Kaciga
Postavljeno 13 June 2013 - 09:44 PM
Postavljeno 13 June 2013 - 09:47 PM
šatro nađem da obim paše, stavim kacigu i lepo zategnem, al' opet ostane mesta u njoj
Tomorrow, never.
Postavljeno 14 June 2013 - 12:44 PM
Imam kacigu UVEX FP1,broj 55-59. Obim glave mi je 57 i nemam kosu.Dobio sam je od brata pre nekoliko godina i ne razdvajam se od nje,čak i na malim relacijama.Kupljena je u Planet Bajku i plaćena preko 6.000 dinara,što je tada bilo oko 70e.U pakovanju imaju i rezervni sunđeri,delovi koji se na kacigi najčešće pohabaju.Pored bezbednosne uloge za mene je kaciga nezamenljiva zaštita od sunca,pa i vetra.
Prvu kacigu dobio sam od druga,davne 1982-e godine.Bila je kožna i kacige su tada bile retkost.
Postavljeno 14 June 2013 - 08:53 PM
Evo da odgovorim ja iz svog iskustva. Ja sam inace, prirodno trajno depiliran po glavi . Glavudza hoce da izgori kada nema nista na glavi. Ni kacket ni kaciga ni....vladetaub je napisao:nemam kosu.
Jel ti izgori koza od jakog sunca kroz otvore za ventilaciju?
cycling is life, that's why I pedal ...
Postavljeno 15 June 2013 - 12:16 AM
Ne može ta oprži kroz kacigu... Ja se šišam kratko, na 'keca' što se kaže, i ne oprži me sunce kroz kacigu.Da, da, ali kakva je situacija sa kacigom, koliko sunce moze da te oprzi kroz otvore?
Postavljeno 15 June 2013 - 12:23 AM
Ja šetam Scott Voltage. (oko 3,500 rsd) Čvrsta, velika, vruća za leto, al super za zimu. Ima malo ventilacionih otvora. Volim ovaj fazon jer se nekako još zaštićenije osećam s njom.
Dobra i jaka kaciga namenjena za manijacenje!
Imam neku selev alien malo izgrebanu ali mi ne pada na pamet da je nosim, ne volim kacige.....Jedno cu je koristiti ako zobs dobije izmene kojih se bojim, nadam se da nece.....
Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!
Postavljeno 15 June 2013 - 12:43 AM
E to mi kazi. Dosta mi je ribarske kape, samo gledam kad ce mi odleteti pri brzim spustevima. A i ne ide mi kapa na dres i gaceNe može ta oprži kroz kacigu... Ja se šišam kratko, na 'keca' što se kaže, i ne oprži me sunce kroz kacigu.Da, da, ali kakva je situacija sa kacigom, koliko sunce moze da te oprzi kroz otvore?
Postavljeno 15 June 2013 - 07:09 AM
Postavljeno 15 June 2013 - 07:38 PM
Postavljeno 18 July 2013 - 11:35 PM
vec imam jednu kacigu koja je 54-61 (valjda) i ta mi je velika, tj kad je stavim lepo je podesim napred i nazad, ali sa strane ima mesta (oko 2 cm mi seta levo desno).
pa sam odlucio da probam ovu manju (a svi su mi govorili da sam glavonja )
http://www.cikloberz...w.php?id=108007
polovna je ali je cena ok...
na sta obratiti paznju pri kupovini polovne kacige? prvo bih je probao pre kupovine
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika