide moj lik i delo i cime se ja bavim, za sta zivim i umirem, stojim vam na raspolaganju. Na bilo kom veb pretrazivacu ukucajte
Snowboard and Mountain bike instruktor Sloba.
Koga zanima kompletna istorija mtb-a u Srbiji ilustrovanama slikama i tekstovima neka me nadje na fb pod imenom Slobodan Vasiljevic.
Radim vec vise od dvadest godina na popularizaciji biciklizma na sve moguce i ne moguce nacine u Srbiji.
HVALA urednicima i vlasnicima sajta cikloberza sto su mi dali mesto na ovom forumu da pisem o biciklizmu,
sportu za koji zivim i kome sam zivot posvetio jer me je naucio da kad je NAJTEZE BUDEM NAJJACI.
Sportski pozdrav
Covek iz doba Jure
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika