Otvaranje sezone Coveka iz doba Jure
Postavljeno 04 January 2013 - 03:41 AM
Postavljeno 04 January 2013 - 12:51 PM
Start treninga. Rudnica. Kontrolni punkt Mupa Republike Srbije. A ja nisam policajac, ali vozim za Policajac.
Bas si lepo poceo godinu, svaka cast!!!
Ps.
Jel to bodi armor ispod jakne?????
Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!
Postavljeno 04 January 2013 - 01:12 PM
Taj gospodin koji je radio svoj posao i zarađivao svoju platu na prevoznom sredstvu koje mu je i radno mesto, ja mu skidam kapu što je na vreme odustao od jurnjave za TAMO NEKIM BICIKLISTOM (što stvarno i jesi po ovome što si sam napisao) da neko ne bi poginuo na kraju. Vidim da si neki instruktor i roditelj pa verovatno bi trebalo da ti u mozgu postoje neki tragovi reči pravila, vaspitanje, poštovanje itd...
Jednom davno na prvomajskom izletu, više porodica, roštilj, uživanje u prirodi par dana i slične stvari. Ide oblak dima i sin od prijatelja na tehnički neispravnoj motorčini, bez registracije, bez dozvole, kacige, naočara. Staje i gleda nas, jedva gleda, lice iznabadano svakim letećim stvorenjem koje je pokupio uz put, i kaže: leteo sam. Njegov ćale ništa, samo zdravo sine. Pita ga moj ćale zar ni šamarčinu da mu odvališ. Ma jok, neka ga, kaže ovaj. Obojica inače po troje dece. Opet pitanje: A šta misliš da je neki takav magarac pokupio tvoje dete. Kaže: ubio bih ga ... Motor, vraćen na prikolici, prodan u delove, par šamarčina prozujalo ... ali problem je ostao problem i zato živimo u ovakvom društvu i verovatno si zato i ti takav.
Imaš sreće što i živiš u ovakvoj državi, sa ovim što si napisao i slikama argumentovao, ti bi sad u nekom normalnom svetu bio dobro opaučen po džepu i lopatao sneg do kraja sezone na društveno korisnom radu.
Inače sam oduševljen koliko si motivisan. Ne poznajem te, iskreno nemam želju da te upoznam. Shvati ovo kako hoćeš, lično ili ne ali bar probaj malo motivacije da uneseš u to da razmisliš šta radiš i čime se hvališ.
Postavljeno 04 January 2013 - 01:32 PM
Nikad necu zaboraviti kada sam bezao pandurima kroz centar grada na full cross motoru
Postavljeno 04 January 2013 - 02:40 PM
Što se tiče pumpanja adrenalina, puna mi kita zveranja okolo da decu ne pregazi neka budaletina koja pumpa adrenalin. Tako da nemoj da se brineš za moje pumpanje adrenalina.
Što se mene tiče hvala na savetu, probam ja dosta toga, ali imam obzira prema okolnom svetu.
Kao i obično kako kaže pesma (pošto beše imaš decu): al' mu trud beše uzalud.
Odjavljujem se, sad bar znam da moram malo više da zevam okolo. A i ovaj forum definitivno nije zdravo mesto, lepo ste me naplašili a još treba da ih vodim na skijanje i prođem kroz par gradova gde panduri jure adrenailnce na krosericama.
Postavljeno 04 January 2013 - 02:46 PM
Jeste nema kampera ali ima ljudi, i dece koji se kreću u uglavnom nepredvidivim putanjama.
Što se tiče pumpanja adrenalina, puna mi kita zveranja okolo da decu ne pregazi neka budaletina koja pumpa adrenalin. Tako da nemoj da se brineš za moje pumpanje adrenalina.
Što se mene tiče hvala na savetu, probam ja dosta toga, ali imam obzira prema okolnom svetu.
Kao i obično kako kaže pesma (pošto beše imaš decu): al' mu trud beše uzalud.
Odjavljujem se, sad bar znam da moram malo više da zevam okolo. A i ovaj forum definitivno nije zdravo mesto, lepo ste me naplašili a još treba da ih vodim na skijanje i prođem kroz par gradova gde panduri jure adrenailnce na krosericama.
Pa,šta da ti kažem....Ako ti je puna kita,puno zdravije bi bilo po tvoju psihu da je ispraznis nekako....Možda onanisanjem ???
Vidim svaki dan neki ludi biciklista gazi decu po putu...
Postavljeno 04 January 2013 - 03:59 PM
a što se ku... tiče to moraš sam da rešiš. Dao ti je Brka jedno od rešenja da se ne ponavljam, a što se upoznavanja tiče koj ćešmi kur.... da budem na tvom nivou rečnika.
Postavljeno 04 January 2013 - 04:21 PM
Postavljeno 04 January 2013 - 04:27 PM
Postavljeno 04 January 2013 - 06:47 PM
Snowbike izgleda ovako.
za "bicikl" koji umesto tocka/tockova ima postavljene jednu ili dve daske/skije
najcesci izraz koji sam sretao je SKI BIKE,
sto mislim da je i tehniciki najprecizniji
jer je skija/daska ono sto ga razlikuje od "standardnog" bicikla,
narocito u ovoj K-TRAX "napred skija - nazad gusenica" kombinaciji,
gde je sacuvan pogon, lanac i ostale "standardne" komponente.
SNOW BIKE u recniku velikog broja proizvodjaca
bi zapravo bio "standardni" bicikl sa 2 tocka (jelda =D> )
ali prilagodjen sneznim uslovima kao sto je MOOTS lepo prikazao:
i cini mi se da je tvoj bicikl vise lici na ovaj drugi opis.
Postavljeno 04 January 2013 - 07:46 PM
Postavljeno 04 January 2013 - 07:47 PM
Sve to za zapad možda stoji, ali ne za mesto gde si vozio, i nije poenta u tvojoj vožnji uzbrdo već jurnjavi nizbrdo slikovito opisanoj i hvale vrednoj.
Suviše sam mator za priču sa Vama, puno sam prešao na svemu i svačemu i svega se nagledao tako da se izvinjavam zbog svoje zabrinutosti.
Sledeće dve stvari koje ste u pravu, decu ne puštaj samu dalje od sebe (pored mene je jedan mali stradao dok sam jedva sklonio decu sa staze od rakete, roditelji su došli jedno deset minuta kasnije). Lično sam ja biciklista koji je "udario" dete, stajao sam na crvenom kad je klinac od desetak godina uleteo u mene sa trotoara (jurili ga drugari) i strovalio nas na autobus.
Pročitao sam opet šta sam sada i pre napisao i definitivno se pakujem odavde i sve najbolje Vam želim.
Postavljeno 04 January 2013 - 07:58 PM
Postavljeno 04 January 2013 - 08:16 PM
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika