Kocnice
Postavljeno 16 August 2012 - 12:43 AM
sd7 (Speed Dial 7?) su 50 klasa bolji od pomenutih plasticnih, zasto ih poredis? Taj srafic (Speed Dial) se kod mene okrece sasvim ok, a u jednom momentu ces naci za tebe odgovarajuci polozaj i verovatno ces ga posle retko pomerati. On ti menja odnos modulacija/sila kocenja. H i L na LX (ne znam, mrzi me da guglam) najverovatnije radi slicno kao i Speed Dial burence, samo sto imas fiksne pozicije
Postavljeno 16 August 2012 - 12:55 PM
Za mene ovo nisu gluposti jer ne nameravam da delove na bicikli menjam svake godine ,tome ne bi bilo kraja
Hvala onima koji su pokusali da mi pomognu
TEMA ZATVORENA
Postavljeno 16 August 2012 - 03:41 PM
pametno da kocis. ocisti felne i ne vredjaj se stefo care,los dan je bio djapetu.to je normalno.javi kako koce, nemoj zatvarati temu
=D> stefa
=D> stefa
=D> stefa
aleee aleeee
Tako da bez nerviranja uvek postoje ljudi na berzi koji ce pomoci coveku koji ne zna ili je neodlucan, pa makar pisali po 100 puta istu stvar...
Hm da! cestitam na dobrim kocnicama!!!
Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!
Postavljeno 16 August 2012 - 10:51 PM
Admini ako je tema visak izbrisete je,ok je to skroz
Ja vozim bajs rekreativno na Adi Huji,i svake godine mu po nesto dodam,sto od opreme,sto od delova,tako da nastavite,kao i ja da odrzavate svoje ljubimce i cinice vam zadovoljstvo barem tokom voznje
Postavljeno 17 August 2012 - 09:20 AM
Postavljeno 17 August 2012 - 09:45 AM
Ljudi suzdržite se malo,uprkos animozitetu koji gajite međusobno.
Raspravljajte se argumentima,a ne ružnim epitetima.
Stefan je postavio svoju temu u kojoj je izneo sta misli da mu treba,i koje je nedoumice imao oko toga,tema jeste sažvakana više puta,ali bože moj,život je i tako sastavljen od ponavljanja.
Postavljeno 17 August 2012 - 11:56 AM
Postavljeno 16 September 2012 - 02:54 AM
Da li se isplati ovo? http://cikloberza.co...ow.php?id=81451
Ne razumem se uopste u hidrauliku zato i pitam. Ovako laicki koliko vidim, treba plocice za prednju da se kupe i da se zameni ulje. Da li se ti troskovi isplate pa da ovo bude povoljno?
Ne treba mi nikakva ultra sila kocenja, vise se razmisljam da zamenim v-brake iz prakticnih razloga. Tako da su rotori od 160mm sasvim dovoljni. Nisam planirao bas skoro da menjam v-brake (jer bih morao i nable za disk da kupujem), ali ako je ovo povoljno, da kupim i drzim u steku.
I da, informativno pitanje, jel mogu creva da se menjaju (za slucaj da je neko kratko)?
Postavljeno 19 October 2012 - 02:43 PM
Da ne mislis na ovako nesto:http://www.sjscycles...-rear-prod9329/da li neko zna gde mogu da nabavim M-BRAKE kocnicu? stariji je model i ide sa menjacem od 7 brzina.
hvala puno
Postavljeno 02 February 2013 - 08:51 PM
Ako se ne dobija ništa realno bolje koja bi bila neka sledeća klasa za upgrade sa kojom bi dobio neko realno poboljšanje u sili kočenja?
Postavljeno 02 February 2013 - 09:07 PM
Trenutno na bajsu imam hidrauliku Shimano 485 i sve funkcioniše kako treba, zanima me da pitam iskusnije dali bi realno dobio nešto ukoliko bi postojeću hidrauliku zamenio sa Shimano 535 deore hidraulikom?
Ako se ne dobija ništa realno bolje koja bi bila neka sledeća klasa za upgrade sa kojom bi dobio neko realno poboljšanje u sili kočenja?
Proveri da li je prodato imao je Tomislav juicy7 za 70-tak evra komplet.....To je super hidraulika....
Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika