Znas li da li je to nesto novo? Jer imali su te stvari i ranije...
Ono sto su imali ranije meni nije odgovaralo iz vise razloga. Ja pricam o kampovanju na bajs turama - znaci, u principu minimalno opreme.
Njihovi sudovi su mi bili mali, ili makar neodgovarajuceg oblika i svrhe. Uzeo sam aluminijumski set iz Sportdepot-a (sportdepot.rs, na karadjordjevom trgu) i sasvim sam zadovoljan. Sve je izuzetno lagano a brzo se zagreva. Dve serpe, tiganj/poklopac i cajnik (koji ne nosim jer je preveliki). Sad vidim da imaju i novih stvari, verovatno i boljih od onoga sto sam ja uzeo, ali ja sam miran.
Ako su kutijice za zacin one plasticne, ovalne, pastelnih boja, za tri zacina, to nisam uzeo jer je relativno kabasto a ne staje mnogo, plus samo su tri pregradka. Ja nosim nekoliko kutija od 35mm filma, a unutra su kesice sa zacinima. To su one plasticne, cilindricne kutijice sa poklopcem - kao stvorene za zacine
Bidone nisam gledao.
Sve zavisi od toga o kakvom kampovanju pricamo. Ako bih isao kolima i ne bih morao da stvari vucem daleko, nosio bih regularne serpe, posebno ako bi se kuvalo za vise od jedne osobe.