Japanskom cikloturisti ukraden Panasonic ispred Ušća
Postavljeno 30 July 2012 - 09:01 PM
Samo cu da citiram jedan komentar od prijatelja iz Rusije..
"cim ti predjes 20.000 km po svijetu sa jednim biciklom (a prije toga 40.000 po Sjevernoj i Juznoj Americi), a ukradu ti ga ispred trznog centra sa 200+ videokamera, od kojih je nekoliko snimilo lopova, ja mislim da nece biti potrebe za diskriminacijom... i tvoj slucaj ce se pojaviti u medijima, i javnost ce se ukljuciti u potragu za genijom koji ga je ukrao."
šta drugo reći no BRAVO za kamarada !!! =D>
Ko sam ja da zahtevam isti tretman kao stranac na putu oko sveta...ja sam samo građanin drugog reda u sopstvenoj državi ili bih ako dozvoli citirao Joneta sa CN-a "onaj sa jeftinim ulaznicama/narodna boranija"!
Ne preostaje mi ništa drugo sem da sutra obučem svoje samurajsko odelo, odem do nadležnih, predstavim se kao Natukimi Čuči svetski-ciklo-putnik, potom predam fotografiju svog ukradenog bajka(dopisaću na ramu ToShiba/model:KoLudo) i zahtevaću punu policijsku istragu!
Računam da ću pored medijskog publiciteta i susreta sa gospodinom oblih ivica uspeti da se ogrebem bar za kilo šljivovice, ako ništa drugo... i to je nešto...
stučem kilo ljute pa mogu da izvedem harakiri s`leđa!
Za sve one koji su možda kojim slučajem uplatili donacije za kolegu sa istoka, ne tugujte, možda bi bilo još bolje da osnujete neki fond za oštećene/unesrećene strance u tranzitu...šta znaš, zlu ne trebalo, ipak je to kvalitetan marketing i koji politički poen... Te pare će sigurno završiti na "pravom" mestu!
*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU
Postavljeno 30 July 2012 - 09:37 PM
A ovog Japanca bih ja momentalno proterao, sa bajkom ili bez, kako god! Kolika se frka digla, mogla je i vlada da padne ( a taman se iskanjerala da se rodi) pa da, nedaj Bože, opet idemo na izbore.
Postavljeno 30 July 2012 - 09:48 PM
Ljudi, ovo se Mikoš definitivno premaskirao u Japanca! Još da je napisao Panasonic - model Dura Ace, mogao bih ruku u vatru da stavim.
Postavljeno 30 July 2012 - 09:51 PM
Prevedeno:"Ukoliko si ino lelemud koji je presao 20+40kkm onda ces imati veca prava od domorodaca poreskih obveznika" ... MilinaSamo cu da citiram jedan komentar od prijatelja iz Rusije..
"cim ti predjes 20.000 km po svijetu sa jednim biciklom (a prije toga 40.000 po Sjevernoj i Juznoj Americi), a ukradu ti ga ispred trznog centra sa 200+ videokamera, od kojih je nekoliko snimilo lopova, ja mislim da nece biti potrebe za diskriminacijom... i tvoj slucaj ce se pojaviti u medijima, i javnost ce se ukljuciti u potragu za genijom koji ga je ukrao."
Postavljeno 30 July 2012 - 10:13 PM
A sad nešto gledam, pazi ovo: "skupocen bajk, kakav se samo u Japanu može kupiti, sa 27 brzina..."
Ljudi, ovo se Mikoš definitivno premaskirao u Japanca! Još da je napisao Panasonic - model Dura Ace, mogao bih ruku u vatru da stavim.
I moj "ToShiba KoLudo" sa 21 brzinom je od neprocenjive istorijsko/sentimentalne vrednosti, unikat koji je napravljen u pauzi za ručak marljivih kosookih prijatelja sa proizvodne trake ToShiba televizora u Japanu. Kuroizitet koji ga izdvaja iz gomile mediokriteta je da kada su uvideli kakavo su savršenstvo stvorili, rešili su da sebi odseku obe ruke kako nikada ne bi ponovili takvo umetničko delo...
Postavljeno 30 July 2012 - 10:18 PM
Jbg posle sportskih terena, merkura, pandurskih stanica, morao je i usce da overi
Leteci cirkus Monte Gljivice. Da su nasli maznuti bicikl nekom Rusu, kontam da bi i patrijarha doveli
Postavljeno 30 July 2012 - 11:57 PM
Covek je preko medija podigao prasinu oko ukradenog bajka,uspelo je,nasli su krivca i bajk,sve reseno. To sto drugi pojedinci ne znaju da podignu prasinu kada je neka nepravda ili kradja ucinjena-to nije sigurno krivica japanca.
Koliko vidim ova tema nema vise svrhu niti cilj. Japanskom cikloturisti su nasli bajk, čiča miča i gotova priča.
Postavljeno 31 July 2012 - 12:30 AM
A ne...ne...To da li ima ko vise prava ili jeli domorodac zakinut u ovoj drzavi, davno smo naucili, ljudi politizujete tematiku jezivo, ako vam se nesto ne svidja,organizujte se,izadjite na ulice,zapocnite medijski rat protiv drzave, uradite promene,lako je pisati,sami ste isli ili niste isli na izbore i birali ste ili niste jedne ili druge.
Petooktobarski sam veteran (uh.. kako ovo jezivo zvuči ) sa dobranim iskustvom demonstracija devedesetih, što se mene tiče ja sam tu knjigu zatvorio šestog oktobra i obzirom na dešavanja u protekloj dekadi ta se otvoriti više neće, tako da od izlazaka na ulicu i demonstracija mrka kapa. Toliko od mene, sada se zalažem za onu: na mladima svet ostaje...
Trenutno sam potpuno apolitizovan tako da kritika uopšte ne nosi stranačke boje.
Pa evo ja se trudim da dignem medijsku prašinu, ali mi se čini da mi je neko baca nazad u oči!Covek je preko medija podigao prasinu oko ukradenog bajka,uspelo je,nasli su krivca i bajk,sve reseno. To sto drugi pojedinci ne znaju da podignu prasinu kada je neka nepravda ili kradja ucinjena-to nije sigurno krivica japanca.
Pa valjda je i ovaj forum neki vid javnih medija, zar ne??
Ko ovde krivi Japanca?? Pa ti si promašio suštinu u potpunosti!
Hvala ti na svršetku, Hans Kristijan Andersene.Koliko vidim ova tema nema vise svrhu niti cilj. Koliko vidim ova tema nema vise svrhu niti cilj. Japanskom cikloturisti su nasli bajk, čiča miča i gotova priča. Japanskom cikloturisti su nasli bajk, čiča miča i gotova priča.
Postavljeno 31 July 2012 - 04:11 AM
Jbg posle sportskih terena, merkura, pandurskih stanica, morao je i usce da overi
Leteci cirkus Monte Gljivice. Da su nasli maznuti bicikl nekom Rusu, kontam da bi i patrijarha doveli
Jbt pogledajte sliku kao da su iskopali ZVEZDANU KAPIJU pa se ponosno slikaju sa njom.....Kakvu gomilu lelemuda mi izdrzavamo......
Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!
Postavljeno 31 July 2012 - 06:48 AM
...Al' stvarno, jel ste čuli da mu je Donald Dačić poručio da se ne odvaja od bicikla DOK NE NAPUSTI SRBIJU!!!....ej Srbijo, Indijo!
Postavljeno 31 July 2012 - 07:07 AM
Gde tacno politizijuemo temu? Osvrt na sopstvena prava u sopstvenoj drzavi je jako daleko od politizacije, cak je vrlo zivotno pitanje.To da li ima ko vise prava ili jeli domorodac zakinut u ovoj drzavi, davno smo naucili, ljudi politizujete tematiku jezivo
sami ste isli ili niste isli na izbore i birali ste ili niste jedne ili druge.
E jest, sami smo krivi. Ako ni zbog cega drugog, ono zato sto smo spavali na casovima obuke za koriscenje kristalne kugle. Ne znam tamo neke davne 2k8 godine, su ako se ne varam stameni penzosi glasali za gljivicu i folsilkovica krku uvereni da ce se oni kad osovoje vlas' i pokore preostali poznati deo svemira, obracunati sa izdajnicima. Ali avaj oni se udruzise Ove godine, vodjeni ko zna kojim motivima, mozda ocekivanim povisicama penzije od 1% su opet glasali za monsinjor Gljivicu, koji je pre toga postao zastitno lice ex izdajnika, pa se opet Slobin mali od palube predomislio Elem, zivo me zanima sta se to na izborima u Sljivadiji moze da promeni?
To sto drugi pojedinci ne znaju da podignu prasinu kada je neka nepravda ili kradja ucinjena-to nije sigurno krivica japanca.
Eto jos jednog resenja. Kome god maznu bajs, po dve kasikare i kanister benzina pa na Andricev venac. Ima da digne medijsku prasinu, i dobice bicikl nazad, makar pre nego sto zafasuje CZ ...
No dobro, time se utire put promenama. Danas bi morao dizati medijsku prasinu ne bi li drzavni organi pokusali da ti nadju ukradenu imovinu, za koju godinu ces morati da dizes medijsku prasinu ne bi li ti hitna pomoc dosla ako ne daj boze zatreba
Postavljeno 31 July 2012 - 07:58 AM
No dobro, time se utire put promenama. Danas bi morao dizati medijsku prasinu ne bi li drzavni organi pokusali da ti nadju ukradenu imovinu, za koju godinu ces morati da dizes medijsku prasinu ne bi li ti hitna pomoc dosla ako ne daj boze zatreba
Kako je krenulo, cini se da nas sve ovo ceka
Postavljeno 31 July 2012 - 10:47 PM
A ja bih te iste prijavio za "krađu teme", jer se ovakva diskusija rodila i vodila baš ovde, među ojađenim vlasnicima ukradenih bicikala i svi ostalih koji su ispoljili saosećanje i želju da pomognu da se stvar reši. Nekih rezultata je i bilo. Sada se pojavio Japanac i svi dohvatili da o tome guslaju, a cikloberzaše ko šiša.
Nego, ja bih da se dotični Japanac privede i da prikaže svoj bajk u " Pimp my bike". Pa da se stručno oceni da li to stvarno toliko vredi ili je stvar naduvana.
Postavljeno 31 July 2012 - 10:55 PM
Postavljeno 31 July 2012 - 11:12 PM
Postavljeno 01 August 2012 - 12:03 AM
Meni je od cele ove priče najsmešnije to što se svugde ističe kako je to "Panasonic" bajs a opšte je poznato da su sve (ok, možda ne baš sve ali 99%) stvari koje se kod nas prodaju pod tim brendom kopije koje ne vrede 5 para tj. ako bilo koga na ulici pitate šta misli o panasoniku mislim da će 90% odgovora biti "pure crap"
http://images04.olx.... ... soanic.jpg
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika