Ukratko, iz zdravstvenih razloga sam morao da se vratim mojoj staroj ljubavi- biciklizmu.E, sad mada nije za pohvalu, zadnji put sam pedalao pre 5 godina i tada sam onako bez veze uzeo MTB iz naslova teme, koji sam detaljno sredio. Na njemu je sve originalno Shimano komplet, i josh uvek radi!

Ruddy Dax i Ja...
Started By
neledr
, Sep 09 2012 06:14 PM
4 odgovora na ovu temu
Postavljeno 12 September 2012 - 02:21 PM
He, pa nisu prasnjave,nego je na njemu bila neka melanholicno siva boja guma....podvucena crnom (farbom...i to cetkom) !?
...msm to je od prethodnog vlasnika ostalo.Na njemu su bile neke gume marke " Dzeki Chen", zatim totalno razj....ne sajle menjaci i tako svasta po nesto- na moju veliku radost!Samo sam se
da nije nista vitalno, jer mi je sve to ostalo u nekoj kutiji na tavanu od prethodnog bajsa!
E, sada do sada je promenjeno sledece: nove slick gume Rubena Cobra 26x1.90, sve sajle, novi komplet bandasi obadva CryptonX (nije se za sada imalo para za bolje) sa navojnom racnom 6 faz Shimano,razradjeno komlet sve na njoj sto se vrti, cima,giga, okrece i klacka tipa svi sumljivi lageri,remontovan zadnji amortizer, kao i prednja suspenzija ( za sada dok ne kupim komplet drugu viljusku, jer ima lufta par mm)....podmazani i detaljno fino podeseni menjaci i na kraju prefarbani ram i viljuska u istoj boji kao sto su i bile.....UH! Uskoro nove slike ! Pozdrav!!

E, sada do sada je promenjeno sledece: nove slick gume Rubena Cobra 26x1.90, sve sajle, novi komplet bandasi obadva CryptonX (nije se za sada imalo para za bolje) sa navojnom racnom 6 faz Shimano,razradjeno komlet sve na njoj sto se vrti, cima,giga, okrece i klacka tipa svi sumljivi lageri,remontovan zadnji amortizer, kao i prednja suspenzija ( za sada dok ne kupim komplet drugu viljusku, jer ima lufta par mm)....podmazani i detaljno fino podeseni menjaci i na kraju prefarbani ram i viljuska u istoj boji kao sto su i bile.....UH! Uskoro nove slike ! Pozdrav!!
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika