Kako se samo javljaju oni koji su se prepoznali ,zalosno- A kineze i ruse opet niko da pomene,valjda oni za neke imaju onaj oreol andjela nad glavom. Oni su bezgresni.A Armstrong ,gad,gnjida,bas zalosno.
ja sam se javio, ne zato sto sam se prepoznao vec zato sto smatram da moj stav nema veze sa nacionalizmom vec sa njegovim postupcima i karakterom i kao argument sam naveo sam naveo jednog drugog Amerikanca kojeg veoma postujem i smatram pravim sportistom, biciklistom, sampionom i nadasve covekom. Covekom koji je imao toliko postenja, samopostovanja pa i autoriteta da se javno suprotstavio lazima koje je Lance *proizvodio* sto ga je skoro kostalo karijere.
Poenta mog predhodnog posta je: Greg Lemond je Amerikanac. Lance je gad. Nema nacionalizma kod mene po tom pitanju.
Ne vidim sta je zalosno u tome da ljudi iznose misljenje. Jedino sto (tebi) moze da bude zalosno je to sto se moje misljenje ne slaze sa tvojim.
Zalosno je sto je kazem sta mislim da nije zalosno sta je on uradio da izazove takvo misljenje!?!?!?
A, evo, cisto da te zadovoljim, svim Kinezima i Rusima koji su uhvaceni da su dopingovani osvojili Tur de France da j..m mamu u p..ku!
Da ne zaboravim: drogiranu!