Presta ventil
Postavljeno 08 July 2012 - 08:44 PM
Procito sam dosta tema o presta ventilima, i govorite za taj neki adapter koje se navrne da bi se mogla napumpat guma, o kakvom je adapteru rijec, koliko je para taj adapter, pukla mi je guma a prvi put imam presta ventil, nekako mi je uvijek A/V bio prakticniji za upotrebu.
Postavljeno 09 July 2012 - 09:06 AM
Postavljeno 09 July 2012 - 08:15 PM
tako da sam moro pjeske do kuce nekih 5 kilometara
sacu prodat tockove, samo radi preste :@
Postavljeno 10 July 2012 - 08:14 AM
Ebem ti presta ventil, i gumu, i kompresor, i tocak, i biciklo, kako sam se iznerviro radi PRESTA *ranja, kupioo novu gumu, kupio adapter, namontiro sve, i imam kuci nekakvu pumpu napuse donekle al pusta negdje i ne moze dalje da puse , uglavnom dovoljno da odem do prvog kompresora, odem do kompresora na benzinskoj pumpi, i tamo onaj automatski nastimas i on sam puse, i stavio ja sve kad nece da puse, ja opet kad nece, haj reko ne radi kompresor pa odem do druge benzinske, i tamo nastimam kad nece, a pm sta je ovo reko sad, ja opet probam nece, i slucajno udarim rukom pedalu i izmakne se bike a meni ostao kompresor u ruci nataknut na ventil, pade biciklo a ventil se slomi
tako da sam moro pjeske do kuce nekih 5 kilometara
sacu prodat tockove, samo radi preste :@
Ne znas kako radi kompresor i sad ti je kriv presta ventil...
http://www.dusanpopovic.com - Trčanje, bajs, planinarenje, putovanja, kuvanje...
Postavljeno 10 July 2012 - 10:08 AM
Eh da ne bi otvaro novu temu, cime cu razbusit felne da stavim gume sa A/V ?
Moze li busilicom ili moram nekom nosit ?
Postavljeno 10 July 2012 - 10:36 AM
Postavljeno 12 July 2012 - 07:14 AM
Postavljeno 12 July 2012 - 11:26 AM
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika