Dali neko ima ideju koje zadnje svetlo moze kod nas da se nadje(kupi) ,a da moze da se montira na
sticnu 34.9 ?
Koliko sam video, Cat eye podrzava obime sticne do 32mm.
Zadnje svetlo za Sticnu 34.9
Started By
vladimir
, Mar 10 2008 04:38 PM
6 odgovora na ovu temu
Postavljeno 10 March 2008 - 05:53 PM
Neko svetlo koje se ne montira na šticnu? (Viđao sam svetla koja idu na zadnju vilu)
misaoni štap&kanap eksperiment: čičak traka, bilo koje svetlo koje je iz dva dela (svetlo i nosač), lepak/zumbalica/štagod
procedura: odseći sa nosača sve što ide oko šticne, tako da ostane samo onaj deo na koji je pričvršćen nosač svetla, Za njega nekako fiksirati čičak traku, tako da ne smeta montiranju svetla (verovatno najbolje zalepiti traku za nosač, mešavina bison kit ili sličnog sintelan-like lepka sa super lepkom 2-3:1, ludilo). Čičak traku koristiš da fiksiraš stvar za šticnu
Za još bolju varijantu, upotrebiti komad kaiša (a la vojni) od plastičnih vlakana odgovarajućih dimenzija (nabavka: na kvar odseći sa tuđeg ranca, sa potezača roletne, itd) i na njega našiti čičak tamo gde treba.
ideja maznuta sa sks xtra-dry blatobrana uz nužne modifikacije
misaoni štap&kanap eksperiment: čičak traka, bilo koje svetlo koje je iz dva dela (svetlo i nosač), lepak/zumbalica/štagod
procedura: odseći sa nosača sve što ide oko šticne, tako da ostane samo onaj deo na koji je pričvršćen nosač svetla, Za njega nekako fiksirati čičak traku, tako da ne smeta montiranju svetla (verovatno najbolje zalepiti traku za nosač, mešavina bison kit ili sličnog sintelan-like lepka sa super lepkom 2-3:1, ludilo). Čičak traku koristiš da fiksiraš stvar za šticnu
Za još bolju varijantu, upotrebiti komad kaiša (a la vojni) od plastičnih vlakana odgovarajućih dimenzija (nabavka: na kvar odseći sa tuđeg ranca, sa potezača roletne, itd) i na njega našiti čičak tamo gde treba.
ideja maznuta sa sks xtra-dry blatobrana uz nužne modifikacije
Postavljeno 10 March 2008 - 08:24 PM
Zar to ne đuska malo? (ok, možda tako još više upada u oči)
Znam da ima onih što se montiraju na kacigu...
Znam da ima onih što se montiraju na kacigu...
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika