Postavljeno 21 May 2008 - 07:08 PM
Ja sam se od skoro registrovao na ovom sajtu,jer sam bas tada i saznao za njega,inace,vozim DH, al moje kolege sa kojima vozim vise su za XC,citao sam vase teme i rasprave i mogu vam reci da mi je laknulo kada sam video da ste ambiciozni po pitanju DH u Srbiji,mogli bi cak i neki skup da oraganizujemo da podstaknemo klubove da se ovakva prvenstva malo vise organizuju.Tako da se nadam da cu u buduce pratiti teme i sam ih postavljati,jer kazem vam,malo sam se kasno prikljucio sajtu!Nego,sto se tice crne trave,posto sam cuo da je prosle god. dole bilo prvenstvo i od drugara sam cuo da su staze odlicne odlucio sam da se u to uverim,tako da sam ove god 1.maj tamo proveo vozeci se,mogu vam reci da su staze bas xtremne,al mnogo dobre,vozi se kroz mesavinu borve sume i bukovine,to je koliko sam ja video,jer tuda kuda sam vozio je bas prosle god prolazila staza,jos su i trake bile vezane....
Tako da jedva cekam da ove god vozim tamo,samo me brine ta licenca,kako mogu da je dobijem i ustvari da li mi je potrebna...tako da ako neko sazna neka mi javi.