Filmovi !!! :)))
Postavljeno 29 October 2019 - 09:57 AM
Niti je film prva liga, niti je gluma toliko maestralna. Muzika i rezija su za svaku pohvalu, kao i neka "idejna resenja" price. Prica, koja na banalan nacin, prikazuje marginalizaciju bolesnih, i uticaj drustva i okoline na coveka kao pojedinca.
Svakako je za preporuku, ali ne s toliko ocekivanja...
Postavljeno 29 October 2019 - 11:35 AM
Glavna uloga- Svedjanka Noomi Rapace,koju izuzetno cenim zato sto je vrhunska glumica.(Nadam sa da sam dobro napisao ime i prezime tesko se pamti)
Postavljeno 29 October 2019 - 04:47 PM
Ko kaze da je to umetnost? Betmen je isto sund,bar za mene,nego odgledaj ti ova dva filma sto sam dao preporuku pa da razgovaramo malo kao sav normalan svet. Salim se,filmovi su stvarno dobri.
Primetio sam zadnjih godina da su najbolji filmovi napravljeni po istinitim dogadjajima (based true story) ne znam engleski ali ovo sam zapamtio. Pa i proslogodisnji dobitnik oscara, je radjen po istinitom dogadjaju-Zelena knjiga
Znas kada je Betmen bio umetnost-kada sam kao klinjo citao strip-Betmen. Cudi me sto nisu ekranizovali Zagora ili Mandraka Ili Alana Forda-bar bi bilo smejurije.
Postavljeno 30 October 2019 - 07:25 AM
Postavljeno 08 November 2019 - 10:17 PM
Postavljeno 03 January 2020 - 10:14 AM
Postavljeno 10 February 2020 - 08:29 AM
Sinoc bila dodela Oscara. Moj favorit,mislim na film Joker nije ga dobio,SAD sa malo ulaguju Juznoj Koreji,Oscar je dobio juznokorejski film Parasite. Moracu da ga pogledam i svedem utiske.
Ali zato bio sam u pravu kada sam napisao da je Hoakin Finiks maestralno odglumio ulogu u filmu Joker. Jednostavno je oduvao konkurenciju. Uuuu! Sto volem sto sam uvek u pravu.
Tako i na Evroviziji ,nikada ne pogresim vise od 10%.
Duduse i Rene Zelveger(oscar za najbolju glumicu) je odlicno odigrala ulogu o zivotu Judy Garland u filmu -Judy,ali nekako mi muski sovinisti uvek prvo pomislimo na glavnu MUSKU ulogu.
Postavljeno 10 February 2020 - 11:39 AM
https://www.imdb.com/title/tt1950186/
Iznenadjujuce dobar i prijatan film do samog kraja, kamo srece da vise ovakvih prave. Kristijan Bejl pokidao sa glumom.
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika