Downhil prvenstvo Crna Trava
Started By
Ciklo
, Mar 03 2008 01:03 AM
91 odgovora na ovu temu
Postavljeno 23 August 2008 - 06:01 PM
Pa kako da ti objasnim. Jos smo u ranim fazama pregovora sa najvecim sponzora koji bi trebalo da budu. Ali nekako su ljudi gluvi kada treba da odrese kese kako bi sponzorirali neki sport. A posebno vakav neki ekstremni. Prosto im se nevraca ulozena para i malo ko ima interesas da nesto obavi. Mi kako klub smo kompletno spremni da uradimo taj festival ali fali novac, i mi nemozemo da ga damo iz svog dzepa jer u klubu 90% su deca do 18 godina koji imaju 100dinara dnevno za u skolu. Ali ipak imali smo obecanje od jednog biznismena da ce da nam pomogne u taj projekat. Momentalno je na nekom odmoru pa cekamo da se vrati i da produzimo razgovore oko hepeninga. Najteze je da se nadje taj ''sponzor'' posto za onaj drugi deo nastana je skoro sve gotovo. Staze su gotove jos samo neko malo podesavanje na njima i bice kompletne. ipak smo mi svaki dan na njima. Ali kako i da je mi ni posustajemo i boricemo se do samog kraja kako bi uradili taj bajk festival. Mozda se malo pomeri za Oktobar a ne kako sto je prethodno bilo najavljeno za Septembar. Ali kako i da je da smo mi zivi i zdravi i bice sve u buducnosti. Ajde pozdrav i dobicete informacije o tome kako tece cela organizacija
Before you ask stupid questions, ask GOOGLE first
Postavljeno 31 March 2009 - 09:04 PM
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika