Jump to content

Photo

20. Fruškogorski MTB maraton

• Please log in to reply
100 replies to this topic

#81 IgorN

IgorN
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5533 posts

Posted 09 May 2012 - 10:15 AM

gordan said

nblexel said

Da li bi moglo sledećih godina da se obrati pažnja na ovo?

Nema brige do 2018. godine (potom 2029. godine). Tek tada Đurđevdan pada u nedelju...

a sta je sa sledecim parlamentarnim izborima 2016? :mrgreen:
pa predsednickim 2017
pa Djurdjevdan 2018
mislim, ako uopste prezivimo decembar 2012 #-o
  • 0

#82 nblexel

nblexel
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1137 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 09 May 2012 - 10:27 AM

Hahaha :lol: mislio sam da se maraton prebaci na onaj vikend pre ili posle Đurđevdana :mrgreen:
  • 0
Haro X6

Definition of freeride: Ride and feel free! [Richie Schley]

#83 markowe

markowe
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 416 posts

Posted 10 May 2012 - 02:36 PM

Ma, ljudi su samo pogrešno postavili svoje prioritete - šta da im se radi!
  • 0
Move along now, nothing to see here...

#84 sirenica

sirenica
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 438 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 10 May 2012 - 09:03 PM

markowe said

Ma, ljudi su samo pogrešno postavili svoje prioritete - šta da im se radi!

n2:thumbsup :lol:
  • 0

#85 student158

student158
  • Members
  • 8 posts

Posted 11 May 2012 - 06:02 AM

Sve pohvale organizatorima. Ove godine staza super obelezena. KT kao i uvek bezprekorne... nestrpljivo iscekujem fotkice i video :)
  • 0

#86 umpirsky

umpirsky
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 174 posts
  • LocationНиш

Posted 11 May 2012 - 06:25 AM

student158 said

Sve pohvale organizatorima. Ove godine staza super obelezena. KT kao i uvek bezprekorne... nestrpljivo iscekujem fotkice i video :)

Већ има неки видео viewtopic.php?f=29&t=6195.
  • 0
Postavljena slika

#87 student158

student158
  • Members
  • 8 posts

Posted 11 May 2012 - 12:58 PM

umpirsky said

student158 said

Већ има неки видео viewtopic.php?f=29&t=6195.

Hvala :)
  • 0

#88 bomber

bomber
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 276 posts

Posted 12 May 2012 - 12:43 PM

Odlicni uslovi, super staza i skoro odlicno obiljezena :D opet imam jednu zamjerku :) na samom kraju staze srednjeg maratona, pa kad se neko javi ko odlicno poznaje stazu volio bih da mi objasni nesto :)
U svakom slucaju, odlican provod i vidimo se opet !
  • 0

#89 markowe

markowe
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 416 posts

Posted 12 May 2012 - 01:15 PM

bomber said

Odlicni uslovi, super staza i skoro odlicno obiljezena :D opet imam jednu zamjerku :) na samom kraju staze srednjeg maratona, pa kad se neko javi ko odlicno poznaje stazu volio bih da mi objasni nesto :)
U svakom slucaju, odlican provod i vidimo se opet !

Pa hajde, recimo da mi "lokalci" već znamo stazu zatvorenih očiju..! Šta te muči?
  • 0

#90 bomber

bomber
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 276 posts

Posted 12 May 2012 - 07:22 PM

Ma ne muci me nista :) samo sam radoznao :)
koliko se sjecam, prosle godine sama zavrsnica srednjeg maratona je bila drugacija......nakon zadnjeg spusta, prelazio se potok i onda uspon do iznad Popovice......ove godine se nakon spusta prije onog potoka skretalo lijevo pa....znas vec.....e sad...ono sto me "muci" jeste da mi se cini da je za proslogodisnju trebalo dosta manje vremena nego za ovogodisnju ? Poenta pitanja jeste jel postoji vremenska razlika u te dve staze , tj uspona ?
I jedina kritika za markaciju bi bila kod onog jezera ili sta je vec, stvarno ne znam kako su se ljudi tamo snalazili 5-6 opcija a ni jedne markacije :)
  • 0

#91 gordan

gordan
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 517 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 13 May 2012 - 08:01 AM

bomber said

koliko se sjecam, prosle godine sama zavrsnica srednjeg maratona je bila drugacija.....

Prošle godine si promašio stazu :) Naime, od prošle godine pešački Fruškogorski maraton više ne prolazi kroz Ledince, već tom trasom kojom si vozio. Nažalost, organizator je na startu 2011. zaboravio da napomene da se ne poštuju *nove* planinarske oznake na spustu greben-Ledinci, već da se vozi po starim, kao svih prethodnih 18 MTB martona. Dodatnu konfuziju je izazvalo to što je neko, po rečima organizatora, prošle godine okrenuo tablu sa oznokom "MTB" tako da pokazuje prema stazi kojom si išao, a ne onom kojom je trebalo ići. Ja tada nisam previše obraćao pažnju na oznake na tom spustu, pošto ga kao "lokalac" dobro poznajem. Mislim da je i to bila šema - lokalci su vozili "starom" stazom, a oni koji su prvi put došli "novom" pošto su pratili nove planinarske oznake. Zbog toga organizator nije diskvalifikovao one koji su koristili "novu" stazu.

I da, jeste, ta "nova" staza je po meni dosta ugodnija za vožnju. OK, možda je ovo subjektivno mišljenje pošto mi je, evo već sedmi put, na nos izašlo to guranje od Ledinaca do Sedla na kraju srednjeg maratona.
  • 0
--

#92 bomber

bomber
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 276 posts

Posted 13 May 2012 - 08:48 AM

Aha, znaci prosle godine sam fulao :) Ma da se razumijemo, nije ugodan ni jedan ni drugi uspon :D ,ali i meni se cini da je taj sto sam vozio prosle godine malo laksi, odnosno gledano vremenski brzi........sad mi je jasno kako su u cilj neki stigli prije mene a nigdje me nisu prosli :)
mozda iduce god obratiti paznju na tu nedoumicu.
Da se razumijemo, ne krivim nikog, da i ja nisam pratio jednog momka ispred sebe koji je znao stazu, i ja bih otisao ravno kao i prosle godine :)
  • 0

#93 markowe

markowe
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 416 posts

Posted 13 May 2012 - 10:36 AM

Da, to je to otprilike kako je Gordan rekao, samo ne znam da li je neko merio vreme ili razdaljinu da vidi koja je objektivna razlika. Ne bih me iznenadilo da je dosta slično.
  • 0

#94 sirenica

sirenica
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 438 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 21 May 2012 - 08:14 AM

markowe said

Ne bih me iznenadilo da je dosta slično.

Ja se izvinjavam, ali imam potrebu da ispravljam gramatičke i pravopisne greške, u cilju očuvanja srpskog jezika, jer je sve veći broj ljudi koji zaboravljaju da se izražavaju pravilno... Dakle, ide ovako:
JEDNINA:
1. Ja BIH
2. Ti BI
3. On/Ona/Ono BI

MNOŽINA:
1. Mi BI
2. Vi BI
3. Oni BI

Drugim rečima, Mark, citirana rečenica nikako ne može biti ispravna. [-X :D
Nije ništa lično! Samo, non-stop nailazim na ovakvu grešku, pa imam potrebu da reagujem. Znaš ono, kad stalno nailaziš na neku nepravilnost, da već počinje da te nervira!? Svako ko pročita ovaj post, možda upamti ovo... :oops:
  • 0

#95 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 21 May 2012 - 10:00 AM

Mila Sirenice, a šta ćemo sa mi BISMO, vi BISTE....? :D
  • 0
Homesick for a place you've never been...

#96 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Posted 21 May 2012 - 11:34 AM

n2:hahaha
  • 0
Postavljena slika

#97 sirenica

sirenica
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 438 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 21 May 2012 - 05:21 PM

srdjoni said

Mila Sirenice, a šta ćemo sa mi BISMO, vi BISTE....? :D

Ovo je skraćena verzija, nema se vremena... :mrgreen:
Poenta je da samo u prvom licu jednine postoji ono "h" (bih). :wink:
  • 0

#98 markowe

markowe
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 416 posts

Posted 21 May 2012 - 08:16 PM

Mogla si da uštediš na vremenu Melinda, ja vrlo dobro znam da koristim bi, bih, bismo itd., prosto se radi o tipfeleru, pošto mi kucanje po forumima uglavnom spada u dangubljenje, pa gledam da završim što brže :).
  • 0

#99 umpirsky

umpirsky
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 174 posts
  • LocationНиш

Posted 21 May 2012 - 08:30 PM

markowe said

Mogla si da uštediš na vremenu Melinda, ja vrlo dobro znam da koristim bi, bih, bismo itd., prosto se radi o tipfeleru, pošto mi kucanje po forumima uglavnom spada u dangubljenje, pa gledam da završim što brže :).

Јао, "типфелер", за ово ће тек да те искида :)
  • 0
Postavljena slika

#100 sirenica

sirenica
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 438 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 22 May 2012 - 08:32 AM

Da, svi ste u pravu... ovo piskaranje po forumima je čisto gubljenje vremena, ili kako Mark reče, dangubljenje. Kad bi se ljudi više družili u realnom svetu, a manje u virtuelnom, možda BISMO i naučili nešto. Ovako... Ah, ne vredi... Imam preča posla. Izvinjavam se svima koji su se našli uvređenima! Doviđenja! :mrgreen:
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users