Gde nestade DH???
Postavljeno 15 May 2006 - 08:07 AM
MTB do groba a i posle...
Postavljeno 08 September 2008 - 08:58 AM
A evo kako izgleda u stvarnosti[youtube_embed][/youtube_embed]
Postavljeno 23 September 2008 - 02:41 PM
"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."
Polar matrix - 14400km; Gary Fisher - 28983km; Wilier - ...in progress...
Postavljeno 23 September 2008 - 04:20 PM
po meni je DH samo za likove koji imaju dosta para.Da moze da ima dva,tri vrhunska bajsa.Inace ne volim da se izivljavam sa bajsem.Ja ga koristim za voznju,trening ne za lomatanje na stepenicama.
Apsolutno se neslazem sa tobom. Zasto je DH za bogate momke. Ja nemam nikakva primanja i delove za bajk kupujem jednom na 3 meseca jer samo tako mogu da sakupim novac. Investiram u bajk a opet vozim spusteve sa njime. Izivljavanje na bajk radi samo neuki momak koji pojma nema sta je DH. Dh nije samo da krenes nizbrdo i da se spustis do cilja. Ima nepismenih ljudi po Makedoniji koji kazu '' Da pustis i govno nizbrdo ima da se kotrlja''. Ali nije tako.
A sto mislis da je XC nesto jeftinije. Nije jeftiniji bajk vec njegovo odrzavanje. Evo primer vozis neki XTR ili X.0 zadnji menjac i vozis neko brdo, i hoces da promenis brzinu a ides sporo. Brzina se ne promeni lanac zapetlja menjac i polomi ga. Eto stete od 200 eura.
Postavljeno 23 September 2008 - 05:51 PM
po meni je DH samo za likove koji imaju dosta para.Da moze da ima dva,tri vrhunska bajsa.Inace ne volim da se izivljavam sa bajsem.Ja ga koristim za voznju,trening ne za lomatanje na stepenicama.
Ma kakvi...Znam neke spustaše i frirajdere koji nisu ni "b" od bogati, a voze super mašine i
što je još bitnije - umeju da voze.Štednja zna da čini čuda,ako si dovoljno zagrižen za nešto.
Ko se iživiljava na bajsu - taj ga i lomi, ali treba umeti da se iživljavaš, to je već druga priča
Svako piči svoj stil, nekome su milije stepenice od nabijanja kilometraže i kondicije
Postavljeno 23 September 2008 - 06:17 PM
Postavljeno 23 September 2008 - 06:25 PM
Nemogu da se raspravljam jer mogo bi da odbranim svoj stav,ali me mrzi da sad kuckam.Mozda sutra.Sve u svemu milsim da nije sve bas tako ali o.k. ionako me ta kategorija ne zanima.Jer ti sto se lomataju i sl. su smesni vozaci.Umrli bi na pola kruga oko ade.Bolje voziti zbog sebe nego izigravati i majmnisati se na bajsu.
Ne slažem se s tobom da su smešni vozači oni koji voze DH-FR i slično,naprotiv,oni
su ti od kojih bi trebalo da učimo tehniku,jer su majstori toga!A koliko tek tu snage
treba,ne bi verovao,to samo izgleda da bajsevi lete sami od sebe,skaču i spuštaju se
Ali da ti ne kenjam ja o tome,nisam stručan,objasniće ti mnogo bolji poznavaoci DH tema
ovde te stvari
Nije ni meni do rasprave,niti bilo koga branim/napadam, samo kažem da svako treba da
vozi onaj stil koji mu najviše odgovara.Vozi, hebeš savete i filosofiranje po forumima,
samo vozi
Postavljeno 23 September 2008 - 07:03 PM
Hajde ta taj lisabon preselimo u Majdapek. Toliko tamo stepnica i nizbrdica ima da vi ne mozete da zamislite. I da se sve to lepo organizuje i namesti te skakaone. Ma ima da bude kao u lisabonu. Bez zezanja.
Mada bi ovde dolazili lokaln9i klinci koji lome bandase po ceo dan i misle da voze profi.
Ja bi jednog dana da probam to niz Majdapek, i ko zna mozda vas pozovem da probate.
mi je susimo pa je pusimo!
Novi horor film za one koji imaju kola!
"Decko koji grebe"
Postavljeno 23 September 2008 - 07:38 PM
Neka moja piskaranja http://ja-pisem-posl...i.blogspot.com/
Postavljeno 23 September 2008 - 07:50 PM
A sto se tice papirologije to ne bi znao da sredim jer tamo prakticno nema ljudi. Grad izumira polako ali sigurno. Neznam ako je ostalo oko 5.000. Bas uzas ali je sav pogodan za DH ili ti DS. Za slike ceprkam po net kako bi vam prestavio i manji deo tog grada. Bas se trudim !
"Decko koji grebe"
Postavljeno 23 September 2008 - 08:06 PM
A ja se vec dugo zabavljam tako sto se penjem se ulicama po beogradu pa se spustam stepenicama i trotoarom, fazon mi je da vozim bajs tamo gde bih se inace kretao peske ..a izbegavanje ljudi dodatno uvelicava zabavu, reko ako se ljudi setaju po biciklistickim stazama na uscu, adi i drugim, zasto se ja ne bih vozio po stepenicama i trotoaru ?
Postavljeno 23 September 2008 - 08:12 PM
"Decko koji grebe"
Postavljeno 23 September 2008 - 08:15 PM
Naravno, štos je što i njima treba nešto da se pohvale kako su bili korisni dok su bili na vlasti, kažeš stoci da ćeš da sve organizuješ sam a da pustiš njh da otvore trku i slikaju se ako ti ne budu smetali za dozvole i papire i daju neku kintu za organizaciju. Prve godine trka bude nikakva jer dodje malo ljudi, druge malo bolja, a posle treće počnu da dolaze stranci i da ostavljaju pare po kafanama pa će onda svi mogući sponzori da se trkaju ko će da ti pomogne. To naravno funkcioniše ako ne naletiš na nekog ko neće da lupi pečat tamo gde treba dok mu ne daš kintu koju nemašDa da sad ce nova vlada da organizuje downhill trce sve se saplicu...
Neka moja piskaranja http://ja-pisem-posl...i.blogspot.com/
Postavljeno 23 September 2008 - 10:25 PM
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika