Tour de France 2012
Postavljeno 02 July 2012 - 01:35 PM
Svaka cast Saganu, sve nas je iznenadio. Prognoziram da ce osvojiti neku majcu, ali sad tacno koju, to ne bih znao reci.
Ipak, ja tipujem na Cancellara - Spartakusa. Iako su pricali da je vozac za klasike, mozda je to samo maska za ostale jer smatram da Spartakus ima dovoljno snage i iskustva da osvoji ovogodisnji Tour. Nema Kontadora, nema jedne sestre Slek, a prethodno je pobedio na trci Strade Bianche i prvak je na hronometru u svojoj zemlji. Mogu samo da kazem - napred u pobede!
Postavljeno 02 July 2012 - 01:51 PM
blagi off... mene je Hesidal odusevio kako se drzao na Giro, narednih godina ocekujem da ce biti jedan od favorita za osvajanja Tour-a
Postavljeno 02 July 2012 - 02:00 PM
Moj utisak je da je ovogodisnji Tour stvoren za hronometrase. 10, 11. i 16. etape su po planinama. Ima i brdskih ali najvise ima po ravnicama.
Videcemo...
Postavljeno 02 July 2012 - 04:32 PM
Postavljeno 02 July 2012 - 08:22 PM
On je klasican hronometras i tu je da pomaze Sleku u brdima, kao npr. Hinkapi u BMC-u, Gerans u Sky-u, Baso u Liquigas-u...
Zao mi je sto Grajpel nije danas osvojio, ne volim Kevendisa...
Postavljeno 05 July 2012 - 12:01 PM
Ehh pa nema nista od Kancelare na tim usponima, nije on za to... On cak nije ni prvi vozac RadioShack Nissan Trek-a, nego Frank Slek... koji je musko usput
On je klasican hronometras i tu je da pomaze Sleku u brdima, kao npr. Hinkapi u BMC-u, Gerans u Sky-u, Baso u Liquigas-u...
Kancelara da pomaze devojcici Sleku? Hah, mora da se salis... Kancelara je jednom prilikom izjavio da ga drugari iz tima ne cuvaju i da mora sve sam. Bas zbog te "humanosti" bih voleo da pobedi. Na hronometru nema cuvanja, a on tu uvek pobedjuje. Jedino sto priznajem sestrama Slek to je uspeh u brdima. To ne sporim.
Mali Saganko kida! =D> Videcemo kako ce se snaci u brdima.
Postavljeno 09 July 2012 - 09:36 PM
kad Kancelaru ostavi skoro ceo minut, prosto neverovatno
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika